Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri doar cu adversarul afisat mai sus - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 02.02.2015, ora 19:00 pana pe 09.02.2015, ora 20:00!
Dorinta a fost, vointa a fost dar din pacate nu am putut castiga acest duel. Dupa ce am pierdut si eu acest meci avem mai putine sanse dar totusi posibile. Cei care veti juca sper sa o faceti mai bine ca mine. Succes!
Stii bine ca de cand ma cunosti nu m-am ferit niciodata si am jucat mereu chiar primul toate meciurile. Dupa cum ti-am zis in mesaj, dau copy-paste Se fereste....e o tarfulita masculina, scuze de limbaj dar altceva nu pot spune. Indiferent cu cine ar fi picat ar fi facut la fel, s-ar fi ferit si tras de timp sa joace cu o rezerva sa aiba sanse mari de castig! Te rog crede-ma pe cuvant, il stiu de ani de zile, la inceputul duelului s-a ferit asteptand sa joace ceilalti sa fie duelul castigat/pierdut, sa nu depinda de el crezand ca scapa fara sa joace, acum nu a scapat si cauta sa joace cu cineva cu care are sanse mai mari.
M-a cautat pe mess eu fiind offline, l-am gasit ON si nu a raspuns, dovada mai mare ca asta nu exista, e doar o curva cu 10 fete.....
Adăugat (2015-02-10, 21:58) --------------------------------------------- asta e statistica primului meci : http://postimg.org/image/p87bsd0m7/ ...
Adăugat (2015-02-10, 21:59) --------------------------------------------- Nu aduc scuze prin asta,imi pare rau ca includ problemele mele si in jocul asta ... si s-a vazut in joc..m-am facut pur si simplu de ras ... si am distrus totul si pe langa mine ... cu rahatul asta de joc .... Imi pare rau
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Asta este, alta data! Scorul duelului arata un sec 5-0 care nu e nici pe departe realitatea acestui duel dar asa "ne-am invatat" noi sa luam bataie in dueluri, mereu la o limita "exagerata" as spune dar cu scoruri ca cel de mai sus!
Un pic mai mult tupeu in dueluri prieteni, poate curajul ne lipseste! Oricum ar fi, NU NE-AM FACUT DE RAS si asta o stiu foarte bine adversarii nostri (pe care ii felicitam pentru victorie) indiferent ce s-ar scrie...!
DUEL INCHIS!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor: