Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Propunere cupa - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
Propunere cupa
BuDyZ0RData: Miercuri, 2013-02-13, 19:19 | Mesaj # 1
BuDyZ0R
Salutare tuturor,

Vreau sa propun o cupa de fifa 07 cu patch 2013 existent pe acest site!

[b]
Numele cupei: Cupa Natiunii

Grupe/Liga/UCL: Cupa

Tur/Retur sau Tur : tur/retur

ID-ul tau de Messenger: fanatyk_suk2006@yahoo.com
[/b]Fiind prima cupa va fii cam asa:
8 echipe nationale:
2 grupe A si B:

- Portugalia
- Spania
- Franta
- Italia
- Anglia
- Brazilia
- Argentina
- Germania

Echipele vor fii alese prin tragere la sorti!
Grupele vor fii trase la sorti!
Eventualele informatii vor fii transmise dupa acceptarea cupei (patchul, termenul de joc echipele, grupele)

Succes!

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către BuDyZ0R - Joi, 2013-02-14, 11:35
AdyctsData: Miercuri, 2013-02-13, 20:52 | Mesaj # 2
Ai ales Romania intre 7 super echipe dintr-un nationalism exacerbat? Daca tot vrei ca aceasta cupa sa aibe vreun sens inlocuieste Romania cu Portugalia sau o echipa de nivelul celorlalte.

Nivelul avertismentelor:

BuDyZ0RData: Miercuri, 2013-02-13, 22:26 | Mesaj # 3
BuDyZ0R
Citat (Adycts)
Ai ales Romania intre 7 super echipe dintr-un nationalism exacerbat? Daca tot vrei ca aceasta cupa sa aibe vreun sens inlocuieste Romania cu Portugalia sau o echipa de nivelul celorlalte.

Salutare Adycts,

Multumesc pentru parerea ta legata de cupa mea, si de felul meu de a alege echipele.
Intrebarea mea catre tine este urmatoarea: Ai jucat vreodata fifa07 cu patch V4? Daca DA, inseamna ca trebuie sa stii ca Romania este una dintre cele mai bune echipe :), cel putin in opinia mea, care am jucat destul de mult cu aceasta echipa.

Multumesc, si mai astept pareri!

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către BuDyZ0R - Miercuri, 2013-02-13, 22:27
AdyctsData: Miercuri, 2013-02-13, 23:35 | Mesaj # 4
Daca e sa se joace cu un patch se va juca cu cel existent in aceasta comunitate, un patch realist. O fi cum zici tu acea versiune de patch, dar prin simplul fapt ca Romania este printre cele mai bune echipe de acolo, patchul isi pierde credibilitatea. Eu zic sa propui cupa aceasta cu patchul existent aici si cu acea modificare, dar cum consideri. bafta si felicitari oricum.

Nivelul avertismentelor:

BuDyZ0RData: Joi, 2013-02-14, 01:19 | Mesaj # 5
BuDyZ0R
Considera ca e ceva nou, distractiv, si chiar interesant :). Multa lume se joaca cu acest patch, si chiar il recomand pentru toata lumea :).

P.S. Pot propune ce cupa doresc nu? Oricum daca va fii acceptata, va astept la un duel.

Bafta!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Joi, 2013-02-14, 03:00 | Mesaj # 6
BuDyZ0R, Duelul il discutam la id-ul fifaxadrian iar fisierul care este folosit pe acest site nu este V4, ci fisierul Cupe Online / 2013 cu un ultim update pe data de 1 Februarie nu pe 1 Decembrie ca V4 ... si facut mult mai realist desigur. De aceea, recomand ca Romania sa fie schimbata din selectia de mai sus ... ca nu prea ar avea sanse cel care va juca cu ea in aceasta competitie. Astept modificarile tale ... iar in ceea ce-l priveste pe Adycts, el este moderator, de aceea a si comentat in acest topic ... asta lasand la o parte faptul ca aici isi poate da cu parerea oricine de pe site pentru a se vedea interesul in ceea ce priveste cupa/competitia respectiva. Felicitari pentru idee!

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

BuDyZ0RData: Joi, 2013-02-14, 11:34 | Mesaj # 7
BuDyZ0R
Citat (Adrian)
BuDyZ0R, Duelul il discutam la id-ul fifaxadrian iar fisierul care este folosit pe acest site nu este V4, ci fisierul Cupe Online / 2013 cu un ultim update pe data de 1 Februarie nu pe 1 Decembrie ca V4 ... si facut mult mai realist desigur. De aceea, recomand ca Romania sa fie schimbata din selectia de mai sus ... ca nu prea ar avea sanse cel care va juca cu ea in aceasta competitie. Astept modificarile tale ... iar in ceea ce-l priveste pe Adycts, el este moderator, de aceea a si comentat in acest topic ... asta lasand la o parte faptul ca aici isi poate da cu parerea oricine de pe site pentru a se vedea interesul in ceea ce priveste cupa/competitia respectiva. Felicitari pentru idee!

Salutare Adrian,

In primul rand multumesc pentru incredere, iar in al doilea rand: e ok daca insistati, am inlocuit Romania cu Portugalia, desi sunt convins ca si la V4, si la fisierul din 2013 Romania este o echipa buna. Referitor la Adycts, nu am spus absolut nimic si ma bucur ca mi-ati raspuns intr-un timp relativ scurt, de aceea am si spus ca este binevenit oricine sa dea o parere. Ca sa numai insist pe acest aspect am modificat si patchul, o sa jucam pe cel de 2013 care se gaseste pe acest site. Astept raspuns din partea voastra.

Multumesc,

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Joi, 2013-02-14, 18:03 | Mesaj # 8
BuDyZ0R, cupa se accepta. Ramane sa vorbim pe messenger, eu ti-am dat add!

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: