Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Best-Team - Pagina 2 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Moderatorul forumului: Adrian  
Best-Team
AdrianData: Marţi, 2013-11-26, 02:11 | Mesaj # 16
Neymar, eu nu inteleg cum vom juca in echipa ... asta e marea dilema, fi te rog mai explicit si ii dam drumul la cupa ...

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Marţi, 2013-11-26, 02:12 | Mesaj # 17
Neymar
Multumesc tuturor celor care ati fost de acord cu aceasta cupa . In rest nu mai zic nimic

Nu am pierdut jocul ! am ramas doar fara timp.~Vince Lombardi
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Marţi, 2013-11-26, 02:13 | Mesaj # 18
Neymar, deci nu-mi mai raspunzi la intrebare?:))))

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Marţi, 2013-11-26, 02:14 | Mesaj # 19
Neymar
Citat Adrian ()
Neymar, eu nu inteleg cum vom juca in echipa ... asta e marea dilema, fi te rog mai explicit si ii dam drumul la cupa ...
De exemplu tu si cu mine formam o echipa si avem Barcelona . Jucam impotriva lu dima si yazee care au arsenal . Noi 2 jucam fiecare cu barcelona impotriva lor care o sa joace cu arsenal . Acum ai inteles ?

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Marţi, 2013-11-26, 02:16 | Mesaj # 20
Neymar, deici jucam pe rand fiecare cu fiecare?

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Marţi, 2013-11-26, 02:18 | Mesaj # 21
Neymar
Citat Adrian ()
Neymar, deici jucam pe rand fiecare cu fiecare?
Sunt mai multe meciuri asa si cupa devine mai interesanta . Sau putem frumos sa discutam ca oamenii si fiecare capitan de la echipa sa aleaga cu ce adversar joaca . Acum dam drumul la inscrieri ? :))

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Marţi, 2013-11-26, 02:22 | Mesaj # 22
Citat Neymar ()
Sunt mai multe meciuri asa si cupa devine mai interesanta . Sau putem frumos sa discutam ca oamenii si fiecare capitan de la echipa sa aleaga cu ce adversar joaca . Acum dam drumul la inscrieri ? :))

Maine sau in orice alta zi lucratoare in afara de joi ma gasesti de la 10 la 13 online sa vorbim despre cupa ...sau joi de la 20 la 23!

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Marţi, 2013-11-26, 02:26 | Mesaj # 23
Neymar
Citat Adrian ()
Maine sau in orice alta zi lucratoare in afara de joi ma gasesti de la 10 la 13 online sa vorbim despre cupa ...sau joi de la 20 la 23!
Ok o sa incerc sa chiulesc de la scoala intr-o zi :)))))) . Sau joi seara ne auzim . Dar poate ma scoti de la ignor sa putem discuta civilizat

Nivelul avertismentelor:

YazeeData: Marţi, 2013-11-26, 21:24 | Mesaj # 24
Citat Adrian ()
Neymar, deici jucam pe rand fiecare cu fiecare?
Gen, eu joc vs tu iar neymar vs dima. apoi eu vs neymar si tu vs dima. Apoi se calculeaza cele 2 meciuri (sau 4 in caz ca e tur retur) si se va da un scor exact.
Exemplu. Yazee vs Adrian 2-2
Dima vs Neymar 4-3

Apoi: Yazee vs Neymar 2-3
Adrian vs Dima 1-4

Se aduna scorurile Adrian & Neymar 9-12 Yazee & Dima ( In caz ca e si retur se joaca inca odata lafel)

Ar mai fii frumos ca fiecare echipa sa aiba un nume propriu.. Gen Echipa - Avantu Prabusirea (Dima &Yazee) vs FC Maidan Ploiesti ( Adrian & Neymar)

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Duminică, 2013-12-01, 23:17 | Mesaj # 25
Neymar
Citat Yazee ()
Gen, eu joc vs tu iar neymar vs dima. apoi eu vs neymar si tu vs dima. Apoi se calculeaza cele 2 meciuri (sau 4 in caz ca e tur retur) si se va da un scor exact. Exemplu. Yazee vs Adrian 2-2
Dima vs Neymar 4-3

Adrian vs Dima 1-4

Se aduna scorurile Adrian & Neymar 9-12 Yazee & Dima ( In caz ca e si retur se joaca inca odata lafel)

Ar mai fii frumos ca fiecare echipa sa aiba un nume propriu.. Gen Echipa - Avantu Prabusirea (Dima &Yazee) vs FC Maidan Ploiesti ( Adrian & Neymar)

Meciurile vor fi tur-retur . La punctaj inca nu sunt decis . Sa acord 3 pct pt fiecare victorie ex: Yazee 3-1 Neymar . Yazee-Adrian 3-1 , Dima-Neymar 1-1 Adrian 2-1 Dima . La exemplu dat voi ati castiga 7 pct . In ceea ce priveste numele nu ma deranjeaza .

Adăugat (2013-11-27, 02:01)
---------------------------------------------

Citat Yazee ()
Gen, eu joc vs tu iar neymar vs dima. apoi eu vs neymar si tu vs dima. Apoi se calculeaza cele 2 meciuri (sau 4 in caz ca e tur retur) si se va da un scor exact. Exemplu. Yazee vs Adrian 2-2
Dima vs Neymar 4-3

Adrian vs Dima 1-4

Meciurile vor fi tur-retur . La punctaj inca nu sunt decis . Sa acord 3 pct pt fiecare victorie ex: Yazee 3-1 Neymar . Yazee-Adrian 3-1 , Dima-Neymar 1-1 Adrian 2-1 Dima . La exemplu dat voi ati castiga 7 pct . In ceea ce priveste numele nu ma deranjeaza .

Adăugat (2013-12-01, 23:17)
---------------------------------------------
Pacat ca aceasta cupa nu se va desfasura  sad

Nivelul avertismentelor:

DanutzuData: Luni, 2013-12-02, 00:29 | Mesaj # 26
asa este, chiar mi s-a parut interesanta sad , dar cine stie poate se va desfasura biggrin

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Luni, 2013-12-02, 01:53 | Mesaj # 27
Neymar
Nu Daniel , Adrian mi-a dat de inteles ca nu se va desfasura . Si am incheiat subiectul biggrin

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-12-08, 01:33 | Mesaj # 28
Nu pot accepta un moderator care a facut zeci de scandaluri ...

CLOSE

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: