Se lucreaza la fisierul pentru fifa 07 cu transferuri
|
|
Adrian | Data: Luni, 2017-08-14, 13:04 | Mesaj # 1 |
|
Se lucreaza la actualizarea ovr-ului jucatorilor, transferuri si remedierea unor probleme din fisierul actualizat cu transferuri la zi 2017-2018 pentru FIFA 07.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Marţi, 2017-08-15, 21:45 | Mesaj # 2 |
|
Descarcati fisierul va rog si testati-l inainte sa jucam cu el in sezonul urmator de Career - http://cupeonline.ucoz.ro/fifa.db
Semnalati aici orice problema!
|
|
|
|
Adrian | Data: Miercuri, 2017-08-16, 14:18 | Mesaj # 3 |
|
Testati-l pe asta http://cupeonline.ucoz.ro/Fisiere/fifa.db
|
|
|
|
ionut_reymisterio2010 | Data: Miercuri, 2017-08-16, 21:16 | Mesaj # 4 |
|
Adrain ,Tocmai am testat fisierul si chair se vede o schimbare radicala in ceea ce priveste portarul 1 vs 1 cu adversarul e stapan si in majoritatea actiuniilor a fost blocat adversarul , iar in ceea ce privsete jucatori e ok! Felicitari pentru acesta inbunatatire daca pot sa-i spun asas , Bravo Sefule !:
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Duminică, 2017-09-10, 21:18 | Mesaj # 5 |
|
Fisierul V3 2017 pentru FIFA 07 este cam gata... astept sugestii de la voi cu ce ar mai putea fi imbunatatit la el > http://cupeonline.ucoz.ro/Fisiere/1/fifa.db
|
|
|
|
tymy11 | Data: Vineri, 2017-09-15, 17:44 | Mesaj # 6 |
|
Sunt o gramada de jucatori care trebuiesc scosi din echipe si altii mai slabi care trebuiesc adaugati.In primul rand sincer de ce ai grabit sa lansezi fisierul cand el are asa mari lagune sunt jucatori buni in echipe care nu trebuiesc sa fie si oamenii se folosesc de ei pt ca ai grabit lansarea lui ca fata mare la maritat nu o spun cu rautate ci cu obiectivism.
M-am uitat doar la echipele importante din Anglia pt ca nu am avut timp si am observar urmatoarele:
Arsenal: Trebuie scosi din echipa:Flamini, L.Perez, T.Rosicky si Djourou
Trebuie bagati:Kolassniac , Wilshere,
Chelsea: Out: Ivanovici, diego Costa, Oscar , Begovici
In: Zapacosta, Caballero si Alonso fundasul de la Fiorentina adus de mult timp
Livepool: Out: M.Sakho, Origi, J.Allen S.Mamadou
Man. United: Out: M.depay, B.Schweinsteiger, M schneiderlin
Man Cyty: Out: A.Kolarov W.Cabalero , Zabaeta In :Mangala, Gabriel Jesus, Jones STtones, Leroi Sane
Sunt unii jucatori cu niste ovr-uri cel putin la Chelsea toti care nu trebuie sa joace si altii se folosesc de ei.
Este corect?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2017-09-16, 12:24 | Mesaj # 7 |
|
tymy11, in primul rand sper ca ai re-descarcat fisierul (NU DE AICI) postat pe sait pentru a-l verificat.
Ceea ce ma amuza si nu vreau sa cataloghez in vre-un fel acest fapt pentru ca v-ati supara e ca va doare undeva cand cer ajutorul vostru la testarea fisierului timp de mai mult de o saptamana si cand e pus in joc va "treziti ca prin minune".
|
|
|
|
tymy11 | Data: Duminică, 2017-09-17, 13:28 | Mesaj # 8 |
|
Adrian ti-am zis ca nu am timp cand o sa revin o sa ma uit peste tot fisierul eu nu sunt afectat nici implicat acum in joc daca celorlalti le place sa bage tare,eu vreau doar cand joc sa fie totul ok de asta incerc sa ajut cand pot
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Duminică, 2017-10-01, 14:29 | Mesaj # 9 |
|
Am inceput din nou sa lucrez la noul fisier actualizat pentru FIFA 07 in care vom vedea o echipa mai numeroasa in echipa Cupe Online creata in joc si alte lucruri frumoase!
|
|
|
|
Adrian | Data: Joi, 2017-10-05, 13:35 | Mesaj # 10 |
|
Ce a fost editat conform fifa 18 in acest fisier pana acum:
- editari partiale la echipa Cupe Online - editari complete la echipele: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man City, Man United, Ac Milan, Inter, Juventus si partial Roma si real Madrid plus inca vre-o 6-7 echipe printre care si Valencia. - au fost creati in jur de 30-40 de jucatori noi. - Au fost facute in jur de 30 de transferuri.
Am mai studiat si alte fisiere asa zise "foarte bune sau actualizate 2018" dar sunt foarte slabe fata de acest fisier. Faceti doar o comparatie la Real Madrid sau Liverpool intre fisiere si echipele din fifa 18 si o sa aveti mari surprize...
Descarca fisier de aici http://cupeonline.ucoz.ro/fifa.db pentru a-l testa pana este gata.
|
|
|
|