Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 26.03.2013, ora 21:00 pana pe 02.04.2013, ora 00:00!
Cosminel vs. Sebiku 5-1/5-6/ si decisivul 3-6. Numai de jucatori de genu' sa nu dai. Sunt scarbit de jocul contra celor care joaca cu Barcelona pe laterale si pe varfuri...
P.S: Ma bucur ca am putut contribuii la aceasta victorie. Si chiar DECISIV
Cosminel vs. Sebiku 5-1/5-6/ si decisivul 3-6. Numai de jucatori de genu' sa nu dai. Sunt scarbit de jocul contra celor care joaca cu Barcelona pe laterale si pe varfuri...
Felicitari pentru victorie Duelul este castigat, o sa incerc si eu sa castig pentru a mari diferenta
Bravoooo Sebikuuuuu, felicitari!
Am castigat duelul, sa speram ca va castiga si Danutzu acum!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Imrazvan - pro_fifa_07 <<->> Danutzu - pavel_daniel93 1-2, 2-6 Sa speram ca vom castiga si urmatorul duel cel putin la fel de lejer. felicitari tuturor
Imrazvan - pro_fifa_07 <<->> Danutzu - pavel_daniel93 1-2, 2-6 Sa speram ca vom castiga si urmatorul duel cel putin la fel de lejer. felicitari tuturor
felicitari pentru joc....pacat ca nu sunt mai multi cu un joc ca al tau...
,,Imrazvan - danuztu 2-6 si 1-2 Chiar daca a fost 0 barat la fair-play dupa ce a dat golul de 2-1 in minutul 90 dand orice minge pe sus sau sut aiurea sa incheie meciul, s-a jucat frumos pe total, 2 meciuri super... Duel incheiat eCupe.ro vs cupeonline.ucoz.com 2-5 acum 1 ora imrazvan ordinea la meciuri era invers...1-2 si 2-6 - imrazvan acum 1 ora"
asta ai scris la tine pe site, cea ce ma deranjat tinand cont ca nu ai inteles tot ce am vorbit pe messenger. Nu mai intru in detalii ca nu vreau sa ma enervez pentru 2 meciuri. Eu iti doresc multa bafta si intelepciune pentru a te gandi la ce ai scris, Cat despre joc au fost doua meciuri foarte frumoase.
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Danutzu - Marţi, 2013-04-09, 01:17