Sondaj DUEL
|
|
|
|
Admin | Data: Vineri, 2015-09-18, 00:56 | Mesaj # 1 |
|
Faceti va rog si voi un top 5 al site-ului pentru un duel de fifa 07 in caz ca doriti asa ceva gandindu-va la experienta fiecaruia, temperament (adica sa nu se enerveze la fiecare faza..., suturi, finalizare, top, rang si forma.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Duminică, 2015-09-20, 10:40 | Mesaj # 16 |
|
Citat Imrazvan365 (  ) Salut, eu nu sunt acasa...sunt in team builduing cu colegii de birou de la munca Joc in dueluri, dar cu 2 mici exceptii 1. Mai intai trebuie sa joc cu Adrian si Danutz, ca sa vada cum joc dupa perioada asta lunga de nejucat fifa07, abia apoi as accepta sa joc, daca as avea loc. 2. Eventual duel contra ecupe, nu joc pentru niciun site....acolo am fost moderator ani de zile, mii de meciuri si mi-am facut prieteni, aici joc de 2 ani cred...si mi-am facut si prieteni, deci nu joc nici pentru cupeonline nici pentru ecupe in eventualitatea unui duel, in rest nu conteaza adversarul. Nu pot face echipa top5 eu acum pentru ca dupa revenire am jucat cu 2 oameni :))))) deci trebuie sa fi jucat macar cu minim5, din 2 nu pot face echipa de 5 Si o mica propunere ca tot postez :))) Adrian, fa cariera pe etape postate cu data pe rand, 1-2-3 nu toate odata....nu e competitiv si e mai putin palpitant See you :))
Si eu vreau sa joc cu tine, nu cred ca esti intr-o cadere drastica de forma . Chair daca ai fi, o sa iti revii repede . Asta e al doilea sezon cand se joaca toate etapele odata. Eu am propus asta ca sa putem juca toate meciurile pe teren. Era mai frumos cum zici tu, daca ar fi fost seriozitate mai multa. Nici asa nu sunt sigur ca se vor juca toate meciurile, mai ales sa fie postate cate trei etape la o saptamana. Sunt deacord ca ar fi fost mai competitiv, dar in acest moment nu stiu daca se poate asta fiindca nu avem constanta in activitate. Asta e parerea mea . Abia astept sa se faca un duel, avem sanse cu orice site am juca.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Duminică, 2015-09-20, 13:31 | Mesaj # 17 |
|
Citat Danutzu (  ) Era mai frumos cum zici tu, daca ar fi fost seriozitate mai multa La sfarsit de sezon facem sondaj si toata lumea de pe site prin vot va decide cum se va juca sezonul viitor 
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
PodircaNu(7) | Data: Joi, 2015-09-24, 22:10 | Mesaj # 18 |
|
se mai face Duel? daca da pot sa fiu rezerva Adăugat (2015-09-24, 20:10) --------------------------------------------- Adrian Danutzu Dima Trikanu Imrazvan Rezerve Podirca(nu)7 Tymy11
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sebastian | Data: Joi, 2015-09-24, 23:23 | Mesaj # 19 |
|
Citat PodircaNu(7) (  ) Adrian Danutzu Dima Trikanu Imrazvan Rezerve Podirca(nu)7 Tymy11 joaca si cu mine sa vedem daca meriti macar rezerva. te caut de mult sa jucam..
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
PodircaNu(7) | Data: Vineri, 2015-09-25, 10:07 | Mesaj # 20 |
|
Citat Sebastian (  ) joaca si cu mine sa vedem daca meriti macar rezerva. te caut de mult sa jucam.. ok. zimi un interval de ora cand te pot gasi
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sebastian | Data: Vineri, 2015-09-25, 15:19 | Mesaj # 21 |
|
Citat Sebastian (  ) ok. zimi un interval de ora cand te pot gasi in seara asta o sa fiu acasa de pe la 7 pana la 12
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Vineri, 2015-09-25, 19:33 | Mesaj # 22 |
|
PodircaNu(7), Sebastian, jucati o provocare ....
Duelul nu a fost facut pana acum pentru ca viitorii nostri adversari sunt intr-un alt duel si stau dupa un meci sa inchida respectivul duel de 4-5 zile.... Am vorbit cu moderatorul de acolo si duminica sunt sanse sa facem duelul....asa ca astept de la voi activitate pe site si cat mai multe meciuri jucate pentru a vedea rezultatele voastre si a crea o cat mai buna echipa pentru duel!
Succes!
|
|
|
|
Trikanu | Data: Sâmbătă, 2015-09-26, 14:48 | Mesaj # 23 |
|
O parere daca tot s.a cerut :
Dima
Danutzu
Tymy
Adrian
Sebastian
Eu am incredere..in mine ca daca imi fac jocul..nu imi fac mari probleme..dar dupa ultimele rezultate..la duel..nu prea merit decat rezerva !
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Luni, 2015-09-28, 13:01 | Mesaj # 24 |
|
Pana se trezesc astia pe care ii asteptam....daca gasiti voi un site serios disponibil pentru un duel de fifa 07 sau 8 ball anuntati aici!
|
|
|
|
PodircaNu(7) | Data: Luni, 2015-09-28, 14:09 | Mesaj # 25 |
|
as zici sa facem cu Copetitii la 8 bal, sau fifa Adăugat (2015-09-28, 12:09) --------------------------------------------- Competitii.ro
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Luni, 2015-09-28, 14:50 | Mesaj # 26 |
|
sau Ecupe... :)) , vorbesc numai decat cu ei.
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2015-09-29, 00:10 | Mesaj # 27 |
|
Citat PodircaNu(7) (  ) Copetitii la 8 bal, sau fifa
Adăugat (2015-09-28, 12:09) --------------------------------------------- Competitii
Ia legatura cu adminul/moderatorul SERIOS care se ocupa de dueluri!
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2015-09-29, 00:11 | Mesaj # 28 |
|
Citat Dima (  ) sau Ecupe
Daca facem duel cu ei pierdem din start 2 jucatori care nu joaca contra ecupe....
|
|
|
|
PodircaNu(7) | Data: Marţi, 2015-09-29, 08:06 | Mesaj # 29 |
|
Citat Adrian (  ) Daca facem duel cu ei pierdem din start 2 jucatori care nu joaca contra ecupe.... Ia legatura si tu cu ecupe care sunt cei 2 jucatori? Imrazvan a zis ca joaca
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2015-09-29, 09:48 | Mesaj # 30 |
|
Citat PodircaNu(7) (  ) Ia legatura si tu cu ecupe care sunt cei 2 jucatori? Imrazvan a zis ca joaca
A zis ca nu joaca ...
|
|
|
|