Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Euro 2012 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
Euro 2012
YazeeData: Luni, 2013-10-21, 16:56 | Mesaj # 1
Salut. Am vazut ca sunt multe competitii cu echipe de club. M-am gandit ca mai merita sa fie una si cu echipe internationale. Si m-am gandit sa impartasesc cu voi ideea mea. Euro 2012 cu aceleasi echipe care au fost la euro anul trecut ex: Portugalia,Olanda, Danemarca etc. Vor fii 2 grupe  a cate 4 jucatori iar modul de joc v-a fi doar TUR. Primele 2 merg mai departe. Daca primele 2 echipe sau primele 3 echipe se vor clasa pe acelasi loc, se v-a lua in functie de golaveraj. Daca si la acest capitol sunt egali, se va lua dupa meciurile directe. Prima echipa din grupa va juca cu cea de a 2-a echipa din grupa cealalta. Se va juca cu fisier 2013. Optional: Cei de pe locu 3(cei care au pierdut semifinala ) se pot bate intre ei pentru locul 3 si 4.
Optional: Cei mai bine clasati (Locul 1,2,3,4,5 etc) in aceasta cupa, va avea dreptul de a isi alege echipa in sezonul urmator. Adica primul loc isi alege primu, al 2-lea loc isi alege al doilea. Ce spui adi?

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2013-10-21, 17:19 | Mesaj # 2
Yazee, interesanta idee ... nu e explicata prea bine dar mi se pare interesant ce am inteles eu mai ales optionalul de final ...

Fisierul ??

Fisierul 2013 va avea ceva modificari la sf sapt in ceea ce privesc nationalele ... adica, creare de jucatori, loturi actualizate etc

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2013-10-21, 17:20 | Mesaj # 3
Asteptam parerile altora despre aceasta propunere!

Nivelul avertismentelor:

DimaData: Luni, 2013-10-21, 17:33 | Mesaj # 4
Pro .. imi place maai e nevoie de inca o cupa cu nationale ... Ce e aiurea doar ideea ca  primele locuri sa isi aleaga echipele in viitorul sezon . in rest e ok ! smile

Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :)
Nivelul avertismentelor:

fLvData: Luni, 2013-10-21, 17:35 | Mesaj # 5
fLv
O idee foarte buna , bravo non fair-playstule  ! lol
Dar nu sunt de acord cu asta
Citat Yazee ()
Optional: Cei mai bine clasati (Locul 1,2,3,4,5 etc) in aceasta cupa, va avea dreptul de a isi alege echipa in sezonul urmator. Adica primul loc isi alege primu, al 2-lea loc isi alege al doilea.
Echipele vor fi alese  site-ul random.org intotdeauna...

Nivelul avertismentelor:

YazeeData: Luni, 2013-10-21, 17:40 | Mesaj # 6
Deci vor fi 2 grupe a cate 4 jucatori (8 jucatori in total)
Din ambele grupe se vor califica primii 2

Modul de joc va fi doar TUR ( Toti vor juca doar 3 meciuri ,fara retur. (EX:  GRUPA A : Dima, Yazee,fLv, Adrian) Etapa 1: Yazee vs fLv /Adrian vs Dima. Etapa 2: Yazee vs Dima /Flv vs Adrian Etapa 3: Adrian vs fLv /Dima vs fLv

Daca in vreo grupa situatia punctelor va fi egala, se va lua dupa golaveraj. Daca si la golaveraj va fi egal, se va lua dupa meciurile directe(x a pierdut cu 1-2 contra lui y ---> y merge mai departe)

Semifinala se va juca in ordinea urmatoare: Primul loc din grupa "x" va juca cu al 2-lea loc din grupa "y" si invers.
Optional: Cei care au pierdut semifinala vor juca un fel de "BARAJ" pentru a se stabilii locul 3 si locul 4.

Optional :Dupa terminarea acestei competitii(sezon) si dupa ce se stabilesc locurile (Ex fLv 1: Adrian 2: Dima 3:) in functie de locul terminat sa se aleaga echipele in sezonul viitor ( Ex: Daca fLv castiga competitia, iar adrian iese pe locul 2 primul care va avea dreptul de a alege o echipa va fi fLv apoi Adrian si tot asa in functie de locul clasat)

Inca ceva: Fisierul sa fie de 2013.

