Sondaj DUEL
|
|
|
|
Admin | Data: Vineri, 2015-09-18, 00:56 | Mesaj # 1 |
|
Faceti va rog si voi un top 5 al site-ului pentru un duel de fifa 07 in caz ca doriti asa ceva gandindu-va la experienta fiecaruia, temperament (adica sa nu se enerveze la fiecare faza..., suturi, finalizare, top, rang si forma.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Vineri, 2015-09-18, 17:21 | Mesaj # 2 |
|
da, chiar la un duel ma gandeam .. haideti sa batem niste funduri ! :)))))) Adăugat (2015-09-18, 15:19) --------------------------------------------- echipa ar fii,
Danutzu
Trikanu
Adrian
Subsemnatul Georgeous :)))
Ei binee.. si aici pe locul al 5-lea ... e o lupta intre Imrazvan, Tymy11, si poate Podirca(nu)7 ( nu stiu cum joaca) ... eu merg pe Tymy la momentul actual ... dar, daca Imrazvan isi recapata forma deja ne pune in pericol locul oricaruia ca titular :)))) .. deci?! .. Adăugat (2015-09-18, 15:21) --------------------------------------------- uu .. greseala mea, l-am uitat si pe Sebastian ... la momentul actual eu unul as merge pe Sebastian. pe locul al 5-lea.. ( cu precizarea Imrazvan)
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Vineri, 2015-09-18, 20:12 | Mesaj # 3 |
|
Imrazvan nu ar trebui sa lipseasca in caz ca se va confirma un duel. Sper sa accepte si el 
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
PodircaNu(7) | Data: Vineri, 2015-09-18, 22:29 | Mesaj # 4 |
|
eu daca doriti sunt liber, de azi am timp liber sa joc
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Admin | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 00:26 | Mesaj # 5 |
|
Alte pareri si mai multe variante de "echipa site-ului"?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sebastian | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 01:13 | Mesaj # 6 |
|
nu mai bine facem o liga cu toti nominatii si jucam fiecare cu fiecare rapid?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 01:21 | Mesaj # 7 |
|
Citat Sebastian (  ) nu mai bine facem o liga cu toti nominatii si jucam fiecare cu fiecare rapid? Nu prea e profesionist a face asa ceva....imi cer scuze dar asta e parerea mea....
Scrie si tu un top 5 pentru duel te rog!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Sebastian | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 17:56 | Mesaj # 8 |
|
paicam asta ar fi: Adrian, Danutzu, Dima, Trikanu, si inca unul:))
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
tymy11 | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 18:39 | Mesaj # 9 |
|
Adrian Danutzu Dima Trikanu Imrazvan Sebastian Podirca(nu)7 Tymy11
I=am notat aleatoriu nu in functie de valoare sau alte criterii,Vreau sa specific faptul ca, daca se va face duel impotriva ecupe eu nu voi juca impotriva lor niciodata acolo joc de foarte mult timp si nu pot sa fac acest lucru.Aici am cateva luni de cand joc datorita lui adrian,ma invins la un meci si i=am promis ca o sa imi fac cont daca ma bate.Si asa am ajuns pe acest site , avand in vedere ca sunt nou nu cred ca parerea mea conteaza asa mult sau o sa ma supar ca unii simpatizeaza cu alti colegi mai vechi si valorosi in acela=si timp.Pentru dueluri contra altor site-uri joc cu mare placere PS:Nu cred ca imrazvan va accepta sa joace impotriva ecupe il cunosc de mult timp si stiu ca mereu a jucat pt acel site insa fiecare are dreptul sa aleaga si la opinie
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 18:50 | Mesaj # 10 |
|
Adrian Danutzu Dima Trikanu Imrazvan
Rezerva Sebastian In momentul asta, cea mai competitiva echipa cred ca asta o sa fie.Adăugat (2015-09-19, 16:50) --------------------------------------------- As fi spus si Timy, dar temperamentul nu il recomanda. Jucam de placere, nu cred ca ne-ar folosi sa ne certam intre noi sau cu cei care vom face duel.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
tymy11 | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 19:42 | Mesaj # 11 |
|
Niciodata in viata mea nu o sa las capul plecat in fata oamenilor ca tine jucam de placere ai spus?imi este mie rusine de ce ai scris si sa va spun de la ce a plecat toata faza ca vad ca face pe marele moralist.jucam primul meci in cupa legendelor am 5=3 da gol in min 89 daca eram bulangiu trag de timp si se incheie meciul dar eu joc deschis atac ii dau si lui posibilitatea sa atace dar nu da gol meciul 2 a fost simplu sa terminat 5=5 in min 90 am luat ca fraierul rosu dupa a marcat 3 goluri la final am si recunoscut ca ma taxat rau dar a meritat. Meciul 3 are 3-1 si ca un om corect care se da el ce face acest om ca sa nu ii zic pe nume paseaza la centru ,apasa shift stiti ce se intampla folosind aceasta tasta insa toate laterale.pai frate lasa=ma cu prostii si scuze ipocrite gen jucam de placere tu in meciul ala mi-ai demonstrat ca ti-ai vinde si sufletul pt meciul respectiv.joaca de placere dupa cum spui nu fa in pantaloni si trage de timp. A si nu regret nimic din ce am spus pe mesenger meriti de 1000 de ori mai rau daca ti=am jucat corect si ti-am dat sansa sa ai un ultim atac chiar daca era min 90 fa la fel si nu imi