Vreau sa fiu Moderator
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2013-04-12, 21:04 | Mesaj # 1 |
|
Daca vrei sa devi in aceasta comunitate Moderator, te rog sa completezi formularul de mai jos:
Nume: _ Varsta: _ Experienta de Gamer: _ Experienta ca si Moderator: DA/NU Jocuri preferate: _ Am citit Regulamentul si-l respect DA/NU Am/Nu am antecedente de incalcare de Regulament
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
albertbrs | Data: Vineri, 2013-04-12, 21:16 | Mesaj # 2 |
|
nume:albertbrs Experienta de Gamer:Pe acest forum am mai fost moderator,stiu ca nu m-am descurcat foarte bine dar acum sunt sigur ca o voi face asa cum trebuie.Nu am cazier,certurile cu oameni de pe site nu au fost multe dar cele care au fost le-am ignorat.Am mai fost moderator pe forumul FRF.Doresc aceasta functie foarte mult,am inceput sa fac publicitate site-ului.Si sper ca acest site sa treaca de 1000 de membi in scurt timp.
Jocuri preferate:Fifa 07,08,UCL Am cititi regulamentul Da:L-am citit de 15 ori sa imi intre in cap si o sa il aplic de cate ori voi fi nevoit Nu am antecedente
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
bogbog96 | Data: Sâmbătă, 2013-04-13, 15:09 | Mesaj # 3 |
|
[b]Nume: bogbog96 Varsta: 17 Experienta de Gamer: Foarte mare Experienta ca si Moderator: Am fost pe multe comunitati moderator, super moderator, administrator, designer... Jocuri preferate: Counter-Strike si Fifa07 Am citit Regulamentul si-l respect Logic ca'l respect... [/b][b]Am/Nu am antecedente de incalcare de Regulament: Nu am antecedente [/b]
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2013-04-13, 17:57 | Mesaj # 4 |
|
Citat (bogbog96) Experienta de Gamer: Foarte mare
Adica?
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2013-04-20, 13:36 | Mesaj # 5 |
|
Citat (bogbog96) Nume: bogbog96 Varsta: 17 Experienta de Gamer: Foarte mare Experienta ca si Moderator: Am fost pe multe comunitati moderator, super moderator, administrator, designer... Jocuri preferate: Counter-Strike si Fifa07 Am citit Regulamentul si-l respect Logic ca'l respect... Am/Nu am antecedente de incalcare de Regulament: Nu am antecedente
Tu nu intri sa-ti joci meciurile...dar sa mai fi Moderator ...
|
|
|
|
costy_rapidist | Data: Marţi, 2013-04-23, 18:40 | Mesaj # 6 |
|
:)) :))
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2013-08-13, 20:22 | Mesaj # 7 |
|
Propuneri?
|
|
|
|
Thor7 | Data: Marţi, 2013-08-13, 20:37 | Mesaj # 8 |
|
Nume: _ Thor7 Varsta: 17 (18 pe 7 septembrie :>acusica :>:> Experienta de Gamer: Fifa 07 + UFC 06-07 ) Experienta ca si Moderator: DA Jocuri preferate: FIFA 07! Am citit Regulamentul si-l respect DA! Nu am antecedente de incalcare de Regulament
Respect!!
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2013-08-13, 22:31 | Mesaj # 9 |
|
Citat (Thor7) Nume: _ Thor7 Varsta: 17 (18 pe 7 septembrie :>acusica :>:> biggrin smile Experienta de Gamer: Fifa 07 + UFC 06-07 ) Experienta ca si Moderator: DA Jocuri preferate: FIFA 07! Am citit Regulamentul si-l respect DA! Nu am antecedente de incalcare de Regulament
Respect!!
Maine seara discutam despre functie!
|
|
|
|
fLv | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:14 | Mesaj # 10 |
|
Nume: fLv (Neculae Flavius) Varsta: 19 Experienta de Gamer: Aici ce trebuie sa scriu ? jocurile care le-am jucat sau anii de experienta ? Le scriu pe amandoua : experienta de gamer : 6-7 ani . Primul joc jucat a fost FiFA 2005 si dupa pana la FiFA 2008 ca restul nu imi mai permitea pc-ul sa le joc :)) si am ramas la FiFA 2007 si jocuri inafara de FiFA am jucat multe intr-un timp ma dadusem cu PES-ul dar dupa am revenit la FiFA , conteaza doar ca am jucat FiFA si gata :)) Experienta ca si Moderator: NU dar stiu ceva si daca nu stiu , invat Jocuri preferate: FiFA 2007 Am citit Regulamentul si-l respect DA Nu am antecedente de incalcare de Regulament
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2013-10-23, 18:23 | Mesaj # 11 |
|
Citat fLv (  ) Nume: fLv (Neculae Flavius) Varsta: 19 Experienta de Gamer: Aici ce trebuie sa scriu ? jocurile care le-am jucat sau anii de experienta ? Le scriu pe amandoua : experienta de gamer : 6-7 ani . Primul joc jucat a fost FiFA 2005 si dupa pana la FiFA 2008 ca restul nu imi mai permitea pc-ul sa le joc :)) si am ramas la FiFA 2007 love si jocuri inafara de FiFA am jucat multe intr-un timp ma dadusem cu PES-ul dar dupa am revenit la FiFA , conteaza doar ca am jucat FiFA si gata :)) Experienta ca si Moderator: NU dar stiu ceva si daca nu stiu , invat smile Jocuri preferate: FiFA 2007 Am citit Regulamentul si-l respect DA Nu am antecedente de incalcare de Regulament
Esti deja acceptat!
|
|
|
|
|
Neymar | Data: Sâmbătă, 2014-01-18, 21:57 | Mesaj # 13 |
|
Nume: Neymar Varsta: 20 Experienta de Gamer: da Experienta ca si Moderator: DA Jocuri preferate: fifa 07 , champions league Am citit Regulamentul si-l respect DA Am antecedente de incalcare de Regulament dar orice om merita o sansa
Nu am pierdut jocul ! am ramas doar fara timp.~Vince Lombardi Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2014-01-18, 21:59 | Mesaj # 14 |
|
Citat Neymar (  ) orice om merita o sansa
Astazi deja ne-am "contrazis" despre ceva ...
Mai asteptam.
|
|
|
|
SorineLJr | Data: Miercuri, 2014-01-29, 18:27 | Mesaj # 15 |
|
Nume: _ SorinelJR Varsta: _ 18 Experienta de Gamer: _ am tinut servar de metin2 privat Experienta ca si Moderator: da Jocuri preferate: _ fifa07 Am citit Regulamentul si-l respect da /Nu am antecedente de incalcare de Regulament
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|