Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 16 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier normal si cu orice echipa - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 26.03.2013, ora 21:00 pana pe 02.04.2013, ora 00:00!
Cosminel vs. Sebiku 5-1/5-6/ si decisivul 3-6. Numai de jucatori de genu' sa nu dai. Sunt scarbit de jocul contra celor care joaca cu Barcelona pe laterale si pe varfuri...
P.S: Ma bucur ca am putut contribuii la aceasta victorie. Si chiar DECISIV
Cosminel vs. Sebiku 5-1/5-6/ si decisivul 3-6. Numai de jucatori de genu' sa nu dai. Sunt scarbit de jocul contra celor care joaca cu Barcelona pe laterale si pe varfuri...
Felicitari pentru victorie Duelul este castigat, o sa incerc si eu sa castig pentru a mari diferenta
Bravoooo Sebikuuuuu, felicitari!
Am castigat duelul, sa speram ca va castiga si Danutzu acum!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Imrazvan - pro_fifa_07 <<->> Danutzu - pavel_daniel93 1-2, 2-6 Sa speram ca vom castiga si urmatorul duel cel putin la fel de lejer. felicitari tuturor
Imrazvan - pro_fifa_07 <<->> Danutzu - pavel_daniel93 1-2, 2-6 Sa speram ca vom castiga si urmatorul duel cel putin la fel de lejer. felicitari tuturor
felicitari pentru joc....pacat ca nu sunt mai multi cu un joc ca al tau...