Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Provocare fifa07 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian, Admin  
Provocare fifa07
catalinjreData: Duminică, 2013-02-24, 01:10 | Mesaj # 1
[b][b]NUME Jucator: Catalinjre
JOC: Fifa 07
ID mess: catalinjre88
Tip provocare: 2/3 
Pentru: raducr7
 [/b][/b]

Nivelul avertismentelor:

RaduCR7Data: Duminică, 2013-02-24, 01:53 | Mesaj # 2
Accept hombre ,nu uita ,asta e antrenament.

Adăugat (2013-02-24, 1:53 AM)
---------------------------------------------
Results : RaduCR7 - catalinjre 7-4 TUR
catalinjre - RaduCR7 3-4 
Sami bag ceva in lateralele tale ca esti praf cu spume sa nu te mai aud ca mai joci cu mine vreodata, ne intalnim doar in competitii si in campionat.Pai sa ajung la nivelul tau de slaban ... Mai bine joc cu oameni normali , nu cu tine , te mandresti atat ca ma bati in antrenamente etc..Si iata cand fac o prov nu mai misti deloc. Lasa , iti urez mult noroc cu jocul tau frumos, sa dea domnu` sa promovezi asa . smile
Toate cele bune , RaduCR7
P.S : Lateralele iti strica moralul si caracterul , ar fi mai bine sa inveti ceva nou , am intrat in 2013 wink
Oricum nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine , pt ca te dai prea mare boss etc. , asta e ,s`a dovedit generatia veche/noua..tot eu raman ..ce raman,pt tine ramane doar bocirea.
BAFTA MAI DEPARTE tinerelule ! smile

`Pure Style .

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către RaduCR7 - Duminică, 2013-02-24, 01:11
catalinjreData: Duminică, 2013-02-24, 01:57 | Mesaj # 3
Nervosule ;x! , eu cu laterale niciodata =))) , esti primu care mi-a zis asta dupa mult timp  , confirm  o sa mori in jocu asta biggrin

Nivelul avertismentelor:

RaduCR7Data: Duminică, 2013-02-24, 02:04 | Mesaj # 4
1.Esti incredibil de patetic , cica n`ai folosit laterale ,dar la golu` de 3-4 ce a fost ma ? o pasa a la Iniesta ce ? M`ai prins 3 vs 1 ce mai vroiai sa fac , ai sutat ,respingere,gol.Atata sti , sa nu mai zic de celalalt stil al tau foarte jegos ..care nu`l suport , imi vine sa sparg monitoru` cand o aplici si dupaia sa te prind la liceu..
2.Primu`? Te inseli amarnic
3.Nu o sa mor eu , ci tu o sa mori ca daca joci 10 meciuri pe zi .. ce sati fac ,nu mananci ,nu bei, castiga tu tot ... imi mai iei si gradul de Nr1 legend ca vrei tu :)) , any questions?

`Pure Style .

Nivelul avertismentelor:

catalinjreData: Duminică, 2013-02-24, 02:08 | Mesaj # 5
Ai baut ceva?:)) , eu sa joc 10 mecuiri pe zi? =)))) , de cand, ca tu astazi te rugai de mine sa jucam, baga-te la somn :)) ,azi n-am jucat decat astea 2 meciuri cu tine, nu ti mai zic nimic, ramai cu fifa ta :)), buguita

Nivelul avertismentelor:

RaduCR7Data: Duminică, 2013-02-24, 02:15 | Mesaj # 6
Nu te mai iau pe numere ca numai are rost smile , pai minti iar ca bezmeticu`in plus nu vad nimic la tine schimbat in anul asta :)) , deci tot asa ramai , ramai cu bine, trai bun , nu mai am ce spune , sa ramai cu tehnica ta  frumoasa si tot asa :))....aa si nu , nu am baut , doar un sprite care ma face filozof ,care o aplic mai rar pe oameni ca tine. wink

Adăugat (2013-02-24, 2:15 AM)
---------------------------------------------
Oricum eu o sa ma bag la somn , nu de dragul modei , ci , ca maine am meci in real si nu am chef sa imi fac nervi si toate cele , nu are rost chiar deloc.Tu ar trebui sa te culci nu sa vorbesti cu toate c****le pe mess sau pe fb ca dauneaza grav sanatatii :)) ... deci , good night junior.
P.S :La un moment dat îti dai seama de adevar: maturitatea înseamna pur si simplu sa stii cine esti si sa ai curajul sa fii tu însuti.

`Pure Style .

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către RaduCR7 - Duminică, 2013-02-24, 02:16
AdrianData: Duminică, 2013-02-24, 02:44 | Mesaj # 7
+ 1 Challenge Wins RaduCR7

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: