Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
DUEL Fifa 07 / Cupe Online vs Camp By TygerRapid (anulat) - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Adrian  
DUEL Fifa 07 / Cupe Online vs Camp By TygerRapid (anulat)
Cine castiga DUELUL?
1. Cupe Online [ 2 ] [66.67%]
2. Campionat By TygerRapid [ 1 ] [33.33%]
Totalul răspunsurilor : 3
AdrianData: Joi, 2017-08-03, 18:15 | Mesaj # 1

Cupe Online  Campionat By TygerRapid ! 0-0

REGULAMENT > CLIC AICI

MECIURI

DontGetClose <<->> Anghel George-Sebastian
Trikanu <<->> Tyger Ionut Preda
Danutstar95 <<->> Bitza
Tymy11 <<->> Ati Borzasi
W1n@r <<->> Iulian Trifan

Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.

DODAVA RANDOM MECIURI

Nivelul avertismentelor:

W1n@rData: Joi, 2017-08-03, 20:14 | Mesaj # 2
Win@r-Iuliantrifan   -2-1 pentru el!
A dominat clar,felicitari adversarului!

Nivelul avertismentelor:

yulianCr7Data: Joi, 2017-08-03, 20:14 | Mesaj # 3
Iuliantrifan779-W1n@r  2-3/6-3/6-5 Bravoo frumoase mciuri

Nivelul avertismentelor:

Danutstar95Data: Vineri, 2017-08-04, 20:06 | Mesaj # 4
Danutstar95-Bitza 1-2 la meciuri .
Incalcari de regulament .
In amebele meciuri Degajare pe D direct pe atacant Degajare pe A tot pe atacnt central ultimul om .
"De cateva ori" Cel putin 10 pe meci.
Cand e vorba de dueluri cu oameni de la tyger sa Nu ma mai bagi in asa ceva.
Multumesc ,bafta la restul 
IMI PARE RAU CA N-AM PUTUT SA FAC MAI MULT .
DAR NU SA PUTUT JUCA ASA..

Ataşamente: 8390760.png (20.5 Kb)

https://www.youtube.com/channel/UCesaIU8qAL57M-Z9EpFuJmg
Abonati-va !

Nivelul avertismentelor:

TygerRapidData: Sâmbătă, 2017-08-05, 01:24 | Mesaj # 5
Nu te mai da mare jucatorde fifa ca esti praf si v-am cam executat pe toti m-=ai raman 2 meciuri sunt sanse sa luati si voi 1 meci macar

Ai nu ai mingea tragi la poarta ,meciul se termina la ultimul fluier asa ca lupta pana la final !
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-08-06, 14:21 | Mesaj # 6
Citat TygerRapid ()
Nu te mai da mare jucatorde fifa ca esti praf si v-am cam executat pe toti m-=ai raman 2 meciuri sunt sanse sa luati si voi 1 meci macar

Comentati la voi, nu aici. Nu vreau certuri.

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-08-06, 14:22 | Mesaj # 7
Citat Danutstar95 ()
Danutstar95-Bitza 1-2 la meciuri .Incalcari de regulament .
In amebele meciuri Degajare pe D direct pe atacant Degajare pe A tot pe atacnt central ultimul om .
"De cateva ori" Cel putin 10 pe meci.
Cand e vorba de dueluri cu oameni de la tyger sa Nu ma mai bagi in asa ceva.
Multumesc ,bafta la restul 
IMI PARE RAU CA N-AM PUTUT SA FAC MAI MULT .
DAR NU SA PUTUT JUCA ASA..
Ataşamente: 8390760.png(21Kb)
Avand in vedere ca este incalcare clara de regulament meciurile trebuiesc rejucate. Nu ne batem joc unii de altii.

Nivelul avertismentelor:

TygerRapidData: Duminică, 2017-08-06, 19:19 | Mesaj # 8
Eu am stat de vb si cu omul meu si a zis ca si el a dat de cateva x a lung si d lung .Altceva dc a mai jucat cele2 meciuri dc s-a gresit regulamentar din primul meci .Aici se vede oftica omului  tau si trb sa fc si printuri sa vedem dovada ca a dat a lung nu doar vb .Dupa ce analizezi cum trb lua decizia ati pierdut duelul si acum cautati motive sa va agatati de un fir de sansa !

Ai nu ai mingea tragi la poarta ,meciul se termina la ultimul fluier asa ca lupta pana la final !
Nivelul avertismentelor:

tymy11Data: Duminică, 2017-08-06, 20:57 | Mesaj # 9
S-au jucat doar  2 meciuri sanse mai sunt si nu trebuie sa ne juram ca la biserica daca a dat sau nu din moment ce a recunoscut ca a dat de cateva ori a dat nu conteaza ce si cum.tyger spune-mi un om care a incalcat regulamentul si recunoaste ii spui ca ai poze si nu recunoaste dar aici ca nu la prins in poza.eu il stiu pe bitza de pe ecupe juca bine fifa acolo avea numele bitza96 daca este unul si acelasi dar danutz cred ca este mai bun ca el.voi decideti

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Duminică, 2017-08-06, 21:44 | Mesaj # 10
TygerRapid, omul tau a recunoscut. Verifica poza postata si va rog sa respectati regulamentul

Noi doi daca mai ti minte am mai incercat odata sa facem un duel si nu am reusit pe baza neintelegilor de oftica....te rog frumos sa incerci sa ne intelegem ca oamenii. Daca nu ne intelegem anulam duelul, e clar ca nu se poate cu voi.

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2017-08-07, 15:58 | Mesaj # 11
Dupa incalcarile de regulament repetate ale adversarului si limbajul de mahala al ADMINISTRATORULUI competitiei adverse acest duel este ANULAT iar motivele sunt evidente: lipsa de respect, incalcari repetate de regulament, jigniri repetate si arogante din partea adversarului.

PE ACEST SITE NU PERMIT PROSTIA!

Ataşamente: 4061808.png (4.0 Kb)

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Luni, 2017-08-07, 16:09 | Mesaj # 12
Citat iuliantrifan779 ()
Iuliantrifan779-W1n@r  2-3/6-3/6-5 Bravoo frumoase mciuri
Am aflat ca acest meci nici nu a fost jucat cu originalul ... 

Ce sa mai zic...

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: