Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin POST REPLY (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scris "Confirm" - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 02.01.2013, ora 23:00 pana pe 09.01.2013, ora 21:00!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Love Fly (lovefly100) <<->> Regelekng (regele_kng) 4-8/4-3/0-3(+3ca am iesit la 3-0 pt el) EL E IN PRIMII 10 LA EL PE SITE EU SUNT IN LIGA 3 A PE PENULTIMUL LOC SE CUNOASTE DIFERENTA,BV FELICIT ADVERSARUL
Adrian (fifaxadrian) <<->> Ep1c (mihay_bestboy) 2-9/0-8 Nici nu stiu cum se scrie scorul asta, niciodata nu am luat bataie asa ... Omul asta in loc sa joace fotbal, alearga ... nu stiu ce pc are dar ii mergea perfect in meci, ca si cum nu ar fi jucat online, i se misca foarte bine ... toate ca toate a fost mai bun decat mine si pentru asta il felicit!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Adycts (mot_ady) <<->> Tonymontanabz (bogdan_buzau88) 3-6 dupa prelungiri(3-3 dupa 90 de minute)/ 0-6 Aparare cu 9 oameni si contraatc pe flanc. EXACT CE IMI DORESC DE LA VIATA. ASTA E