Toate ligile career 1 , 2 si 3 intr-una singura !
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-07-11, 16:43 | Mesaj # 1 |
|
Numele cupei: Liga 1 CupeOnline
Grupe/Liga/UCL etc: Campionat
Tur/Retur sau Tur :TUR / RETUR
ID-ul tau de Messenger: dima_yonutz28 Deci , acum nu va ganditi k vor ramane toti playerii , cei care nu si-au jucat meciurile , vor fi scosi .. Iar daca va mai veni cineva nou , va fi bagat in locul celuia care nu '' e viu '' pe acest site , aceeasi regula ca si pana acum ... Iar daca vor veni mai multi playeri noi atunci se va reveni la 2 ligi career .. Daca mai aveti alte intrebari , va rog adresati-le ! VA ASTEPT PARERILE !!!! MULTUMESC ! 
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
RaduCR7 | Data: Joi, 2013-07-11, 16:45 | Mesaj # 2 |
|
Pro , mie imi convine propunerea,si cand ma gandesc ca inainte liga 3 era mai puternica decat liga 1 :)) ...
`Pure Style .  Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-07-11, 16:46 | Mesaj # 3 |
|
Citat (RaduCR7) Pro , mie imi convine propunerea,si cand ma gandesc ca inainte liga 3 era mai puternica decat liga 1 :)) ... Tocmai asta e , vom fi toti o liga , tot site-ul , fara partaje si vom juca direct fiecare cu fiecare !
|
|
|
|
printu | Data: Joi, 2013-07-11, 16:47 | Mesaj # 4 |
|
sunt deacord
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
catalinjre | Data: Joi, 2013-07-11, 16:50 | Mesaj # 5 |
|
prooo buna idee!
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-07-11, 16:51 | Mesaj # 6 |
|
Va multumesc tuturor ! Va astept si pe ceilalti cu pareri , si cu intrebari daca aveti 
|
|
|
|
Kata | Data: Joi, 2013-07-11, 17:00 | Mesaj # 7 |
|
Poi da dar dispare farmecul cine retogradeaza cine urca eu am inceput treptat din liga a 3 si am promovat , asa jucam toti intro liga si te plafonezi nu esti nici cel mai bun nici cel mai slab ... parerea mea >:D<
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-07-11, 17:12 | Mesaj # 8 |
|
Citat (Kata) Poi da dar dispare farmecul cine retogradeaza cine urca eu am inceput treptat din liga a 3 si am promovat , asa jucam toti intro liga si te plafonezi nu esti nici cel mai bun nici cel mai slab ... parerea mea >:D< Foarte buna si parerea ta ! Pai primii 3 vor primi aur argint respectiv bronz , iar cei de pe locurile 4 , 5 si 6 vor primii 200 ronv , 100 ronv , respectiv 50 ronv . Va mai astept cu alte opinii , si despre lucrul asta ! 
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-07-12, 00:53 | Mesaj # 9 |
|
Kata, are mare dreptate.
Dima, dupa ce acest sezon se va incheia mi-am exprimat ideea ca vreau sa elimin o liga. .. adica din liga 2 si 3 voi face doar o liga ... adica liga 2 fara cei care vor promova din liga 2 in liga 1, aceea sigur ca vor juca in liga 1.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-07-12, 00:54 | Mesaj # 10 |
|
Citat (DIMA) Pai primii 3 vor primi aur argint
Primii 3 din liga 1 la sfarsitul fiecarui sezon mereu au primit premiile cele mari ale site-ului ... adica GOLD CUP, SILVER SI BRONZE. Deci nu Medal, GOLD CUP ... este altceva, verificati adresa http://cupeonline.ucoz.ro/index/sistem_rank_competitii/0-15 pentru mai multe detalii!
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2013-07-12, 01:13 | Mesaj # 11 |
|
Citat (Adrian) Dima, dupa ce acest sezon se va incheia mi-am exprimat ideea ca vreau sa elimin o liga. .. adica din liga 2 si 3 voi face doar o liga ... adica liga 2 fara cei care vor promova din liga 2 in liga 1, aceea sigur ca vor juca in liga 1. Ok cum credeti 
|
|
|
|
Adrian | Data: Duminică, 2013-07-14, 19:02 | Mesaj # 12 |
|
Ne-am inteles atunci ...
Topic inchis!
|
|