Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri doar cu adversarul afisat mai sus - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 02.02.2015, ora 19:00 pana pe 09.02.2015, ora 20:00!
prietenul nostru danutfifa zice : ''PorTocal3, Alexu il face fara probleme fratilor e cam slabut'' Auzi portocal3 ce zice de tine :))) ... arata-le ca nu e asa !
"fusion0 19:54 RE: la o prima impresie.... dima e bunicel insa nu cred ca ii va pune probleme lui sicilianul bgd va face spectacol cu fifaxadrian de meciul lui alexu nu ma pot pronunta deoarece nu cunosc nici unul dintre acesti doi jucatori smk il va dobori pe danutzu fara probleme ( danutzu daca simte ca pierde va juca urat, asadar multa bafta smk ) iar la meciul meu,,,hmm....ce sa spun....depinde de ziua pe care o prinde el....cam asa s-a intamplat la meicurile noastre... Concluzie finala: duel castigat :))"
Hai sa avem rezultate bune!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Comentariul unui adversar!"fusion0 19:54 RE: la o prima impresie.... dima e bunicel insa nu cred ca ii va pune probleme lui sicilianul bgd va face spectacol cu fifaxadrian de meciul lui alexu nu ma pot pronunta deoarece nu cunosc nici unul dintre acesti doi jucatori smk il va dobori pe danutzu fara probleme ( danutzu daca simte ca pierde va juca urat, asadar multa bafta smk ) iar la meciul meu,,,hmm....ce sa spun....depinde de ziua pe care o prinde el....cam asa s-a intamplat la meicurile noastre... Concluzie finala: duel castigat :))"
Hai sa avem rezultate bune!
legat de ce a spus....sicilianul nu prea a mai jucat 07, cu siguranta cand era la maxim nu avea nicio sansa dima, acum nu se stie...... legat de meciul tau cu bogdan, ai in fata unul dintre cei mai spectaculosi jucatori cu care am jucat vreodata, ai cel mai greu meci, cel mai greu adversar! smk-danutzu, e cel mai echilibrat