Adrian | Data: Duminică, 2021-10-17, 16:09 | Mesaj # 1 |
|
Salut Campionule!!
Întrebare: AtiBorzasi, ești înregistrat pe site-ul Cupe Online din 2016, ce te-a determinat să revi pe site?
Răspuns: Salut , am vrut sa imi ocup timpul cu ceva ce ma relaxeaza, desi uneori imi face nervi.
Întrebare: Ești unul dintre cei mai buni și experimentați jucători de pe site la momentul actual, ce sfat i-ai da unui jucator la început în descoperirea jocului FIFA în general?
Răspuns: Sfatul meu ar fi sa nu joace cu BARCELONA si sa incerce cu echipe slabute pentru inceput ( Asa am avansat si eu )
Întrebare: De o perioadă bună folosim fișiere actualizate, de când site-ul a re-devenit activ am folosit fișierul V5 2021 editat de către mine, apoi patchul 2021, și acum patchul 2022 beta, crezi că este o evoluție bună, ce părere ai?
Răspuns: Hmm...Daca ar fi dupa mine originalul l-as alege. M-am obisnuit si cu actualul fisier dar parca tot originalul e baza.
Întrebare: După anumite discuții copilărești activitatea de pe chat/site a scăzut considerabil, asta după o perioadă foarte bună, care crezi că ar fi soluția la acest impas?
Răspuns: Pai majoritatea sunt la munca ori nu mai au atractie la FIFA sa zic asa. Nu cred ca din cauza certurilor s-a ajuns aici.
Întrebare: La fiecare interviu pentru campionul ediției de Career am cerut aceste topuri, deci te voi întreba și pe tine... Care este top 3 jucători activi din ultimele 3-4 ediții de Career în opinia ta? Care este top 3 jucători cu cea mai bună apărare? Care este top 3 jucători cu cel mai bun atac? Și care este top 3 jucători cu cel mai spectaculos joc de pe site?
Răspuns: Spectacol facea Morosanu si cu Vali ( doar pe ei i-am vazut) un Top 3 nu pot sa zic .. majoritatea au fost buni .In cazul atacului pot spune ca Gik dadea multe goluri,iar pe aparare tu ai fost cel mai bun dupa parerea mea.Hai sa iti zic si un top 3 chiar daca altii o sa zica ca nu e asa, eu il vad in felul urmator : Eu , tu si Yazalde care nu il vad sa mai joace ! :)) . Cam atat
Cuvânt de încheiere: Multumesc ca faci tot posibilul sa mai jucam fifa 2007 ! Te salut !
Mulțumesc ATI!
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|