Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Cupa Transferuri UCL 06-07 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Moderatorul forumului: Adrian  
Cupa Transferuri UCL 06-07
CosminS28Data: Vineri, 2013-11-01, 19:52 | Mesaj # 1
Numele cupei:Uefa Champions League
Grupe/Liga/UCL etc: Grupe
Tur/Retur sau Tur : Tur/Retur
ID-ul tau de Messenger: Cosmint2890

Descrierea cupei :

Va fi o cupa cu transferuri si fiecare va dispune de un buget stabilit initial la inceputul sezonului I
Fiecare jucator participant va primi o echipa de 3 stele va fi generata aleator din cele alese la inceput(vor fi 8 jucatori  in prima faza sau daca se gasesc mai multi doritori vom vedea )
Dupa primirea echipei fiecare jucator va avea dreptul sa aleaga 3 jucatori care vor fi free ,conditia fiind sa nu aleaga jucator cu OVR mai mare de 89 fiecare ,deoarece sunt putini sa nu fie discutii!....Fiecare jucator va fi ales de la echipa diferita!
Ordinea alegerii jucatorilor va fi in functie de secventa generata aleator !
Dupa ce fiecare jucator si-a ales cei 3 jucatori free ,ordinea pt transferuri se va pastra .
Bugetul initial pentru fiecare echipa va fi de 200 milioane care va putea fi folosit la alte transferuri pentru intarirea echipelor !
Valoarea minima pentru achizitionarea de jucatori va fi urmatoare :
70-75  - 5 mil
76-80 -  10 mil
81-85 -  25 mil
86-87 -  35 mi
88-89 -  40 mil
90-99 -   60 mil
In cazul in care un jucator are mai multi jucatori valorosi si considera ca nu are in sezonul respectiv nevoie de el in va putea da imprumut altui jucator care ar avea nevoie de el ,si la finele sezonului se va intoarce la echipa de care este detinut !

Se vor putea realiza update-uri de abilitati doar la jucatori cu varsta mai mica de 21 de ani , adica anul nasterii acceptat va fi 1986,
fiecare punct de abilitate(skill) va costa 500 mii , nu mai mult de 5 pcte de aceeasi  abilitate o data(e.g adica poti adauga +5 acceleration si mai poti adauga +5 la alta abilitate)
Se vor juca meciuri in grupa Tur-Retur(grupele vor fi realizate aleator ).

Bonusuri in competitie :

Fiecare victorie din grupa : 1 mil
Fiecare egal din grupa : 500 mii
Fiecare infrangere : 100 mii

Se califica locurile 1 si 2 ,vor juca 1A -2B,1B -2A s.a.m.d , daca vor fi mai multe grupe se va respecta sablonul
Castigarea grupei se premieaza cu 5 mil pe langa celelalte sume castigate anterior
Clasarea pe locul 2 in grupa se premieaza cu 3 mil .
Echipa care are cel mai bun atac la finalul grupelor va primi 1 mil
Echipa care are cea mai buna aparare va primi 1 mil

Victorie intr-un meci din semifinala va fi premiata cu 2 mil
Egal intr-un meci din semifinala va fi premiata cu 1 mil
Egal intr-un meci din semifinala va fi premiata cu 500 mii

! -In cazul in care sunt mai multe grupe automat se vor modifica premiile din aceste faze ,deoarece mai apare o faza eliminatorie suplimentara

Calificare in finala : 10 mil
Iesirea din competitie in faza semifinala : 5 mil

Castigarea competitiei 20 mil + tot ce s-a cumulat anterior

Inainte de inceputul fazei eliminatorii fiecare jucator ramas va putea realiza un alt transfer in functie de bugetul avut la dispozitie ...in cazul in care 2 jucatori vor dori acelasi jucator vor putea licita si suma cea mai mare oferita va fi acceptata ....in limita termenului de tranfer mentionata anterior .

Ideea ar fi sa se joace mai multe sezoane pentru a crea echipe cat mai interesante si astfel competitia ar fi mai interesanta !
Sa se realizeze inaintea fiecarui sezon transferuri intre echipele participante ,schimb intre jucatori etc.....
La inceputul fiecarui sezon fiecare echipa va primi 10 mil bonus ("din drepturile TV :))")

Daca un jucator nu va mai dori sa continue aceasta competitie va anunta ,pentru a gasi inlocuitor sau isi va gasi inlocuitor !

Stiu ca e mult de lucru la aceasta cupa ,iar in cazul in care va fi acceptata ma voi ocupa personal de tot ce trebuie,gestionarea bugetelor ,realizarea transferurilor ,imbunatatirea abilitatilor jucatori si in final creearea fisierului pentru competitie!

Astept pareri !

Echipele le voi alege ulterior ,in cazul in care cupa va fi acceptata , astept deasemenea parearea la numarul de jucatori care sa participe consider ca pentru primul sezon 8 are fi perfect!

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Vineri, 2013-11-01, 19:58
YazeeData: Vineri, 2013-11-01, 20:40 | Mesaj # 2
N-am inteles nimic, poate faci un rezumat dar cu cat sunt mai multe cupe, cu atat e mai frumos. Deci sunt pro :))

Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Vineri, 2013-11-01, 21:31 | Mesaj # 3
Citat Yazee ()
N-am inteles nimic, poate faci un rezumat dar cu cat sunt mai multe cupe, cu atat e mai frumos. Deci sunt pro :))
Cupa cu tranferuri dar dispui de un buget pentru acestea  care nu poate fi depasit...Desfasurarea ca orice alta cupa care are grupe si se joaca tur-retur exceptia fiind : bonusurile de la fiecare faza a competitiei la care ai ajuns!

In rest sunt doar precizari cat valoareaza un jucator de un anumit overal si altele ...

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2013-11-02, 02:09 | Mesaj # 4
CosminS28, felicitari sincere pentru idee.

Si eu acum ceva timp m-am gandit la ceva asemanator dar nu asa de interesant totusi!

Ar fi interesant sa fie aceasta cupa / competitie ceva gen career ... te avertizez insa, si te rog sa fi foarrrrrrrrrgura competitie de care te vei ocupa iti va ocupa ceva timp ... adica, creare fisierului (mare atentie la el), atentia cu privire la transferuri (topic separat), atentia mare cu privire la preturile juctaorilor + bugetul fiecaruia ... toate astea avand in vedere ca sunt 8 jucatori, si e bine ca sunt doar atatia pentru ca daca erau mai multi atunci era si mai mare bataie de cap ... nota 10 pentru idee si din partea mea un + la reputatie si un mare PRO.

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Sâmbătă, 2013-11-02, 02:17 | Mesaj # 5
Citat Adrian ()
CosminS28, felicitari sincere pentru idee.Si eu acum ceva timp m-am gandit la ceva asemanator dar nu asa de interesant totusi!

Ar fi interesant sa fie aceasta cupa / competitie ceva gen career ... te avertizez insa, si te rog sa fi foarrrrrrrrrgura competitie de care te vei ocupa iti va ocupa ceva timp ... adica, creare fisierului (mare atentie la el), atentia cu privire la transferuri (topic separat), atentia mare cu privire la preturile juctaorilor + bugetul fiecaruia ... toate astea avand in vedere ca sunt 8 jucatori, si e bine ca sunt doar atatia pentru ca daca erau mai multi atunci era si mai mare bataie de cap ... nota 10 pentru idee si din partea mea un + la reputatie si un mare PRO.
Mersi de felicitari , da o sa am grija de tot ceea ce implica acesta cupa , si voi incerca sa fac o treba cat mai buna !

Nivelul avertismentelor:

fLvData: Sâmbătă, 2013-11-02, 14:26 | Mesaj # 6
fLv
CosminS28 , super tare ideea , felicitari pentru ea ! PRO !

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2013-11-02, 15:01 | Mesaj # 7
CosminS28, sa inteleg ca jocul e UCL 06-07 in aceasta competitia da?

Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Sâmbătă, 2013-11-02, 18:01 | Mesaj # 8
Citat Adrian ()
CosminS28, sa inteleg ca jocul e UCL 06-07 in aceasta competitia da?
Da

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-11-03, 01:44 | Mesaj # 9
CosminS28, bun.

Maine ne apucam de crearea cupei?

Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Duminică, 2013-11-03, 03:26 | Mesaj # 10
Citat Adrian ()
CosminS28, bun.Maine ne apucam de crearea cupei?
Da, e in regula !

Nivelul avertismentelor:

YazeeData: Duminică, 2013-11-03, 07:32 | Mesaj # 11
Citat CosminS28 ()
CosminS28, sa inteleg ca jocul e UCL 06-07 in aceasta competitia da?Da
Pfoai... Eu nu stiu sa joc UCL 06-07  cry sad

Nivelul avertismentelor:

DimaData: Duminică, 2013-11-03, 16:25 | Mesaj # 12
Citat Yazee ()
Pfoai... Eu nu stiu sa joc UCL 06-07
  La fel si eu :)))

Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :)
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-11-03, 16:32 | Mesaj # 13
DimaYazee, nu ati jucat niciodata in competitia http://cupeonline.ucoz.ro/forum/29 ?

Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Duminică, 2013-11-03, 22:14 | Mesaj # 14
Citat Yazee ()
Pfoai... Eu nu stiu sa joc UCL 06-07

Citat Dima ()
La fel si eu :)))
Asemanator cu fifa 07 ...se poate invata relativ repede ...2 - 3 meciuri si o sa vedeti ca nu e cu mult diferit fata de fifa 07!

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Duminică, 2013-11-03, 22:15
YazeeData: Luni, 2013-11-04, 13:01 | Mesaj # 15
Citat Adrian ()
Dima, Yazee, nu ati jucat niciodata in competitia http://cupeonline.ucoz.ro/forum/29 ?
Nu, nu am jucat. 
Citat CosminS28 ()
Asemanator cu fifa 07 ...se poate invata relativ repede ...2 - 3 meciuri si o sa vedeti ca nu e cu mult diferit fata de fifa 07!
Da...Dar daca joc mult acest joc, incep sa imi pierd stilul de la fifa07. Asa mi se intampla cand jucam fifa 08 si apoi nu mai stiam sa joc 07.

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: