provocare fifa07
|
|
Sheby04 | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:48 | Mesaj # 1 |
|
NUME Jucator: Sheby04 JOC: Fifa 07 ID mess: ciumpygabriel Pentru: Oricine ! Tip provocare: tur/retur
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
stefank1d | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:49 | Mesaj # 2 |
|
accept. stefank1d_95 id de mess.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sheby04 | Data: Miercuri, 2013-10-23, 19:18 | Mesaj # 3 |
|
sheby04-stefank1d 11-2/8-1
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 19:32 | Mesaj # 4 |
|
Citat Sheby04 (  ) sheby04-stefank1d 11-2/8-1 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
stefank1d | Data: Miercuri, 2013-10-23, 19:46 | Mesaj # 5 |
|
Citat Yazee (  ) Citat Sheby04 ()sheby04-stefank1d 11-2/8-1 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Razi ca proasta in piata ! ( puteti sa ma amendati, nu plang ).
Al doilea meci nu l-am jucat eu i-am spus sa puna scorul asta. Macar joaca corect el nu ca tine. Chiar va rog sa faceti un meci sa vad cum iti sparge mufa.
in fine.. nu imi pun mintea cu tine.
Respect sheby ! 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 19:53 | Mesaj # 6 |
|
Citat stefank1d (  ) Razi ca proasta in piata ! ( puteti sa ma amendati, nu plang ). Al doilea meci nu l-am jucat eu i-am spus sa puna scorul asta. Macar joaca corect el nu ca tine. Chiar va rog sa faceti un meci sa vad cum iti sparge mufa.
in fine.. nu imi pun mintea cu tine.
Respect sheby ! Am incercat sa joc cu el, din pacate nu se putea. Am incercat prin toate metodele. O sa jucam stai tu lin. Intai sa-mi revin ca mi-am schimbat stilul de joc si nu mai joc cum jucam. Dar sa iei 19 goluri in 2 meciuri ma? Cica joaca corect. Pai eu ce am facut ma nebune? Am facut vreun bug, am furat din scor, am folosit hack sau ce? De ce zici tu ca nu am jucat corect? Poate tu nu stii sa joci corect. Vezi ca nu stii sa joci fifa si te duci pe laterale ca altceva nu stii. Ai castigat si tu un meci cu un gol norocos in minutu 120 si acu iti dai aere de bun. Tine minte, trebuie sa te mai nasti odata ca sa ma bati. Nu zic ca joc exceptional,dar joc mai bine ca tine asta stiu sigur. Bafta.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
stefank1d | Data: Miercuri, 2013-10-23, 20:33 | Mesaj # 7 |
|
8-2 ala ce a fost nenica? :*
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 21:53 | Mesaj # 8 |
|
Citat stefank1d (  ) 8-2 ala ce a fost nenica? :* Iti dadeam pase cu portaru si inca crezi ca scoru ala tu l-ai meritat?:))) Mi-am batut joc de copil petarda ce esti.:)) Iti dadeam pase, te lasam sa treci prin aparare sa-ti dau o sansa. In al 2-lea meci ti-am dat lectii de fifa. Iar in al 3-lea am ratat mult, si ai dat un gol pe contra-atac in minutu 120. Tine minte fraza asta: " Tu niciodata nu o sa ma bati pe mine, mai ales la scor indiferent ca sunt beat, in spital,fara o mana sau nu vad cu un ochi, tu nu ma vei bate."
 Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Yazee - Miercuri, 2013-10-23, 21:54 |
|
|
|
Dima | Data: Miercuri, 2013-10-23, 21:58 | Mesaj # 9 |
|
Potoliti-va baa ... ca va arde Adrian .. nu demonstrati certandu-va .. incetati chestiile astea .. !!! Jucati si vedeti care e mai bun , e loc pentru aman2 pe acest site . nu-i nici un motiv pentru cearta !!! :* ;d
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 22:16 | Mesaj # 10 |
|
Citat Dima (  ) Potoliti-va baa ... ca va arde Adrian .. nu demonstrati certandu-va .. incetati chestiile astea .. !!! Jucati si vedeti care e mai bun , e loc pentru aman2 pe acest site . nu-i nici un motiv pentru cearta !!! :* ;d Am facut eu o greseala imensa. L-am lasat in primu meci sa ma bata grav (8-2) in al 2-lea meci l-am batut cu 8-3 si in al 3-lea meci era 2-2 minutu 120 ratasem in prostie si mi-a dat gol pe contra-atac si a prins curaj baiatu. A uitat ca i-am dat-o grav in "Spectacolul campionilor" si il bat cand vreau eu.
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
stefank1d | Data: Miercuri, 2013-10-23, 22:18 | Mesaj # 11 |
|
Citat Yazee (  ) " Tu niciodata nu o sa ma bati pe mine, mai ales la scor indiferent ca sunt beat, in spital,fara o mana sau nu vad cu un ochi, tu nu ma vei bate." Cat de penibil poti fi zau.. [-( Iti da prostia pe nas , calmeaza-te frate. Vezi ca nu te-am jignit. Nu mai fac reclamatie dar rog un admin sa il potoleasca pe failed abortion asta  Adăugat (2013-10-23, 22:18) --------------------------------------------- 5-3 e scor grav ma pui de cioara?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Yazee | Data: Miercuri, 2013-10-23, 22:35 | Mesaj # 12 |
|
Citat stefank1d (  ) Cat de penibil poti fi zau.. [-( Iti da prostia pe nas , calmeaza-te frate. Vezi ca nu te-am jignit. Nu mai fac reclamatie dar rog un admin sa il potoleasca pe failed abortion asta Adăugat (2013-10-23, 22:18) --------------------------------------------- 5-3 e scor grav ma pui de cioara? 1:Lasa-ma cu texte din astea luate de pe net. 2: Nici eu nu te-am jignit 3: Nu stii bine romana si te dai pe engleza?:))) Cred ca ti-ai uitat nivelu de capacitate mintala. 4: A fost TUR 4-0 si retur 5-3 eu zic ca e destul de grav 5: Pui de cioara? Nu vezi ce fata de impins vagoane ai ma?
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Joi, 2013-10-24, 22:09 | Mesaj # 13 |
|
Yazee, ai un avertisment pentru provocare la cearta!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Joi, 2013-10-24, 22:10 | Mesaj # 14 |
|
Sheby04,
+ 1 Challenge Wins
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|