Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Cum vi se pare noul fisier 2017 pentru fifa 07? - Pagina 2 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Moderatorul forumului: Adrian  
Cum vi se pare noul fisier 2017 pentru fifa 07?
Cum vi se pare noul fisier 2017 pentru fifa 07 la care se lucreaza?
1. Excelent [ 8 ] [66.67%]
2. Foarte bun [ 2 ] [16.67%]
3. Bun [ 1 ] [8.33%]
4. Slabut [ 0 ] [0.00%]
5. Slab [ 0 ] [0.00%]
6. Foarte slab [ 1 ] [8.33%]
Totalul răspunsurilor : 12
AdrianData: Joi, 2017-01-26, 02:17 | Mesaj # 1

Cum vi se pare noul fisier 2017 pentru fifa 07 la care se lucreaza?

Nivelul avertismentelor:

Alex10Data: Joi, 2017-02-23, 22:11 | Mesaj # 16
L-am testat si eu, e un fisier foarte bun . Se vede ca nu a fost facut in bataie de joc.

Felicitari pentru munca depusa, Adrian !

Nivelul avertismentelor:

florin_2007_yoData: Vineri, 2017-02-24, 18:26 | Mesaj # 17
Am zis ca fiseru este foarte bun doar ca sunt de parere sa jucam in toate competitile cu el !

GAE1923
Nivelul avertismentelor:

ionut_reymisterio2010Data: Sâmbătă, 2017-02-25, 23:29 | Mesaj # 18
Fisieul e foarte bun toata stima adrian , dar are si parti negative tinand cont de ultmul meci. Am luat foarte multe goluri de la distanta shot e la fel ca pe original!!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-02-26, 10:27 | Mesaj # 19
ionut_reymisterio2010, suturi de la distanta adica de la 30 de metri, nu cum dau cu originalul...asta ca sa inteleaga ce inseamna la tine "distanta". In alta ordine de idei, jucatorii nu au ovr decis de mine ci de aia de la ea sport, adica aia care au creat fifa 17.

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

ionut_reymisterio2010Data: Duminică, 2017-02-26, 10:55 | Mesaj # 20
Da probabil ca m.am exprimat gresit facand referire la distanta asa e n.am luat gol de la jumatea terenului ..bine ai zis adrian ,''tot respectul Adrian .sper sa jucam cu el in cupe care urmeaza e un
fisier peste celelalte ''felicitari'.!!

Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Sâmbătă, 2017-04-15, 22:26 | Mesaj # 21
L-am testat in 2 meciuri oficiale si ii transmit lui danutzu care spunea mai sus ca este mai bun ca originalul ca ori eu sunt prea prost si idiot si nu am observat acest lucru ori el a jucat degeaba fifa pana acum.
Cum sa spui asa ceva pai fratele meu nu ori fi ei  jucatorii umflati la ovr dar in rest mai spunemi ceva bun, se dau cate 100 de goluri pe meci, daca joci cateva meciuri cu el sii ii prinzi smecheriile depasesti 10 goluri lejer, se trece prin jucatori ca prin branza de aia topita .
faza este ca lumea vrea sa vada jucatorii actuali din viata de zi cu zi nu conteaza ca se dau goluri cu duiumul  sunt unii carora pc-ul nu le suporta fifa2017 original si din dorinta de nou fac compromisuri cei care cunosc jocul pt nou ,cei mai slabi se bucura ca dau si ei goluri si poate iese surpriza,

adrian felicitari pt munca insa nu are rost mereu am incercat sa fiu cat de cat corect si am spus adevarul mereu,chiar daca el doare uneori in cazul de fata vreti sa il acceptati acesta este adevarul nu vreti spor la jocul de amatori

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-04-16, 17:47 | Mesaj # 22
tymy11, te anunt ca parerea mea este ca tu ai jucat pana acum degeba fifa. Testat portarii (mai ales ale echipelor de 4-5 stele) au reflexe si pozitionare mai bune decat din cel original. Fundasii sunt competitivi cu atacantii adversi, nu se mai trece ca prin branza cum spui tu...verifica viteza fiecaruia.
Singura problema la unii e trecerea de la original la actualizat care creaza degringolada si meciuri slabe. Multe rezultate au fost foarte echilibrate, iata, eu cu Trikanu am facut un 1-1 spre exemplu.
Eu zic sa fim mai atenti... Inteleg propaganda ta anti-fisier dar te invit sa te retragi din Career daca tot iti e scarba asa de tare de noi cei care dorim altceva si de fisier.

Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Luni, 2017-04-17, 01:06 | Mesaj # 23
Mereu mi=am jucat meciurile unde am intrat stii asta asa o sa fac si acum si crede-ma daca fundasii astia sunt competitivi crede=ma ca ai muncit degeaba la fisier.Au un ovr realist comparativ cu alte fisiere dar atat nu poate sa imi spuna unul ca nu se dau golurile mai usor comparativ cu fisierul original fifa07 si fifa2017.Eu daca as avea timp sa joc in fiecare zi as marca si as lua cu acest fisier peste 6 goluri pe meci cu adversari buni.
Inteleg ca este munca ta si acest site la fel si faci ce vrei dar nu poti transforma laptele din alb in negru.este o realitate trebuie sa o accepti, ma repet cine era slab la 07 original adora fisierul si cine nu a jucat niciodata 2017 original din diferite motive accepta compromisul pt a fi in pas cu moda.

Scuze nu mai spun nimic ca sa nu imi iau avertismente aiurea dar asta este relitatea fisierul este mai bun ca alte fisiere cu care am jucat dar fata de originale 07 sau 2017  mai slab

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2017-04-17, 13:45 | Mesaj # 24
tymy11, te invit sa te retragi daca nu-ti convine ceva. Fiecare cu parerea lui.

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: