Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin POST REPLY (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scris "Confirm" - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 23.12.2012, ora 00:00 pana pe 06.01.2013, ora 21:00!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Alex10 - neymar.ccu11 <<->> regelekng - regele_kng --> 4-5 ; 1-5 ( am iesit in min. 50) = 1-8..Asa ceva nu am mai vazu.Se duce in lateral si suteaza ca sa respunga portaru in atacant sa dea gol ... Doamne fereste.Credeam ca joaca frumos..Dar m`am inselat! Asta ee imi pare rau dar va rog credetima in ce conditii am jucat...Si cu asta am incheiat.
Alex10 - neymar.ccu11 <<->> regelekng - regele_kng --> 4-5 ; 1-5 ( am iesit in min. 50) = 1-8..Asa ceva nu am mai vazu.Se duce in lateral si suteaza ca sa respunga portaru in atacant sa dea gol ... Doamne fereste.Credeam ca joaca frumos..Dar m`am inselat! Asta ee imi pare rau dar va rog credetima in ce conditii am jucat...Si cu asta am incheiat.
Nu-i nimic, felicitari adversarilor ca au castigat duelul!
Alex10 pentru vb urate pe care le-ai zis adversarului ... vei primi ce ti se cuvine...!