Propun o cupa
|
|
fLv | Data: Marţi, 2013-11-26, 20:18 | Mesaj # 1 |
|
Numele cupei : Derby d'Italia ;
Grupe/Liga/UCL etc: Pe eliminate ;
Tur/Retur sau Tur : Tur si retur ;
Descriere : Se va juca la fel ca in El Clasico (Barcelona - Real Madrid) numai ca echipele vor fi AC Milan si Inter Milan . Adica o parte din jucatori vor primi echipa AC Milan si o parte Inter Milan , se va juca cu cel mai nou fisier de pe site . PS : Daca cupa v-a fi acceptata ma voi ocupa personal de ea ! :D
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:14 | Mesaj # 2 |
|
Contra, nu e nicio diferenta de el clasico.. Cupe sunt destule si oricum sunt unii care nu-si joaca meciurile.. O cupa trebuie sa aduca ceva nou, interesant,care iti face placere sa o joci, nu doar sa ajungi in finala... Ia exemplul lui neymar, care a propus o cupa pe echipe. Aia iti mai trezeste interesul de joc. E ceva nou, care mi-ar place sa fie acceptata. Nu o lua in nume de rau,dar sunte deja prea multe cupe..
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Alyn | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:15 | Mesaj # 3 |
|
PRO !!!!!!
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
ElGaby92 | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:15 | Mesaj # 4 |
|
Pro....sper sa iti iasa ceva frumos, ca pana la urma jucam fifa din distractie si placere, succes !
My Nombre Es ”BOND”- ”BAGA-BON!D” Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:17 | Mesaj # 5 |
|
Citat Yazee (  ) Contra, nu e nicio diferenta de el clasico.. Cupe sunt destule si oricum sunt unii care nu-si joaca meciurile.. O cupa trebuie sa aduca ceva nou, interesant,care iti face placere sa o joci, nu doar sa ajungi in finala... Ia exemplul lui neymar, care a propus o cupa pe echipe. Aia iti mai trezeste interesul de joc. E ceva nou, care mi-ar place sa fie acceptata. Nu o lua in nume de rau,dar sunte deja prea multe cupe.. Ok , am inteles deci esti contra , nu ma deranjeaza nu o iau in nume de rau e propria ta parere dar daca nu iti place nu te inscrii , sunt multi doritori care or sa vrea sa se inscrie :))
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:18 | Mesaj # 6 |
|
Citat Yazee (  ) PRO !!!!!! Citat ElGaby92 (  ) Pro....sper sa iti iasa ceva frumos, ca pana la urma jucam fifa din distractie si placere, succes ! Multumesc pentru sustinerea voastra ! 
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
ElGaby92 | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:19 | Mesaj # 7 |
|
Citat Yazee (  ) Contra, nu e nicio diferenta de el clasico.. Cupe sunt destule si oricum sunt unii care nu-si joaca meciurile.. Suntem 2/3 care suntem noi pe site si vom juca toate meciurile fie ele clasice sau nu, daca cupele care sunt in functie sunt la zi si se joaca nu ar fi o problema alta cupa atata timp cat se joaca, dar cum ai spus tu YaZEE ca sunt unii care nu isi joaca meciurile afara cu ei ca suntem alti car ii inlocuim !
My Nombre Es ”BOND”- ”BAGA-BON!D” Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
DannyMoreno | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:23 | Mesaj # 8 |
|
PRO !!! Vedem ce-o iesi fotbal sa fie !
Mârrâiii???? :))) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Marţi, 2013-11-26, 21:30 | Mesaj # 9 |
|
Citat ElGaby92 (  ) Suntem 2/3 care suntem noi pe site si vom juca toate meciurile fie ele clasice sau nu, daca cupele care sunt in functie sunt la zi si se joaca nu ar fi o problema alta cupa atata timp cat se joaca, dar cum ai spus tu YaZEE ca sunt unii care nu isi joaca meciurile afara cu ei ca suntem alti car ii inlocuim ! Atunci o sa creez 15 cupe toate lafel dar cu nume diferit gen : Cupa Intertoto , cupa Europa League , Cupa De'l Rey lafel ca cupele care sunt deja dar cu nume diferit. Aproape 80% din cupele de pe site-ul este aproape lafel ca cea a lui flv descrisa de mai sus.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-11-27, 01:04 | Mesaj # 10 |
|
Yazee, gata nu mai am nevoie de parerea ta am inteles esti contra , am nevoie de mai multe pareri .
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-12-20, 02:10 | Mesaj # 11 |
|
fLv, deci?
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|