Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri cu fiecare adversar afisat mai sus la site-ul rival - REGULAMENTUL este valabil cel de aici
pai nu ca nu am apucat...dar printr-o simpla poza cum se poate vedea ca el a degajat lung si apoi a mers direct la poarta.. a jucat foarte mult cu degajare pe ultimul om mai ales pe ETO... el imi zice sa aduc dovezi, dar sincer nu ai cum sa dovedesti,daca se crede bun va rejuca ultimul meci
asta e...iti spun nu mai tin minte exact de alte faze daca a mai dat gol dar a jucat mult cu A pe ETO si golul 5 care la dat cu RONALDINHO m-a enervat si am vazut ca a dat incorect..de aia am facut gura
Colegi....invatati-va minte odata, in dueluri se fac fel de fel de lucruri, mai putin noi...Nu inteleg cum de picam mereu ca si "victime" de genul intamplarii de mai sus...!
Luati-va masuri de precautie, faceti poze din 5 in 5 minute, sa va intre in reflex asta! Descarcati-va fraps si jucati cu el facand poze!
Nu vreau sa mai dam peste situatii de genul, e a nu stiu cata oara ....
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor: