Adrian | Data: Duminică, 2021-09-05, 23:26 | Mesaj # 1 |
|
Salut!
1. Nu ești activ de mult timp pe site, cum ți se pare mica noastră comunitate? (Adrian / Admin)
Răspuns (Yazalde): Salut ! In primul rand , vreau sa iti multumesc pentru aceasta invitatie.Este pentru prima oara cand particip pe acest site si am ramas surprins placut de ceea ce am gasit aici incepand de la admin pana la jucatori.
2. Ai jucat primul tău sezon, mai de mult parcă ai mai jucat pe site, acum ai reușit să câștigi din prima eventul Career, Cupă și Campionat, care e senzația?
Răspuns: Da, este primul sezon..inainte de inceperea competitiei mi-am propus sa dau tot ce e mai bun si sa termin pe un loc cat mai sus .. nu ma asteptam sa castig eventul din prima. Care este senzatia..pff o bucurie mare stiind ce " monstri " sunt in acest campionat,chiar as vrea pe aceasta cale sa imi felicit toti adversari si datorita lor mi-am depasit limitele.
3. Comunitatea Cupe Online este una diversă dar unită, ce crezi că ar trebui adăugat sau eliminat din organizarea site-ului, competițiilor?
Răspuns: Din punctul meu de vedere totul este la superlativ , pe acesta cale vreau sa te felicit pentru munca pe care ai depus.o aici !
4. De obicei, în diferite interviuri am întrebat și asta: Care este topul 3 al tău de pe site (din cei acum activi) în ceea ce privește atacul și apărarea?
Răspuns: Pff ce intrebare grea :)) chiar imi era teama sa nu o primesc .. chiar e greu sper sa nu supar pe nimeni cu acest raspuns : Atac - Vali Nicolescu , Gheorghe Gik , Moro Catalin Aparare - Ati Borzasi , Razvan Olteanu , Adrian Dragomir
5. Cine te-a ajutat cel mai mult să te integrezi în comunitate?
Răspuns: Toti m-au primit bine s-au comportat super ok cu mine .. probabil am atras unele antipatii cu caracterul meu mai arogant .. dar uneori doar glumesc.
6. Crezi că discuțiile libere de pe chat au un rost constructiv pentru comunitate?
Răspuns: Unele da , unele nu .. si ma opresc aici .
7. Un mesaj pentru comunitate, mulțumesc!!
Răspuns: Baieti haideti sa lasam orgoliile deoparte si sa ne depasim limitele de la editie la editie , iar cel mai bun sa castige mereu ! Cu respect , Yazalde !
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Adrian - Duminică, 2021-09-05, 23:30 |
|
|
|
Gh3oRgHE:x | Data: Duminică, 2021-09-05, 23:38 | Mesaj # 2 |
|
Yazalde, crezi ca urmatoru sezon va fi mai strans avand in vedere ca cei noi sau mai obijnut cu patchul?
Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|
Adrian | Data: Sâmbătă, 2021-09-18, 00:25 | Mesaj # 3 |
|
Citat Adrian (  ) Yazalde, crezi ca urmatoru sezon va fi mai strans avand in vedere ca cei noi sau mai obijnut cu patchul? Îmi permit să răspund eu ...cu siguranță da!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
|
|
|
|