DUEL - Cupe Online vs Cupa Cupelor (fifa 07 / castigat)
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2015-10-27, 21:34 | Mesaj # 1 |
|
Cupe Online Cupa Cupelor 3-2REGULAMENT > CLIC AICIMECIURISebastian - sebastian.vasile6 <<->> K1nd3r - ffifa10 4-7/3-5Trikanu - trik_87 <<->> EnacheDanut - e.cosmyn 4-3/5-2Adrian - fifaxadrian <<->> KGBbuzau - g_bZ_98 4-3/1-2/1-4Danutzu - pavel_daniel93 <<->> Valy - justme_vally2012 5-1/8-2Dima - dima_yonutz28 <<->> Salaslcaz - avrigq 1-6/5-3/7-6Rezerva Cupe Online: / Rezerva Cupa Cupelor: JuNNNkie - junnnkie_ccuInceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m. / DOVADA RANDOM

Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2015-10-29, 21:23 | Mesaj # 31 |
|
Citat KGBbuzau (  ) daca tu te superi e problema ta , eu am spus adevarul....in trecut erau jucatori pe site , acum din pacate numai sunt..cu ce am gresit ca am spus asta ?:D Ai gresit ca ai zis ca nu sunt jucatori de valoare.. :)) eu nu ma bag, dar dau o explicatie... daca cu kinder, salas, enache, tu, si valy.. nu aveti echipa.. :))))) nu stiu ce echipa vrei sa ai:)).. trebuie sa invatam sa ne insusim si victoriile si infrangerile.. 
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
vally6093 | Data: Joi, 2015-10-29, 21:26 | Mesaj # 32 |
|
Citat KGBbuzau (  ) daca tu te superi e problema ta , eu am spus adevarul....in trecut erau jucatori pe site , acum din pacate numai sunt..cu ce am gresit ca am spus asta ?:D poate erau cu 2-3 mai mult dar era si k1nd3r/ enacheDanut/ salaslcaz este bun stii si tu asta dar nu este normal sa zici asa ceva ca ducem lipsa de jucatori, pai atunci inseamna ca enacheDanut/ salaslcaz si eu chiar daca am facut 2 meciuri de ... cacao sa zic asa suntem slabi tare nu ? Nu este normal asa ceva, sa zici asta. Mai bine taceai, ii felicitai pentru acest duel , au castigat pe merit daca scorul este 3-2 deci au meritat.
Dar nu este frumos din partea ta sa zici asta...
Si o sa fac si o revansa si altu o sa fie rezultatul 100% Daca vezi si tu mesajul Adrian astept sa-mi raspunzi daca vrei sa facem revansa ! o sa-ti dau echipa si poate facem daca vrei !
Si felicitari pt duel.Adăugat (2015-10-29, 19:26) ---------------------------------------------
Citat Danutzu (  ) Ma baieti, asta e un joc pe care il joci cand nu ai ce face, ca sa te simti bine Mai si pierdem, mai si castigam, cam asa e in orice Adevarat , dar vad ca KGBbuzau gata daca pierdem un duel nu este bine acuma da vine pe cei care au pierdut, si cand castigam un duel.. ii felicita pe toti... asa este el, joaca doar la victorii dar a uitat ca este doar un joc, jucam de distractie. Nu castigam nimic daca batem in duel sau pierdem...
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Joi, 2015-10-29, 21:30 | Mesaj # 33 |
|
Citat KGBbuzau (  ) daca tu te superi e problema ta , eu am spus adevarul....in trecut erau jucatori pe site , acum din pacate numai sunt..cu ce am gresit ca am spus asta ?:D Eu joc acolo pe site, ii stiu pe majoritatea. in acest moment vali a aliniat cea mai buna echipa cu jucatori ce mai erau activi acolo. Si da, poate in trecut era echipa mai buna, dar nu cu mult peste. Eu zic asta fiindca am jucat cu majoritatea din trecut. Acum ma scuzati ca m-am bagat in discutia voastra, am vrut sa imi spun punctul de vedere. Nu va mai contrariati, ca nu are nimeni de castigat ceva. Pana la urma e un joc, tratati-l ca atare.Adăugat (2015-10-29, 19:30) ---------------------------------------------
Citat Trikanu (  ) La intrebat pe mess : Zi Dane ce ai facut? Am gresit trebuia sa spun ZIDANE bravo..ce victorie..! Acum am citit, tare asta . Dar mai am mult pana acolo 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Trikanu | Data: Joi, 2015-10-29, 21:42 | Mesaj # 34 |
|
Ieri am implinit 3 ani ca site...iar azi..celebram a 3 victorie consecutiva..contra a 2 situri mari ! Felicitam si noi pe cei de la CCU !
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
KGBbuzau | Data: Joi, 2015-10-29, 21:48 | Mesaj # 35 |
|
danutu , tu zici ca echipa din trecut nu e cu mult peste cea de acum ? eu zic asa ..jucatori ca tonymontana , adysor , ep1c , k1nder , op , gogiu si exemplele continua numai sunt in prezent(cu exceptia lui k1nder)...eu asta vreau sa spun , nu ca dau vina nu stiu pe cine ci pur si simplu am zis ca numai sunt jucatori de valoare pe site..si adevarul asta e , nu stiu la ce se supara valy..
KGB ! Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Joi, 2015-10-29, 21:58 | Mesaj # 36 |
|
Citat KGBbuzau (  ) danutu , tu zici ca echipa din trecut nu e cu mult peste cea de acum ? eu zic asa ..jucatori ca tonymontana , adysor , ep1c , k1nder , op , gogiu si exemplele continua numai sunt in prezent(cu exceptia lui k1nder)...eu asta vreau sa spun , nu ca dau vina nu stiu pe cine ci pur si simplu am zis ca numai sunt jucatori de valoare pe site..si adevarul asta e , nu stiu la ce se supara valy.. Da, imi asum ce am spus fiindca ii stiu pe toti. Acum esti tu, e Salascalaz. Nu se pot lauda prea multi cu rezerve ca ale voastre cum ar fi Alex10 si de ce nu, chiar si Junkkie De-asta am zis ca erau mai buni, dar nu cu mult. Dar acum s-a jucat in prezent, nu in trecut.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sebastian | Data: Joi, 2015-10-29, 23:13 | Mesaj # 37 |
|
Felicitari tututor pentru victorie !!
Chiar daca am pierdut,mi-a facut placere sa joc cu kind3r si ma bucur ca ati scos-o la capat !
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2015-10-30, 01:05 | Mesaj # 38 |
|
Citat vally6093 (  ) Daca vezi si tu mesajul Adrian astept sa-mi raspunzi daca vrei sa facem revansa ! o sa-ti dau echipa si poate facem daca vrei !
Si felicitari pt duel.
REVANSA ACCEPTATA!
Danutzu, felicitarile mele, esti mare!
2 victorii categorice care au facut diferenta dintre site-uri!
BRAVO CUPE ONLINE!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2015-10-30, 01:06 | Mesaj # 39 |
|
Dima, multumesc pentru mesaj! Respect!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
W1n@r | Data: Vineri, 2015-10-30, 13:23 | Mesaj # 40 |
|
Felicitari pt victorie cupeonline!
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Vineri, 2015-10-30, 17:39 | Mesaj # 41 |
|
Citat W1n@r (  ) Felicitari pt victorie cupeonline! Multumim! Felicitari si voua pentru joc, char echilibrat acest duel.Adăugat (2015-10-30, 15:39) --------------------------------------------- chiar*
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2015-10-30, 18:55 | Mesaj # 42 |
|
Citat W1n@r (  ) Felicitari pt victorie cupeonline! Multumim 
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|