Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri cu fiecare adversar afisat mai sus la site-ul rival - REGULAMENTUL este valabil cel de aici
Dima - dima_yonutz28 aw3some - udiu93 4-3 / 6-1 bineee,bate-ti 5 cu minee! :)) in primul am jucat in 10 din min 20! -_- iata statisticile : 1. http://postimg.org/image/qfyu9lq37/ 2 . http://postimg.org/image/637pz6k2r/ Bafta tuturor,sper sa castigam!
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Duelul asta vom invinge cu 3-2 :)) .. am un feeling :)) cred ca am scris corect.. dar nu va zic cine cred ca bate si cine pierde sa nu influentez! bafta tuturor!
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Trikanu - Tymy11 4-6 / 3-2/ 5-6 Nu stiu daca poate fi cineva mai suparat ca mine...dupa aceste meciuri...si atata nesansa..ultimul gol...i ultimul meci il i.au...dupa o centrare...in care portaru..se uita la eclipsa sau nu stiu la ce..f frustrant...enervant si asta dupa ce am condus autoritar tot mecirul...asta e..Bft baietilor nostri mai departe...
da vad ca eu am ramas ultimul... azi am sa joc meciurile cu el dar dupa ora 7 pentru ca sunt plecat la arbitrat sper sa fiu in forma buna...iau o bere si nici nu apuca sa vada poarta :))
RedMoon - tyka_boy_11 makata - kta_mihai11 5-7 6-1 4-5; acesc meci 3 a fost la ultimul lui gol inscris o degajare cu A lung si nu a facut vreo miscare stanga dreapta sau in spate sau vreo pasa a mers de la 35 de metrii si a dat gol direct..si din cate imi aduc aminte in regulament nu e permis asa ceva