Urmatorul fisier 2015/2016 pentru Fifa 07 ....
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2015-10-06, 12:14 | Mesaj # 1 |
|
In caz ca gasiti un alt fisier actualizat pentru fifa 07 mai bun decat cel pe care il folosim noi acum pe site-ul nostru va rog sa postati adresa de unde il punem descarca aici pentru a fi testat. Scriu din stat faptul ca voi recrea echipa cupe online si cele 2 echipe de legende, deci nu e problema. Ideea principala e ca valoarea jucatorilor din fisier sa fie cat mai realista, nu 99% din jucatori sa aiba valoare peste 90....
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
TygerRapid | Data: Marţi, 2016-06-21, 18:51 | Mesaj # 16 |
|
Cine doreste un pach de fifa 07 cu fetele reale la majoritatea jucatorilor (Suarez ,Bale,Iniesta ,Pique + altii sa ma contacteze pe id de messenger Ultrasfifa07 sau pe facebook https://www.facebook.com/tyger.ionut.7 Pach V13-14 ..Are Liga 1 Rusia liga Important daca scoti fisierul de la data cmm de acolo de 2.5 mb nu afecteaza cu nimik sa bg ce fisier vrei poti juca fara probleme cu toate fisierele ..Scopul acestui pach este de imbunatatire la fifa 07 .Eu unu il folosesc de 3 ani si fara el nu cred ca o sa imi faca aceiasi placere sa mai ma joc fifa 07
Ai nu ai mingea tragi la poarta ,meciul se termina la ultimul fluier asa ca lupta pana la final ! Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|