Am uitat: Echipele sa fie de la Euro 2012. Adica nu vor fi chiar toate ca suntem prea putini jucatori,dar vor fi doar de la Euro (Fara argentina ,brazilia etc) 
Echipe sa fie si bune (Spania - Germania-Italia ) si mai slabute ( Danemarca si altele )
Astept pareri si ideei + schimbari si adaugari smile

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către Yazee - Luni, 2013-10-21, 17:52
AdrianData: Luni, 2013-10-21, 17:48 | Mesaj # 7
Citat Yazee ()
odul de joc va fi doar TUR ( Toti vor juca doar 3 meciuri ,fara retur. (EX: GRUPA A : Dima, Yazee,fLv, Adrian) Etapa 1: Yazee vs fLv /Adrian vs Dima. Etapa 2: Yazee vs Dima /Flv vs Adrian Etapa 3: Adrian vs fLv /Dima vs fLv

De ce doar tur? Trebuie sa ne gandim ca la final de competitie se dau niste premii ... si acele premii trebuiesc meritate biggrin ...

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2013-10-21, 17:50 | Mesaj # 8
Citat Yazee ()
Optional :Dupa terminarea acestei competitii(sezon) si dupa ce se stabilesc locurile (Ex fLv 1: Adrian 2: Dima 3:) in functie de locul terminat sa se aleaga echipele in sezonul viitor ( Ex: Daca fLv castiga competitia, iar adrian iese pe locul 2 primul care va avea dreptul de a alege o echipa va fi fLv apoi Adrian si tot asa in functie de locul clasat)

Aici gandim logic .... cei mai in forma / cei mai buni din competiutie au sezonul viitor ocazia de a alege primii echipa ... asta ii dezavantajeaza total pe cei mai slab cotati ...

Nivelul avertismentelor:

YazeeData: Luni, 2013-10-21, 17:55 | Mesaj # 9
Citat Adrian ()
De ce doar tur? Trebuie sa ne gandim ca la final de competitie se dau niste premii ... si acele premii trebuiesc meritate ...
M-am gandit ca grupe Tur-Retur sunt peste tot si de aceea am zis doar Tur + ca la Euro 2012 a fost doar TUR. Dar putem face tur-retur cum vreti voi. De aceea am zis ca astept adaugari si schimbari biggrin
Citat Adrian ()
Aici gandim logic .... cei mai in forma / cei mai buni din competiutie au sezonul viitor ocazia de a alege primii echipa ... asta ii dezavantajeaza total pe cei mai slab cotati ...
A fost Optional, adica doar daca vreti. Adica pana la urma aveai motive mai multe de a lupta pentru un loc mai bun. Altii se multumesc si cu locul 3 (doar sa fie premiu) .Acum cum vreti voi. Cu sau fara, e decizia voasta biggrin

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2013-10-21, 18:01 | Mesaj # 10
Citat Yazee ()
A fost Optional, adica doar daca vreti. Adica pana la urma aveai motive mai multe de a lupta pentru un loc mai bun. Altii se multumesc si cu locul 3 (doar sa fie premiu) .Acum cum vreti voi. Cu sau fara, e decizia voasta

Mai asteptam pareri pana in seara asta si apoi facem cupa , dam drumul la inscrieri si devi moderator!

Ca si moderator pe acest site trebuie sa stim ce e aia corectitudine, trebuie sa cunoastem fff bine regulamentul, sa-l respectam ... si sa respectam si jucatorii de pe site.

Ai un + la Reputatie smile

Nivelul avertismentelor:

YazeeData: Marţi, 2013-10-22, 16:36 | Mesaj # 11
Deci ce spui ? biggrin O sa fie acceptata? biggrin

Nivelul avertismentelor:

fLvData: Marţi, 2013-10-22, 17:21 | Mesaj # 12
fLv
Citat Adrian ()
dam drumul la inscrieri si devi moderator!
Yazee nu stie sa isi puna o semnatura apai sa il faci moderator  lol lol lol lol
PS : Pentru cei care nu stiu , asta e o gluma sa nu o luati in serios , adica sa nu credeti ca sunt contra lui Yazee nono .
Dar apropo el chiar nu stie sa isi puna semnatura happy happy lol

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Marţi, 2013-10-22, 21:08 | Mesaj # 13
Cupa acceptata!

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: