Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
termenul de disputare a meciurilor! - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
termenul de disputare a meciurilor!
SorineLJrData: Duminică, 2015-02-22, 10:50 | Mesaj # 1
SorineLJr
am vrut sa aduc in discutie de mult .
eu cred ca termenul este prea lung . sunt atatia playeri in asteptare care pot inlocuii imediat pe cei care nu-si disputa meciurile .
jumatate din jucatorii de aici sunt inscrisii si in alte competiti . 
eu cred ca multi de aici sunt deacoord cu mine  . astept cateva pareri din partea voastra . si sper sa ajungem la un acord !

Nivelul avertismentelor:

TheProFifa07Data: Duminică, 2015-02-22, 11:48 | Mesaj # 2
la fel cred si eu din cauza unuia sa astepte ailalti mai bn inlocuiti

Respecta si vei fi Respectat
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2015-02-22, 19:49 | Mesaj # 3
SorineLJr, si ce ai propune mai exact?

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

SorineLJrData: Duminică, 2015-02-22, 20:17 | Mesaj # 4
SorineLJr
poi ce sa propun!!
im primul rand site-ul asta este unul foarte frumos gandit si e pacat sa sa duca usor usor ... mergand pe premiza cum a scazut asa o sa si ridice nu cred ca o sa ajungem nicaieri...! 
in al doilea rand sunt cativa jucatori aici foarte activi care sigur isi pot dispuda jocurile pe un timp mult mai scurt decat cel actual .
in ar treilea rand este un site foarte cunoscut de fifa07 dar multe persoane mi-au spusc cand ii invitam aici ca au fost . 
mai spun inca odata este un site foarte frumos si merita mai multa activitate . 
eu ma pot ocupa de aducere a cativa playeri foarte activi ! 
eu popun termenul de jucare a unui meci sa fie de maxim 2 zile . eu cred ca este destul pentru 30 minute de joc wink
astept si parerile voastre!!!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2015-02-22, 20:27 | Mesaj # 5
Citat SorineLJr ()
eu popun termenul de jucare a unui meci sa fie de maxim 2 zile . eu cred ca este destul pentru 30 minute de joc

Pai hai sa-ti spun care e problema in ceea ce priveste acest lucru. Site-ul asta e unul foarte serios cu un staf la fel de serios. Staful acestui site este format din persoane de peste 20 de ani, cu scoala terminata, cu servici, prietene, familie sau in curs de a casatorii...suntem foarte putini, ba 3-4, ba 1-2 ceea ce inseamna ca cu cat termenul e mai mic si etapele din career spre exemplu postate cate una la termen de 2 zile cu atat trebuie ca timpul alocat moderarii competitiilor sa fie mut mai mult...poate de 3-4 ori mai mare! Aici intervine problema, oameni de incredere (apreciati moderatorii cu respect, premii si reputatie pentru ca merita, munca lor aici, ca si a mea este benevol, adica din placere, GRATUITA) se gasesc foarte greu, oameni care sa-si ia din timpul personal se gasesc foarte greu .... DECI ....

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

SorineLJrData: Duminică, 2015-02-22, 20:31 | Mesaj # 6
SorineLJr
in tot ce ai spus ai mare dreptate ! haimacar cand postezi cele 3 etape dai termen mai mic.

Nivelul avertismentelor:

TheProFifa07Data: Duminică, 2015-02-22, 20:57 | Mesaj # 7
Si eu asa zice ca trebuie de facut mai multa activitate trebuie de adus playerii si trebuie de  jucat meciurile mai repede.
Si cum zice Sorinel sitiul ince,incet se duce inainte daca se jucat sa zicem 10,15 meciuri pe zi acum se joaca 2,3 si Moderatorii ei nu sunt pusi pentru asi Modera doar cupele ci si sa faca activitate sa propuie mai multe cupe, sa aduca playerii sa faca distractie,etc.

Respecta si vei fi Respectat
Nivelul avertismentelor:

bytzanuData: Duminică, 2015-02-22, 21:09 | Mesaj # 8
Cam asa e , stam dupa un jucator care il cam doare`n basca cateva zile pt a incheia o grupa sau etapa (putin mai scurt timpul de incheiere ale meciurilor ar fi bine)

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: