Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri cu fiecare adversar afisat mai sus la site-ul rival - REGULAMENTUL este valabil cel de aici - Dovada RANDOM
dragi colegi ia uitati ce mesaj interesant am primit azi pe messenger. "bau bau:CENZURAT ai sa o iei in 2 meciuri in duel luatas neamu in [censored] mananci rahat pe site scarba bau bau: apropo analfabetule uitate ca nu ai scri bine ce ai vrut sa scrii bau bau: si daca am niste ani cum ai zis tu ii am dar nu am mancat de pe pod la mata bau bau: ca proasta [CENSORED] o fost la cur la ea cand te-a facut"cENZURAT
Bineeeeeeee bai omulee!! <3 astaa e jocul! ii mancam!!! felicitari!!!!!!
Am jucat si cu un jucator foarte fair-play si chiar bun. Au si ei oamenii lor de valoare si caracter care stiu ca cel mai important e sa iti placa jocul, nu sa dai toata ,,viata" din tine pentru un meci. Felicitari adversarului meu si Respct pentru el!
Adrian - fifaxadrian Blue - fotball_fifa 3-6/3-1/5-7 Pur si simplu am incercat toate metodele posibile....mi-a mers cu un lag cat casa....comenzile mi le lua foarte tarziu....scuze