Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin POST REPLY (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scris "Confirm" - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 23.12.2012, ora 00:00 pana pe 06.01.2013, ora 21:00!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Danutzu - pavel_daniel93 <<->> Adryan_mihay7 - aditza_adysorr_7 4-5 dupa min 90 si al doilea avea 6-0 in min 60 si am iesit nu poti juca cu asemenea oameni. numai laterale si cornele cu primul om de langa careu imi pare rau dar cu astfel de specimene nu se poate juca. Shoook7 era mic copil pe langa asta la laterale. Bafta celorlanti si sper ca voi sa nu intalniti asemenea .....
Danutzu - pavel_daniel93 <<->> Adryan_mihay7 - aditza_adysorr_7 4-5 dupa min 90 si al doilea avea 6-0 in min 60 si am iesit nu poti juca cu asemenea oameni. numai laterale si cornele cu primul om de langa careu imi pare rau dar cu astfel de specimene nu se poate juca. Shoook7 era mic copil pe langa asta la laterale. Bafta celorlanti si sper ca voi sa nu intalniti asemenea .....
Nu mai comentati jocul adversarului va rog frumos, asteptati-va ca adversarul sa faca orice sa castige duelul ... in limita regulamentului, Danutzu te inteleg ce scri tu mai sus dar te rog sa te abti pentru a nu fi OFF TOPIC.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
afta celorlanti si sper ca voi sa nu intalniti asemenea ...
Fara suparare da esti nesiCENZURAT rau de tot,voi ori nu stiti ce e aia laterala :| daca si tie ti-am mai jucat laterale eu ma las de fifa,aproximativ toate golurile au fost din pase de pe centru si din viteza sau suturi de la distanta,daca jucam laterale ieseai din primu meci,si Adrian stii cum joc eu am jucat si cu tine si lovefly si cu adicts deci va rog frumos,pot intradevar sa joc si foarte urat dar eu cred ca baiatu asta sa uitat la alt meci :-j.