Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 26.03.2013, ora 21:00 pana pe 02.04.2013, ora 00:00!
Cum acest nimeni pe numele lui Imrazvan ne-a sters de pe site-ul lui de rahat intr-un exces de superioritate cel putin penibila, sper sa pateasca si el acelasi lucru aici. ca sa citez din ce mi-a spus mie: Cupeonline "nu e tarlaua ta, taci in alta parte". Daca nu i se va sterge contul plec eu.
Make - regele_kng 3-6 si al doilea 6-6 si m-a batut 9-6 in 120min mi-am dat prima aora un semiautogol si mi se taiase in mare aprte imi pare rau a fost bun dar nu zic ca nu as fi putut sa fac mai mult
Prin comportamentul tau nu rezisti niciunde, aici ai fost tolerat, dar totul pana la un punct. Nu folosi cuvinte pe care nu le intelegi, pentru ca ai probleme si cu cele uzuale, dovada mai sus. Ai gura mare si cam atat, manifesta-te la tine pe site. Dupa comportamentul adminului vostru inteleg de ce te simti ca acasa acolo, impartasiti aceeasi filozofie. Si in ultimul rand, prabusire placuta! Site-ul nostru nu a jignit pe nimeni fara sa fie provocat, si nu acceptam rahaturi de la nimeni oricine ar fi. Tavalire placuta in chinuri iti doresc!
Intrucat W1n@r - tataruvasile1992 e indisponibil, la cererea lui de a ne reprezenta site-ul va intra Aditza_adysorr_7. Acesta va juca cu bobbytheone care l-a inlocuit pe alin_ho10 - alinhoby1993. Asadar multa bafta Aditza in meciul cu bobby.
Intrucat W1n@r - tataruvasile1992 e indisponibil, la cererea lui de a ne reprezenta site-ul va intra Aditza_adysorr_7. Acesta va juca cu bobbytheone care l-a inlocuit pe alin_ho10 - alinhoby1993. Asadar multa bafta Aditza in meciul cu bobby.
Accept ms de incredere il astept pe pretenasu` Bobby :))
Accept ms de incredere il astept pe pretenasu` Bobby :))
Imi cer scuze ca vam incurcat si m-am bagat in duelul acesta,eu am o oarecare ura de siteu asta, numit ecupe,eu normal reprezint alt site si nu vreau sa ma cert cu nimeni..va rog sa ma inlocuiti.Inca odata imi cer scuze..
Baietel, altadata cand intri pe mine sa reprezinti site-ul asigura-te ca poti si juca ca nu ne jucam aici si nici nu inducem pe nimeni in eroare. Si vezi ca prin asta ma faci si pe mine sa pic prost ca ti-am dat incredere degeaba. Altadata stai la locul tau. Cu scuzele de rigoare pentru aceasta neintelegere va intra Alex10, membru vechi al siteului nostru care l-a si reprezentat in trecut. Astfel, sperand ca e ultima modificare din acest duel meciul cu bobbytheone il va juca Alex10 (neymar.ccu11). Te rog sa-ti cauti adversarul si sa jucati cat mai repede. De asemenea succes si mii de scuze.
Accept,multumesc pentru increderea acordata,i-am dat add si sper ca sa fac un meci mare! :)
Adăugat (2013-04-06, 00:53) --------------------------------------------- Alex10 Vs. Bobbytheone >> 2-5;8-3;2-3! Rezultatele alea lea luat numai pe cornere scurte.
Imrazvan, prietene ... si tu si mai mult ca sigur administratorul de 20 de ani al site-ului Ecupe nu stiti ce e ala respect si ce e aia corectitudine. Din momentul in care adminul mai sus mentionat si-a permis sa jigneasca site-ul Cupe Online care la randul lui conducea in duel cu 3-0 nu a facut altceva decat sa agite spiritele, ceea ce un om normal la cap nu face asa ceva ... fiecare face ce este in stare sa faca, nu suntem toti in stare de lucruri bune...trebuie sa mai si muncim pentru asta in primul rand psihic! Starea voastra de frustrare a depasit limitele penibilului prin reactia voastra la constientizarea reala a valorii (Fifa 07) cu care se lauda comunitatea de pe site-ul Cupe Online si mai ales notorietatea de site Fair Play! Acum ca voi 2 ati hotarat sa stergeti niste conturi fara motive reale, asta dupa ce administratorul site-ului Ecupe a agitat primul spiritele si a jignit mi se pare ... si aici completezi tu pe linia punctata. DRagi prieteni, va asigur ca data viitoare nu voi mai face dueluri cu site-ul vostru pentru ca nu se ridica cel putin la valoarea morala pe care ar trebui sa o aiba un site de genul unde intra destul de multe persoane! Va doresc sa va dea Dumnezeu minte, intelepciune...ca tare aveti nevoie, sanatate!
P.S. Comentariile anterioare care nu isi au rostul, care nu au un target precis cu privire la duel/meciuri vor fi/sunt sterse!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor: