Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Provocare Fifa 07 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian, Admin  
Provocare Fifa 07
AdrianData: Vineri, 2013-02-22, 12:02 | Mesaj # 1
NUME Jucator: Adrian
JOC: Fifa 07
ID mess: fifaxadrian
Tip provocare 2/3
Pentru: Make

Sa vedem daca mai ai noroc si acum lol

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

MakeData: Sâmbătă, 2013-02-23, 13:44 | Mesaj # 2
Make
Accept

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-03-03, 16:46 | Mesaj # 3
Adrian - Make 7-3
Make - Adrian 4-6

Nivelul avertismentelor:

MakeData: Duminică, 2013-03-03, 16:49 | Mesaj # 4
Make
Sper ca au meritat aceste victorii intr-o provocare ca sa patezi imaginea jocului tau pana aproape de 0(sper ca vei intelege ce vreau sa zic nu sa sari direct ca ma iau de tn, dar nu am prea mari sperante desi ai fi primu tocmai daca ai realiza...) ... daca vrei sa-mi raspunzi la acest citat lasa pe mess mesaj ca nu mai intru aici sa ma uit...

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-03-03, 16:53 | Mesaj # 5
Citat (Make)
Sper ca au meritat aceste victorii intr-o provocare ca sa patezi imaginea jocului tau pana aproape de 0(sper ca vei intelege ce vreau sa zic nu sa sari direct ca ma iau de tn, dar nu am prea mari sperante desi ai fi primu tocmai daca ai realiza...) ... daca vrei sa-mi raspunzi la acest citat lasa pe mess mesaj ca nu mai intru aici sa ma uit...

Vad ca e deranjant pentru tine faptul ca nu ai mai dat o gramada de goluri printr-o soarta fenomenala ... mai este deranjant pentru tine si cand adversarul joaca mai bine decat tine ... tu care altceva decat sa te aperi si sa joci pe contra-atac nu faci!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-03-03, 16:53 | Mesaj # 6
http://imagnet.ro/images/buQ2k.jpg
http://imagnet.ro/images/j40yx.jpg

Nivelul avertismentelor:

MakeData: Duminică, 2013-03-03, 17:13 | Mesaj # 7
Make
dc mai scri pe site cand am vorbit pe mess daca sa cauti cearta pe site si dupaia zici ca dc exista atatea cand tu dai exemplu ai o problemea cu mn rezolva in particular daca esti om nu am zis ca nu ai jcuat mai bn dar bineinteles ca toti ceilalti care nu vad decat ce face adversaru nu si ei nu ai inteles nimic , eu ziceam ca ai jcuat mai bn dar intr-un stil care nu te caracteriza inainte si care te face sa scazi ca si caracter, offf cata fraza dar oricum cred ca am scris-o pt mn..

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2013-03-03, 17:52 | Mesaj # 8
Make, tocmai, vad foarte bine ce joc am eu ... problema cu vazutul o ai tu ... si e acuta!

Uite-te la statisticile postate ... pe mess nu ai vrut sa le salvezi, poate aici te uiti la ele wink

Nivelul avertismentelor:

AdminData: Duminică, 2013-03-03, 17:53 | Mesaj # 9
+ 1 CW Adrian

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: