Alyn - alin.negut Danutzelul - d.antofie Oricare jucator selectat (inregistrat pe Cupe Online) de adminul care se ocupa de duel
Rezerve Ecupe: NUME & ID
Oricare jucator selectat (inregistrat pe ECupe) de moderatorul care se ocupa de duel
Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri doar cu adversarul afisat mai sus - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: Pana pe data de 24.02.2014, ora 20:00!
mda.. 2-4/3-6. Daca ii scot W-ul de la tastatura e mort.
Adăugat (2014-08-17, 16:14) --------------------------------------------- mda,n-am prins faza ca fac un meci si daca pierd ies. Imi cer scuze,ma si retrag. Puteti bana contul
Acum .. va trebuii sa invingem toti 3 pentru a mai putea face ceva in duelul asta .. , Stefank1d , la nu are rost sa te retragi .. asta e valoarea unora momentan dar jucand poti promova . asta este .. vedem ce se mai poate face .
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
printu, ai fost aproape ... daca luati si tu si Stefan bataie la 0 mai ziceam ca era ceva grav ca si rezultat dar asa, pana si din ghinion poti lua bataie!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Dima - dima_yonutz28 Regelekng regele_kng 4 - 5 / 4 - 4 ( 4 - 10 dupa 120 de min ) ...
In primul meci am condus si cu 3-0 a revenit el ... iar in al doilea meci a condus el cu 3-0 si am revenit in ultima faza la 4-4 ... iar in ultimele 30 de minute e ceva incredibil .. iau primul gol de 5-4 din corner scurt , iar la urmatorul a fost ceva total penal ... Prima oara in viata mea cand atac pe la 11 m un jucator si imi sare mingea direct in poarta .. A fost ceva incredibil .. absolut orice tragea la el .. No acum orice cuvinte nu-si mai au rostul .. dar in meciurile astea puteam sa dau scor , dar m-a parasit orice gram de noroc .. Imi pare rau colegi , daca in alte dueluri puteam face de mii de ori mai mult, in asta credeti-ma mai mult de atat nu s-a putut face .. ataat bulan ??? ... ( si scuzati-ma pentru al doilea meci , dar am cedat total dupa acel gol , incredibil ......... )
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor: