Provocare fifa 07 fisier original
|
|
Thor7 | Data: Miercuri, 2013-08-21, 22:14 | Mesaj # 1 |
|
NUME Jucator:Thor7 ~JOC:~ Fifa 07 FISIER ORIGINAL ~ID mess:~catageeo ~Tip provocare:~ tur-retur ~Pentru:Oricine accepta!
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-08-22, 01:22 | Mesaj # 2 |
|
Acceptttt !! nu am mai jucat cu tine de 2 - 3 sapt :> :)))
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Thor7 | Data: Joi, 2013-08-22, 13:56 | Mesaj # 3 |
|
:>:> Bun bun 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Joi, 2013-08-22, 23:29 | Mesaj # 4 |
|
Thor7 - Dima TUR : 4 - 5 / RETUR : 4 - 3 ( min 53 mi s-a intrerupt mie ) te astept sa continuam Si vreau sa intreb pe oricine vede intrebarea asta , Daca apesi D din propria jumatate si scapi singur cu portarul si marchezi , nu e interzis ? Adica dai d scapi si fugi sageata catre poarta , cam asa s-a intamplat la golul 3 marcat de Thor7 ... Chiar m-am oprit sa vad daca e atat de nesimtit sa de-a sau se intoarce , dar a dat :-j Dupa ce ca joci cu Barca , bati cornerul scurt , omori q + w , incepi si cu buguri din astea .... Da-o incolo de treaba ...
Daca vrei sa mai continuam , vorbim . ....
|
|
|
|
Thor7 | Data: Vineri, 2013-08-23, 00:00 | Mesaj # 5 |
|
Te plangi ca o muiere! :))))
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2013-08-23, 00:04 | Mesaj # 6 |
|
Citat (Thor7) Te plangi ca o muiere! :)))) Nu se plange nimeni , dar esti foarte nesimtit . Aveam alta parere despre tine .. 
|
|
|
|
Thor7 | Data: Vineri, 2013-08-23, 00:06 | Mesaj # 7 |
|
pai pana mea frate ce fifa e aia..hai sa nu mai sutam nici la poarta nu vrei? dupa ce ca erai pe contra atac si ai dat q+w de acolo m am luat nasol asa ca ai grija ca vorbesti pe viitor 
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Thor7 - Vineri, 2013-08-23, 00:07 |
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2013-08-23, 01:15 | Mesaj # 8 |
|
Citat (Thor7) pai pana mea frate ce fifa e aia..hai sa nu mai sutam nici la poarta nu vrei? dupa ce ca erai pe contra atac si ai dat q+w de acolo m am luat nasol asa ca ai grija ca vorbesti pe viitor AI DAT D DIN PROPRIA JUMATE , AI SCAPAT SINGUR SI AI DAT GOL , IAR ASTA E STRICT INTERZIS . PUNCT ... _|_ deja vorbesti in plus !
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-08-23, 01:27 | Mesaj # 9 |
|
Citat (Dima) Thor7 - Dima TUR : 4 - 5 / RETUR : 4 - 3 ( min 53 mi s-a intrerupt mie ) te astept sa continuam Si vreau sa intreb pe oricine vede intrebarea asta , Daca apesi D din propria jumatate si scapi singur cu portarul si marchezi , nu e interzis ? Adica dai d scapi si fugi sageata catre poarta , cam asa s-a intamplat la golul 3 marcat de Thor7 ... sad Chiar m-am oprit sa vad daca e atat de nesimtit sa de-a sau se intoarce , dar a dat :-j angry Dupa ce ca joci cu Barca , bati cornerul scurt , omori q + w , incepi si cu buguri din astea .... Da-o incolo de treaba ... poor
Daca vrei sa mai continuam , vorbim . ....
La care meci sa intamplat asta?
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2013-08-23, 12:41 | Mesaj # 10 |
|
La primul , cel de 5 -4 pentru mine .
|
|
|
|
Thor7 | Data: Vineri, 2013-08-23, 12:54 | Mesaj # 11 |
|
Retur: 7-4
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2013-08-23, 12:56 | Mesaj # 12 |
|
Bv ai fost bun ... mi l-ai accidentat pe Adriano , si faulturi peste masura , gol din cornere scurte , si in rest mai nimic nu am vazut ... Prin jocul tau imi demonstrezi ca esti retardat ... Succes ! 
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-08-23, 13:27 | Mesaj # 13 |
|
Citat (Dima) La primul , cel de 5 -4 pentru mine . Un gol de-al lui este anulat!
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-08-23, 13:27 | Mesaj # 14 |
|
+ 1 Challenge Wins Thor7
|
|
|