Cupa ,,Victorie Cupeonline"
|
|
Danutzu | Data: Vineri, 2016-07-08, 10:12 | Mesaj # 1 |
|
Pentru a vedea cine sunt cei mai in forma jucatori si pentru a pune capat nemultumirilor unor jucatori care nu au fost alesi in echipa de dueluri a site-ului propun acesta cupa:
Tip cupa - Liga Mod de joc - 2/3 Id-ul meu- pavel_daniel93
Sa se dea drumul acestei cupe inainte cu cateva zile(maxim o saptamana) pana se va face un eventual duel. Se vor alege pentru duel primele locuri necesare numarului de participati in duel. Se poate inscrie oricine de pe acest site, cu conditia sa fie activ si sa isi joace meciurile. Aceasta cupa mai este eficienta si pentru antrenamentul dinaintea unui duel. Daca mai sunt si alte idei mai bune pentru a determina echipa de duel, nu ezitati sa le impartasiti. Astept parerile voastre!
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
k1nd3r1997 | Data: Vineri, 2016-07-08, 10:38 | Mesaj # 2 |
|
pro,buna idee bravo Danutz
Nimeni nu isi aduce aminte de cei care pierd, asa ca trebuie sa intinzi mainele catre trofeu Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Alyn | Data: Vineri, 2016-07-08, 12:41 | Mesaj # 3 |
|
Pro
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
ROBYKPO | Data: Vineri, 2016-07-08, 15:22 | Mesaj # 4 |
|
PRO
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2016-07-08, 18:35 | Mesaj # 5 |
|
Danutzu, buna idee dar asta inseamna ca trebuie sa intri zilnic de 2-3 ori pe site sa verifici toate cele si sa fi online pe fb sau mess zilnic sa te anunt daca facem sau nu duel CACI nimeni dintre adversari nu cred ca ar vrea sa terminam noi o liga intreaga pentru a avea un clasament de unde sa luam top 5 ... Poate ca varianta mai buna tot cu un sindaj ar fi....si poate fi facut de orice moderator (exemplu: tu daca doresti) inainte de un eventual duel.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Vineri, 2016-07-08, 19:35 | Mesaj # 6 |
|
Citat Adrian (  ) Danutzu, buna idee dar asta inseamna ca trebuie sa intri zilnic de 2-3 ori pe site sa verifici toate cele si sa fi online pe fb sau mess zilnic sa te anunt daca facem sau nu duel CACI nimeni dintre adversari nu cred ca ar vrea sa terminam noi o liga intreaga pentru a avea un clasament de unde sa luam top 5 ... Poate ca varianta mai buna tot cu un sindaj ar fi....si poate fi facut de orice moderator (exemplu: tu daca doresti) inainte de un eventual duel. Exact de asta nici nu am vrut sa postez pana acum aceasta idee. M-am gadit si eu la asta inainte sa postez, dar m-am gandit ca se pot gasi solutii. Una ar fii sa facem asta cand noi vrem sa facem duel, alta ar fii sa facem cupa asta mereu, iar cand se va ivii vre-un duel sa avem de unde alege.
Citat Adrian (  ) Poate ca varianta mai buna tot cu un sindaj ar fi....si poate fi facut de orice moderator (exemplu: tu daca doresti) inainte de un eventual duel. La asta erai tu pus, si totul a fost ok. Nu cred ca ar trebui ca cineva in afara de tine sa faca echipa. Voiam sa fie ceva mai interesant, ceva unde toti cei de aici sa avem sanse egale de plecare. Dar cum spui tu, lucrul asta e greu fiindca necesita timp. Deci, in caz ca nu o sa mai fie si alte pareri(idei ar fi si mai bune) pana maine seara si daca crezi ca nu se poate face aceasta cupa, poti inchide acest topic.
Adăugat (2016-07-08, 16:35) ---------------------------------------------
Citat Adrian (  ) Danutzu, buna idee dar asta inseamna ca trebuie sa intri zilnic de 2-3 ori pe site sa verifici toate cele si sa fi online pe fb sau mess zilnic sa te anunt daca facem sau nu duel Pai eu ma gandeam ca tu sa administrezi aceasta cupa daca poti, fiindca toti pe tine o sa te intrebe de dueluri. Ce ai zis tu sigur o sa fie o piedica. S-ar irosi timp ca tu sa ma gasesti pe mine si sa-mi spui de duel. Tocmai de asta m-am gadit ca poate vei modera tu aceasta cupa.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
k1nd3r1997 | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 10:02 | Mesaj # 7 |
|
Eu tot sunt de acord cu Danutz cu cupa deaorece in sondaj nu o sa ii voteze pe cei mai bin ci acolo o sa voteze prietenia intre ei,si o sa voteze tot asa,de exmeplu eu nu am jucat cu multii jucatori care pana acum au fost in duel de unde o sa stie ei cu joc,Sau ince ceva cand se va face un duel sa se ea priimi 3 din liga 1 si primii 2 din liga 2
Nimeni nu isi aduce aminte de cei care pierd, asa ca trebuie sa intinzi mainele catre trofeu Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 13:45 | Mesaj # 8 |
|
Citat k1nd3r1997 (  ) Eu tot sunt de acord cu Danutz cu cupa deaorece in sondaj nu o sa ii voteze pe cei mai bin ci acolo o sa voteze prietenia intre ei,si o sa voteze tot asa,de exmeplu eu nu am jucat cu multii jucatori care pana acum au fost in duel de unde o sa stie ei cu joc,Sau ince ceva cand se va face un duel sa se ea priimi 3 din liga 1 si primii 2 din liga 2 Nu cred ca pana acum s-a mers pe prietenii, s-au ales jucatorii care aveau mai multe sanse sa faca fata in duel. Dar o cupa de genu arata clar cine este mai in forma in acel moment. Insa e cam greu de realizat deoarece necesita timp. Daca nu se vor mai gasi si alte solutii si daca Adrian nu poate modera aceasta cupa, sunt sanse slabe sa se realizeze.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 14:13 | Mesaj # 9 |
|
Citat Danutzu (  ) Pai eu ma gandeam ca tu sa administrezi aceasta cupa daca poti, fiindca toti pe tine o sa te intrebe de dueluri. Ce ai zis tu sigur o sa fie o piedica. S-ar irosi timp ca tu sa ma gasesti pe mine si sa-mi spui de duel. Tocmai de asta m-am gadit ca poate vei modera tu aceasta cupa.
Nu stau foarte bine cu timpul, daia te-am si intrebat.
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 14:15 | Mesaj # 10 |
|
Citat k1nd3r1997 (  ) Eu tot sunt de acord cu Danutz cu cupa deaorece in sondaj nu o sa ii voteze pe cei mai bin ci acolo o sa voteze prietenia intre ei,si o sa voteze tot asa,de exmeplu eu nu am jucat cu multii jucatori care pana acum au fost in duel de unde o sa stie ei cu joc,Sau ince ceva cand se va face un duel sa se ea priimi 3 din liga 1 si primii 2 din liga 2
As dori sa fi putin mai explicit. Ideea e ca te asigur ca pe prietenii nu a fost votat pentru duel nimeni niciodata.
|
|
|
|
Danutzu | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 14:27 | Mesaj # 11 |
|
Citat Adrian (  ) Nu stau foarte bine cu timpul, daia te-am si intrebat. Atunci poti inchide topicul. A fost o idee, daca nu a prins, asta e. Fara implicarea ta e egal cu 0. Te inteleg, nici eu nu ma plang de prea mult timp liber. 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2016-07-09, 15:11 | Mesaj # 12 |
|
Danutzu, imi pare rau. Totusi ideea nu era rea.
CLOSE
|
|
|
|