Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Provocare fifa 07 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian, Admin  
Provocare fifa 07
DanutzuData: Sâmbătă, 2017-04-08, 19:03 | Mesaj # 1
Danutzu
Fifa 07
3/5
Pentru Dima
Cu fisierul actualizat

Adăugat (2017-04-08, 19:03)
---------------------------------------------
Fisier original

Nivelul avertismentelor:

DimaData: Sâmbătă, 2017-04-08, 19:07 | Mesaj # 2
Subliniam că este provocarea de retragere a amândurora din activitate:))
Accept

Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :)
Nivelul avertismentelor:

Danutstar95Data: Sâmbătă, 2017-04-08, 19:56 | Mesaj # 3
Nu se fac prosti din astea dima .. 
Pana acuma ce ai facut nu ai fost retras ?

https://www.youtube.com/channel/UCesaIU8qAL57M-Z9EpFuJmg
Abonati-va !

Nivelul avertismentelor:

DimaData: Sâmbătă, 2017-04-08, 21:21 | Mesaj # 4
Acum că se retrage și Danutzu, am vrut să mă retrag și eu, oficial și definitiv

Dar cine ești tu și Adrian să spuneți ce nu se face și ce se face?

Iar pentru tine Adrian, o vorba...Ar trebui sa ai mai mult respect față de unii dintre primii playeri care au jucat pe site-ul tău, aici mă refer la Danutzu, la mine..Și mai sunt..cu ce te-a deranjat provocarea pe care am făcut-o prima data? Cu ce ți se pare ție că nu-i respect pe ceilalți că am scris" Meci de retragere" ? Și eu și Danutzu suntem dezamăgiți de felul cum te comporți.. ți-am zis, respectul..despre asta e vorba.. Tu faci regulamentul după cum îți pica ție, dar nu e frumos..

Iar tu Danutzu, exprima-ti opinia și aici.. nu mi-o spune numai mie, să nu creadă Adrian că am eu ceva cu el în mod special, să înțeleagă că a procedat greșit.

Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :)
Nivelul avertismentelor:

DanutzuData: Duminică, 2017-04-09, 01:09 | Mesaj # 5
Citat Dima ()
Acum că se retrage și Danutzu, am vrut să mă retrag și eu, oficial și definitivDar cine ești tu și Adrian să spuneți ce nu se face și ce se face?

Iar pentru tine Adrian, o vorba...Ar trebui sa ai mai mult respect față de unii dintre primii playeri care au jucat pe site-ul tău, aici mă refer la Danutzu, la mine..Și mai sunt..cu ce te-a deranjat provocarea pe care am făcut-o prima data? Cu ce ți se pare ție că nu-i respect pe ceilalți că am scris" Meci de retragere" ? Și eu și Danutzu suntem dezamăgiți de felul cum te comporți.. ți-am zis, respectul..despre asta e vorba.. Tu faci regulamentul după cum îți pica ție, dar nu e frumos..

Iar tu Danutzu, exprima-ti opinia și aici.. nu mi-o spune numai mie, să nu creadă Adrian că am eu ceva cu el în mod special, să înțeleagă căblema daca  a procedat greșit.
Da, cum ti-am spus si tie nu cred ca era o problema daca ai scris astfel la provocare. Era ceva special pentru amandoi, nu cred ca scoatea nimanui ochii. Dar cum ti-am zis, este site-ul lui, are un regulament. Nu pot zice ca sunt dezamagit, dar nici nu am inteles mesajul acela pe care l-a trimis tuturor dupa ce ai facut provocarea. Era diferit de toate provocarile jucate de mine si tine fiindca pe asta o consideram mai speciala(se putea face o exceptie), deasta am si zis sa jucam 3/5. Ca s-a numit altfel decat toate provocarile nu era o mare problema atat cat nu devenea un obicei. In fine, fiecare cu parerea lui. Daca a deranjat  pe cineva asta nici nu o sa mai joc aici provocarea, nu e neaparat sa fie neaparat pe site. Putem sa jucam si fara. Oricum, am jucat 2 meciuri cu tine foarte frumoase si echilibrate care mi-au adus aminte de trecut. Daca le reusim si pe restul asa, chiar cred ca o sa fie o retragere frumoasa pentru amandoi.

P.S.  Mi-am spus parerea si nu mai vreau sa taraganesc pe acest subiect. Vreau sa inchei frumos timpul petrecut pe acest site si sunt recunoscator tutror membrilor pentru timpul frumos piedut jucand acest joc in multe competitii minunate.

Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Duminică, 2017-04-09, 10:48 | Mesaj # 6
Ba oameni buni inainte imi sareati in cap ca fac off topic, ca in loc sa aplanez un conflict sar cu gura de-si uneori aveam dreptate dar acum voi ce faceti ?

dima ce meci de retragere vreti ma voi da ce sunteti voi vedete?se inchide acest site daca voi nu mai jucati?Aveti respectul meu pt jocul de fifa prestat dar atat, toti suntem la fel avem scapari si derapaje ca voi poate ati stiut sa va abtineti mai mult ca altii este partea a doua.
Dima tu vrei respect si vb de regulament?Pai daca se respecta regulamentul cu adevarat esti singurul de pe site care a ajuns la 100% jigniri de 6 sau 7 ori ,la a 2 abatere trebuiai curatat,nu am nimic cu tine dar asa se aplica un regulament asa am vazut prin alte parti ca sa nu mai zic de netul tau prin sarma normal tu trebuia sa joci remi/table ce se poate juca cu ce ai tu.

Danutzu si hagi cand sa retras s-a facut un meci si sa anuntat o singura data nu circul in care ai intrat tu si impreuna cu dima incercati sa faceti o hora pt asta mai trebuiesc 2/3 persoane.Ai fost cu capul pe umeri de cand te stiu ai anuntat in campionat ca termini si gata?Acum ce faci in cupa carrer nu ai jucat nimic ca sa iti termini meciurile asa cum ar fi corect dar de prostii aici aveti timp.
Cel mai tare ma oftica ca imi sareati in cap cand ma simte=am nedreptatit de=si aveam dreptate mai ales in clinciurile cu dima si voi imi strigati:circ asta faci.

Danutzu o intrebare:pe ccu ai avut timp de circul asta sa iti faci meciuri  de retragere cate vreti voi?Iti raspund tot eu nuu.
Asa ca sa lasam melodrama si caterinca nici acolo nici aici nu a plans nimeni dupa nimeni.

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-04-09, 10:50 | Mesaj # 7
Dima, te-am mai avertizat....ai bann 15 zile.

Dautzu, fi matur, nu copil ... ai macar respect pentru oamenii de pe acest site!
Ori nu ati inteles mesajul general de pe site de acum cateva zile, ori nu ati vrut sa-l intelegeti.

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-04-09, 10:54 | Mesaj # 8
CLOSE

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: