Sti Fifa? Aici se dovedeste tot .
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-06-21, 12:13 | Mesaj # 16 |
|
Danutzu, postarea poate fi stearsa doar de catre mine, si eu nu am sters nici o postare!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Robinho | Data: Vineri, 2013-06-21, 14:37 | Mesaj # 17 |
|
Acceptata?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Vineri, 2013-06-21, 23:07 | Mesaj # 18 |
|
Citat (Adrian) Danutzu, postarea poate fi stearsa doar de catre mine, si eu nu am sters nici o postare! Sigur doar tu poti sterge postarile? Eu am postat o idee si am crezut ca nu i-o fi convenit moderatorului care a propus aceasta cupa si a sters-o.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Robinho | Data: Vineri, 2013-06-21, 23:31 | Mesaj # 19 |
|
Citat (Danutzu) Sigur doar tu poti sterge postarile? Eu am postat o idee si am crezut ca nu i-o fi convenit moderatorului care a propus aceasta cupa si a sters-o. nu fac dinastea.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2013-06-22, 00:52 | Mesaj # 20 |
|
Citat (Danutzu) Sigur doar tu poti sterge postarile? Eu am postat o idee si am crezut ca nu i-o fi convenit moderatorului care a propus aceasta cupa si a sters-o.
Te asigur ca doar eu pot sterge comentariile, sau orice post de pe site si nu ti-am sters nimic! 
|
|
|
|
Danutzu | Data: Sâmbătă, 2013-06-22, 01:00 | Mesaj # 21 |
|
Citat (Robinho) nu fac dinastea. Citat (Adrian) Te asigur ca doar eu pot sterge comentariile, sau orice post de pe site si nu ti-am sters nimic! Ok, se poate sa nu se fi salvat mesajul. Scuze la amandoi. 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2013-06-22, 01:40 | Mesaj # 22 |
|
Danutzu, nu-i nimic ... asteptam si parerea ta 
|
|
|
|
Dima | Data: Duminică, 2013-06-23, 13:37 | Mesaj # 23 |
|
Ideea e buna , insa daca stai sa te gandesti e cam obositor sunt prea multe meciuri :-? , si o alta problema este cea a jucatorilor , nu prea cred ca se va umple . Cam asta ar fi :-?
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
AjStar | Data: Vineri, 2013-06-28, 15:07 | Mesaj # 24 |
|
Da, pRopun si yo o cupa daca se poate una 2 vs 2 :d , e distractiv sa facem echipa ;)) ,, fiecare isi alege 1 om , daca sunt de acord sa joace in echipe ,, nush daca vrea adrian 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Robinho | Data: Vineri, 2013-06-28, 17:39 | Mesaj # 25 |
|
Citat (AjStar) Da, pRopun si yo o cupa daca se poate una 2 vs 2 :d , e distractiv sa facem echipa ;)) ,, fiecare isi alege 1 om , daca sunt de acord sa joace in echipe ,, nush daca vrea adrian Ce legatura are asta cu cupa propusa mai sus ? dai o parere si ceau !
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
AjStar | Data: Vineri, 2013-06-28, 18:52 | Mesaj # 26 |
|
Nu e buna cupa :))) , prea multe meciuri..
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-06-28, 19:09 | Mesaj # 27 |
|
Citat (AjStar) Da, pRopun si yo o cupa daca se poate una 2 vs 2 :d , e distractiv sa facem echipa ;)) ,, fiecare isi alege 1 om , daca sunt de acord sa joace in echipe ,, nush daca vrea adrian
Pentru asta trebuie sa faci un nou topic! NU MAI FA OFF TOPIC!
CUPA ACCEPTATA CU ANUMITE SCHIMBARI
|
|
|
|