Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Vreti ca Sezonul 37 Career sa-l jucam cu fisier actualizat? - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
Vreti ca Sezonul 37 Career sa-l jucam cu fisier actualizat?
AdrianData: Miercuri, 2017-03-15, 21:46 | Mesaj # 1
Vreti ca Sezonul 37 Career sa-l jucam cu fisier actualizat?

- incearca fisierul aici / la fisier nu este terminata categoria "INTERNATIONAL"

Nivelul avertismentelor:

florin_2007_yoData: Miercuri, 2017-03-15, 21:49 | Mesaj # 2
Eeeee bravo adi !

GAE1923
Nivelul avertismentelor:

DanutzuData: Miercuri, 2017-03-15, 22:18 | Mesaj # 3
Eu  zic ca se merita sa incercam un sezon cu acest fisier. Si daca o sa fie frumos(eu cred asta), la cat mai multe dupa. Felictari pentru fisier!

Nivelul avertismentelor:

Danutstar95Data: Joi, 2017-03-16, 00:15 | Mesaj # 4
Da.

https://www.youtube.com/channel/UCesaIU8qAL57M-Z9EpFuJmg
Abonati-va !

Nivelul avertismentelor:

TygerRapidData: Joi, 2017-03-16, 00:24 | Mesaj # 5
Hai sa vedem ca tot ai muncit la el ..:)

Ai nu ai mingea tragi la poarta ,meciul se termina la ultimul fluier asa ca lupta pana la final !
Nivelul avertismentelor:

Th3r3au21Data: Joi, 2017-03-16, 18:05 | Mesaj # 6
Da eu sunt de acord. Merita incercat cel putin pentru munca ta. Mie personal imi place fisierul. Felicitari pentru el !

Nivelul avertismentelor:

TrikanuData: Vineri, 2017-03-17, 14:56 | Mesaj # 7
Merita o sansa , eu cred ca va fi interesant !

Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Sâmbătă, 2017-03-18, 18:35 | Mesaj # 8
Din moment ce sa muncit la el sigur ca trebuie verificat dar nu mai bine vom juca cu el cand va fi gata complet?eu spre exemplu joc foarte mult cu international cine a jucat cu mine stie acest lucru ,din start as pleca cu un dezavantaj ca sa nu mai zic ca nu sunt adeptul fisierelor dar asta este alta problema.

Dupa cum observ eu multi dintre voi sunteti chititi pe acest fisier si daca era editata doar o echipa vroiati sa se joace cu acest fisier.

Daca vreti sa jucati fifa2017 at sa jucam original nu cu fisiere care nu sunt ca originalul si daca in campionat se va juca cu fisier cu original cand se va mai juca? si asa sunt 4 cupe mari si late pe site daca se baga fisierul in campionat evident ca si in cupa practig originalul va disparea.

Iar am vb mai mult decat trebuie dar din dorinta unora pt ceva nou si a altora de a fi la nivelul celorlalti de joc o sa dispara fifa07 original si va fi un fel de corcitura de fifa dar 2017.
Este parerea mea scuze de comentariu dar nu am spus-o cu rautate.

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Sâmbătă, 2017-03-18, 18:46 | Mesaj # 9
Citat tymy11 ()
nu cu fisiere care nu sunt ca originalul

Te contrazic, este un fisier facut la punct si virgula dupa jucatorii din fifa 17.

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Sâmbătă, 2017-03-18, 19:17 | Mesaj # 10
Citat Adrian ()
Te contrazic, este un fisier facut la punct si virgula dupa jucatorii din fifa 17.

Dar nu mai bine cine doreste jucam fifa2017 original nu mai umblam cu fisiere in fifa2007 si tot asa iar cu fisierul acesta se joaca in cupa cupeonline,cupa legendelor si daca e asa indragit se vor mai face cupe voi vreti schimbare fortata bagandul in campionat il vei baga si in cupa si cam astea sunt competitiile.cu original cand mai jucam cand se va face o cupa din an in paste,parerea mea,adrian acest site este al tau faci cum doresti, cand va fi gata si internationalul voi juca 1 sezon in campionat sa il probez si cu oamenii de aici, in rest o sa joc in cupe cu el dar in campionat nu mie imi place sa joc fifa2007, 2008 etc original asa cum sunt ele.
Va salut si nu va suparati pe me o sa va dau eu alte motive de suparare nu acesta smile

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Miercuri, 2017-03-29, 00:19 | Mesaj # 11
Deja sunt discutii mai aprinse sau nu cu privire la fisierul din Carer ... revin cu intrebarea, bagamd e acum fisierul actualizat in Career sau asteptam pana la sfarsitul sezonului?

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

TygerRapidData: Miercuri, 2017-03-29, 00:28 | Mesaj # 12
Da

Ai nu ai mingea tragi la poarta ,meciul se termina la ultimul fluier asa ca lupta pana la final !
Nivelul avertismentelor:

DanutzuData: Miercuri, 2017-03-29, 00:54 | Mesaj # 13
Citat Adrian ()
Deja sunt discutii mai aprinse sau nu cu privire la fisierul din Carer ... revin cu intrebarea, bagamd e acum fisierul actualizat in Career sau asteptam pana la sfarsitul sezonului?
Nu vreau ca din cauza deciziei mele sa se faca vre-o schmbare urgenta. Sunt sigur ca o sa prinda mai bine din sezonul viitor. Acum e inceput campionatul, pentru unii aproape terminat si nu stiu cat mai ajuta schmbarea lui acum. Probabil o sa prinda sezonul viitor ca e bine lucrat. Nu stiu de ce mai vomentez, eu nu mai sunt aici  lumped  happy

Adăugat (2017-03-29, 00:54)
---------------------------------------------

Citat Danutzu ()
vomentez
comentez"

Nivelul avertismentelor:

Th3r3au21Data: Miercuri, 2017-03-29, 12:55 | Mesaj # 14
La sfârșitul sezonului. Daca s-a început cu original cred ca așa si trebuie terminat.

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: