Provocare FIFA 07
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-10-23, 17:15 | Mesaj # 1 |
|
NUME Jucator: fLv JOC: Fifa 07 ID mess: flavi_steaua2000 Tip provocare 2/3 Pentru: Oricine !
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 17:53 | Mesaj # 2 |
|
Accept! fLv 11-3/9-2 Yazee
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-10-23, 17:56 | Mesaj # 3 |
|
Confirm ! fLv - Yazee 11-4 a fost primul meci fLv - Yazee 9-2
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 17:58 | Mesaj # 4 |
|
Citat fLv (  ) Confirm ! fLv - Yazee 11-4 a fost primul meci fLv - Yazee 9-2 Mai conteaza? Trec printr-o perioada proasta si nu inteleg ce am.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:00 | Mesaj # 5 |
|
Citat Yazee (  ) Mai conteaza? Pai conteaza sau nu conteaza...eu am pus scorul corect Citat Yazee (  ) Trec printr-o perioada proasta si nu inteleg ce am. Toti trecem prin perioade proaste..nu trebuie sa fi trist sau suparat...
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:03 | Mesaj # 6 |
|
Citat fLv (  ) Toti trecem prin perioade proaste..nu trebuie sa fi trist sau suparat... Nu sunt suparat. Problema e ca mi-am stricat stilul si tactica de joc. Greselii de incepator in aparare, in atac nu mai fac fazele care le faceam. Mi-am pierdut increderea in mine.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:18 | Mesaj # 7 |
|
Lasa ca iti revii tu , fi mai optimist !
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
stefank1d | Data: Miercuri, 2013-10-23, 20:43 | Mesaj # 8 |
|
Ba Yazeee =)))) Ai o bere de la mine ca mi-ai doborat recordul de goluri incasate !!! =)))) Bucegi , de care vrei? :))))))
Tu flv ai incurcat-o.. Ai un BAX INTREG =))))
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 21:49 | Mesaj # 9 |
|
Citat stefank1d (  ) Ba Yazeee =)))) Ai o bere de la mine ca mi-ai doborat recordul de goluri incasate !!! =)))) Bucegi , de care vrei? :)))))) Tu flv ai incurcat-o.. Ai un BAX INTREG =)))) Esti prost de mori:))) Nebune, am incercat sa joc cu alta camera sa vad daca pot juca. Si nu in defensiva nu ma puteam apara lafel deoarece se vedea altfel din alt unghi. Jucasem cu el inainte si ma batuse cu 5-6 dar niciodata nu o sa iau cate ai luat tu nici beat daca sunt Fie ca ma crezi fie ca tu, flv stie bine ca a fost ceva la mijloc in fata scorurilor astea. Si i-am si spus ca am jucat cu alta camera si se vedea diferit din alt unghi si in aparare nu ma puteam apara. SIMPLU
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-10-25, 17:02 | Mesaj # 10 |
|
Yazee, ba baiatule ... respecta ca zbori cat de curand de pe site ...
fLv,
+ 1 Challenge Wins
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|