Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Cupa Free Agent - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
Cupa Free Agent
AdyctsData: Sâmbătă, 2013-03-30, 16:15 | Mesaj # 1
Numele cupei:Cupa Free Agent

Grupe/Liga/UCL etc: 2 grupe de cate 5 jucatori

Tur/Retur sau Tur : tur-retur

ID-ul tau de Messenger: mot_ady

Este o cupa speciala, o cupa de totul sau nimic intrucat se da un singur premiu. Star medal gold castigatorului. Finala mica nu se mai joaca.
Echipele cu care se va juca sunt:
Everton
Manchester City
Bordeaux
Lille
Borrusia Dortmund
Schalke 04
Lazio
Roma
Athletic Bilbao
Athletico Madrid
Echipele le veti primi aleator in urma generarii unei secvente.
Fiecare jucator are dreptul sa-si aleaga 8 jucatori free de la orice echipa de club. Se va alege doar un jucator de la o echipa. Deci practic veti avea 8 jucatori de la 8 echipe diferite. Ordinea alegerii va fi de asemenea generata printr-o secventa. Fiecare va astepta ca cel dinainte sa faca transferurile iar apoi va posta propriile transferuri, care nu se pot repeta. Nu e o problema intrucat sunt extrem de multi jucatri buni in fifa. Jucatorii alesi raman alesi, nu se mai pot face modificari daca ati uitat un jucator bun pe care l-a ales urmatorul.
Cand toti isi vor fi ales jucatorii, se va face un fisier fifa.db cu toate aceste modificari, acel fisier fiind cel cu care se va juca. Se joaca cu fisier original. Din fiecare grupa care va contine 5 jucatori vor merge mai departe primii 2, urmand a se juca 2 semifinale si apoi castigatorii finala mare.
Regulile sunt cele din regulament. Asadar e nevoie de 10 jucatori doritori si care sa inteleaga modalitata de desfasurare pentru a da drumul la aceasta cupa.

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2013-03-30, 16:22 | Mesaj # 2
Cupa acceptata din partea mea! Sunt curios de ceva pareri din partea jucatorilor de pe acest site, asa ca va astept aici cu ceva mesaje!

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

albertbrsData: Sâmbătă, 2013-03-30, 16:46 | Mesaj # 3
Ai PRO si de la mine.

Nivelul avertismentelor:

SaxWooDData: Sâmbătă, 2013-03-30, 19:36 | Mesaj # 4
Merita de incercat !!

Nivelul avertismentelor:

AdyctsData: Sâmbătă, 2013-03-30, 20:21 | Mesaj # 5
Inca ceva. Eu voi decide cine va participa dintre cei care vor intrucat cupa asta necesita 10 jucatori si inca am speranta ca macar atatia mai exista fair-play pe acest site. Cei care fac orice pt victorii sa nici nu incerce sa se inscrie.

Nivelul avertismentelor:

vlad_fifa92Data: Sâmbătă, 2013-03-30, 20:26 | Mesaj # 6
Si de la mine ai un DA ! smile

Nivelul avertismentelor:

MakeData: Sâmbătă, 2013-03-30, 20:56 | Mesaj # 7
Make
Da interesant chiar sunt curios cum ar fi smile   PPRROO!!!!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2013-03-30, 20:57 | Mesaj # 8
Citat (Adycts)
Inca ceva. Eu voi decide cine va participa dintre cei care vor intrucat cupa asta necesita 10 jucatori si inca am speranta ca macar atatia mai exista fair-play pe acest site. Cei care fac orice pt victorii sa nici nu incerce sa se inscrie.

Eu sper ca ai glumit cu prostia asta, cine se inscrie ala joaca. Haide sa fim putin seriosi si sa nu ne batem joc de aceasta comunitate, niciunul dintre noi toti cei 242 de persoane inscrise pe aceste site!

Mai asteptam pareri, maine probabil se vor face inscrierile pentru aceasta cupa, pana atunci mai aveti timp sa postati aici!

Nivelul avertismentelor:

DanutzuData: Sâmbătă, 2013-03-30, 21:28 | Mesaj # 9
Da, interesanta cupa. Felicitari pentru idee.

Nivelul avertismentelor:

W1n@rData: Duminică, 2013-03-31, 21:48 | Mesaj # 10
Eu ma inscriu!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Vineri, 2013-04-05, 02:51 | Mesaj # 11
Sambata ii dam drumul la inscrieri!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2013-04-06, 12:43 | Mesaj # 12
Cupa acceptata!
Close!