Rezerva Cupe Online: Love Fly - lovefly100 a fost inlocuit de catre Make - bft_alex Rezerva Cupa Cupelor: Daniel_Pancu - daniel_pancu96 a fost inlocuit de catre W1n@r - tataruvasile1992
Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin POST REPLY (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scris "Confirm" - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 18.12, ora 00:00 pana pe 21.12, ora 21:00!
Alex10 - neymar.ccu11 <<->> kyly - kyly_33 --> 1-6 / 6-2 / 3-6 ! Asta eee imi pare rau baieti dar nu ai ce sa joci cu un om care te rupe cu faulturile.. Mult succes tuturor! Am incredere in voi! Adycts te joci cu daniel pancu ala ca nu are oo treaba!
Alex10 - neymar.ccu11 <<->> kyly - kyly_33 --> 1-6 / 6-2 / 3-6 ! Asta eee imi pare rau baieti dar nu ai ce sa joci cu un om care te rupe cu faulturile.. Mult succes tuturor! Am incredere in voi! Adycts te joci cu daniel pancu ala ca nu are oo treaba!
Nu-i nimic Alex10, l-ai batut si tu odata ... sper sa avem victorii in celelalte meciuri.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Adycts - mot_ady <<->> Daniel_Pancu - daniel_pancu96 3-0 >> In minutul 13 iese si se retrage in mijlocul duelului ... refuzand sa mai continue, astfel incat in locul lui intra W1n@r - tataruvasile1992!
Danutzu - pavel_daniel93 <<->> kun10 - kun.ag10 1-8, 5-3, 4-9 imi pare rau baieti ca am pierdut. E un jucator foarte bun cu barcelona. bafta celorlanti si felicitari celor care au castigat
Danutzu - pavel_daniel93 <<->> kun10 - kun.ag10 1-8, 5-3, 4-9 imi pare rau baieti ca am pierdut. E un jucator foarte bun cu barcelona. bafta celorlanti si felicitari celor care au castigat
Nu-i nimic, l-ai batut si tu un meci vad ... bv! Data viitoare am incredere ca vei castiga meciurile din duel. Bafta celorlalti!
Make - bft_alex <<->> shoook7 - shoook7 5-3 ; 7-3 eu m-am jucat cu ocaziile in momentele decisive si dupaia el m-a fript colac peste pupaza mi-am dat si un autogol de tot ... in ultimu minut
Adăugat (2012-12-20, 3:19 PM) --------------------------------------------- Imi pare rau serios baieti se putea dar...
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Make - Joi, 2012-12-20, 15:19
Make - bft_alex <<->> shoook7 - shoook7 5-3 ; 7-3 eu m-am jucat cu ocaziile in momentele decisive si dupaia el m-a fript colac peste pupaza mi-am dat si un autogol de tot ... in ultimu minut
A avut noroc ca sa retras suparatul de Love Fly , nu-i nimic Make ... data viitoare asteptam victorie!
Adycts - mot_ady <<->> W1n@r - tataruvasile1992 am iesit la 5-1 la el. Refuz sa joc in asa conditii. Merge in ultimul hal si mai joc si cu disperati care doar barca si flanc stiu. Ma lipsesc. Am cedat si ultimul meci pentru ca eu nu mai joc cu toti disperatii. Daca si in duelul urmator voi da tot de asa exemplare va anunt ca voi pierde ambele la masa verde.