Provocare fifa 07
|
|
Adififa | Data: Marţi, 2013-08-20, 23:59 | Mesaj # 1 |
|
~NUME Jucator:~ adififa ~JOC:~ Fifa 07 fisier original ~ID mess:~ yo.ady1996 ~Tip provocare:~2/3 ~Pentru - Imrazvan
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Imrazvan | Data: Miercuri, 2013-08-21, 00:03 | Mesaj # 2 |
|
Accept!
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adififa | Data: Miercuri, 2013-08-21, 00:35 | Mesaj # 3 |
|
adififa -Imrazvan Primu 4-2 pentru mine Nu mai vrea sa joace ..cica joc cu bugg-uri...in fine,nu ma asteptam sa renunte asa usor.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Imrazvan | Data: Miercuri, 2013-08-21, 00:41 | Mesaj # 4 |
|
Unul ca individul asta te face sa te lasi de fifa, unul se chinuie sa ii joace frumos si altul scapa de cateva ori pe contra si baga buguri si apoi se crede bun si ca nu joc de frica lui, i-am spus, pur si simplu mi-e scarba, mi-e sila, de asa persoane. Cat timp el va fi aici eu nu voi mai intra pe site asta, emana prostie si neputinta in joc asa ca recurge la buguri dar e doar un amator buguist, asa a fost si asa va ramane dintotdeauna si nu merita sa joace cu mine. Cel mai destept cedeaza primul asa ca eu si cu el nu putem fi in acelasi loc. Cat timp e el, eu dispar.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adififa | Data: Miercuri, 2013-08-21, 01:00 | Mesaj # 5 |
|
Un jucator de teapa ta care a reprezentat diferite site-uri in nenumarate randuri sa renunte asa usor? Chiar nu ma asteptam la asa ceva,in locul tau nu as mai comenta ,sincer sa fiu de faci de ras prin comentarile pe care le faci (Parerea mea). Nu ma poti bate ,esti mai slab ca mine.Eu atat am vrut ,sa joc un meci cu tine sa vad ce poti dar se pare ca nu prea multe ,in afara de comentat si scuze penibile ..nu mai stii nimic . Atat am avut de spus.
P.S. Nu am jucat pe bani,nu am jucat o finala,doar o provocare de distractie ,eu m`am distrat batandu-te mar .
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2013-08-21, 01:05 | Mesaj # 6 |
|
Rejucati meciurile corect ... in caz contrar provocarea se anuleaza!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2013-08-21, 01:05 | Mesaj # 7 |
|
Adififa, JOACA OMULE FAIR PLAY....CA NU TE-AM BAGAT IN COMPETITII SA CREEZI CERTURI!
|
|
|
|
Adififa | Data: Miercuri, 2013-08-21, 01:11 | Mesaj # 8 |
|
Pai ce am facut ma? laterale nu i`am jucat ,am jucat frumos pe centru .Pai trebui sa joc ca domnisoarele sa nu`l supar pe domnul imrazvan? Cum am jucat cu tine asa am jucat si cu el ,nu vezi ce scuze penibile gaseste? daca-ti dau conversatie cu ce mi`a zis pe mess te prapadesti de ras,pe bune akm. I`am dat 2 goluri cu combinatia aia ..Q+Z+D ,e un lob frumos..cu latul asa..si daia ma face in fel si fel,pai ce inseamna asta? Pentru un joc am ajuns sa ne jignim ..sa ne facem in toate felurile? El ameninta cu retragerea,pai daca e pe dastea nu mai joc eu,si asa nu am cu cine sa joc. Razvane,lasa-te de fifa ,pe bune,nu e de tine.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2013-08-21, 11:10 | Mesaj # 9 |
|
Adififa, eu pe acest site nu vreau cearta. Cine o provoaca este sanctionat.
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2013-08-21, 11:10 | Mesaj # 10 |
|
Anulata!
|
|
|