tine morale mie de temperament si alte chestii . La jucat fifa esti mai bun fata de mine nu contest acest lucru dar nu am tras de timp si nu m-am dat fayr=play ca tine. A in 4 ani pe ecupe am cazier curat la fel si pe ccu inteleg pe unul care joaca defensiv de cand lumea dar nu se da rotund ca tine. Si nu te=am provocat doar ti=am relatat un adevar, asa cum si tu ai facut m=ai sus ai tinut sa postezi 2 raspunsuri la acest sondaj,in primul l=ai mentionat pe imrazvan la cele spuse de dima adica el ocupan locul 5, ai vazut ca am spus ca este nelogat de 3 zile ai venit cu a 2 opinie evident ai fost realist si corect si pe baza ultimelor rezultate dintre cei nominalizati ai ajuns la concluzia sebastian. Asta inseamna sa fii mafiot :)) este ultimul comentariu chiar nu meriti scuze daca te-am jignit in acest pasaj pentru ca am spus adevarul
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Dima | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 20:31 | Mesaj # 12 |
|
Hai cu un duel fratilor .. :)))
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 20:33 | Mesaj # 13 |
|
Citat tymy11 (  ) avand in vedere ca sunt nou nu cred ca parerea mea conteaza asa mult Conteaza parerea oricui om care are cont pe acest site, multumesc!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Danutzu | Data: Sâmbătă, 2015-09-19, 20:43 | Mesaj # 14 |
|
Citat tymy11 (  ) Niciodata in viata mea nu o sa las capul plecat in fata oamenilor ca tine jucam de placere ai spus?imi este mie rusine de ce ai scris si sa va spun de la ce a plecat toata faza ca vad ca face pe marele moralist.jucam primul meci in cupa legendelor am 5=3 da gol in min 89 daca eram bulangiu trag de timp si se incheie meciul dar eu joc deschis atac ii dau si lui posibilitatea sa atace dar nu da gol meciul 2 a fost simplu sa terminat 5=5 in min 90 am luat ca fraierul rosu dupa a marcat 3 goluri la final am si recunoscut ca ma taxat rau dar a meritat. Meciul 3 are 3-1 si ca un om corect care se da el ce face acest om ca sa nu ii zic pe nume paseaza la centru ,apasa shift stiti ce se intampla folosind aceasta tasta insa toate laterale.pai frate lasa=ma cu prostii si scuze ipocrite gen jucam de placere tu in meciul ala mi-ai demonstrat ca ti-ai vinde si sufletul pt meciul respectiv.joaca de placere dupa cum spui nu fa in pantaloni si trage de timp. A si nu regret nimic din ce am spus pe mesenger meriti de 1000 de ori mai rau daca ti=am jucat corect si ti-am dat sansa sa ai un ultim atac chiar daca era min 90 fa la fel si nu imi tine morale mie de temperament si alte chestii . La jucat fifa esti mai bun fata de mine nu contest acest lucru dar nu am tras de timp si nu m-am dat fayr=play ca tine. A in 4 ani pe ecupe am cazier curat la fel si pe ccu inteleg pe unul care joaca defensiv de cand lumea dar nu se da rotund ca tine. Si nu te=am provocat doar ti=am relatat un adevar, asa cum si tu ai facut m=ai sus ai tinut sa postezi 2 raspunsuri la acest sondaj,in primul l=ai mentionat pe imrazvan la cele spuse de dima adica el ocupan locul 5, ai vazut ca am spus ca este nelogat de 3 zile ai venit cu a 2 opinie evident ai fost realist si corect si pe baza ultimelor rezultate dintre cei nominalizati ai ajuns la concluzia sebastian. Asta inseamna sa fii mafiot :)) este ultimul comentariu chiar nu meriti scuze daca te-am jignit in acest pasaj pentru ca am spus adevarul 1. Nu meriti mai mult din timpul meu ca sa vin cu un alt comentariu dupa acesta. 2. NU AM TRAS DELOC DE TIMP, asta e doar o aberatie. Daca TRAGEAM DE TIMP cel mai probabil luam bataie. 3. Ala nu era un motiv ca sa injuri mai urat ca la stana. 4. Eu mi-am spus parerea, fiecare are dreptul la opinie. Nu am fost anuntat ca doar tu ai voie. 5. Lipsa de respect si nesimtire in acelasi timp sa mai ai si curajul de a spune o minciuna. Victoria a fost meritata cum de altfel si cea din finala dintre mine si Dima cand am pierdut. 6. Lasa-ma in pace si vezi-ti de treaba ta. P.S. SPER CA AM EPUIZAT ACEST SUBIECT.
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Imrazvan365 | Data: Duminică, 2015-09-20, 01:25 | Mesaj # 15 |
|
Salut, eu nu sunt acasa...sunt in team builduing cu colegii de birou de la munca Joc in dueluri, dar cu 2 mici exceptii 1. Mai intai trebuie sa joc cu Adrian si Danutz, ca sa vada cum joc dupa perioada asta lunga de nejucat fifa07, abia apoi as accepta sa joc, daca as avea loc. 2. Eventual duel contra ecupe, nu joc pentru niciun site....acolo am fost moderator ani de zile, mii de meciuri si mi-am facut prieteni, aici joc de 2 ani cred...si mi-am facut si prieteni, deci nu joc nici pentru cupeonline nici pentru ecupe in eventualitatea unui duel, in rest nu conteaza adversarul. Nu pot face echipa top5 eu acum pentru ca dupa revenire am jucat cu 2 oameni :))))) deci trebuie sa fi jucat macar cu minim5, din 2 nu pot face echipa de 5 Si o mica propunere ca tot postez :))) Adrian, fa cariera pe etape postate cu data pe rand, 1-2-3 nu toate odata....nu e competitiv si e mai putin palpitant See you :))
 Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|