Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
Interviul CAMPIONULUI - Nicovali86 (ediția 21) - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Interviul CAMPIONULUI - Nicovali86 (ediția 21)
O apreciere pentru Nicovali86, un jucător de nota ...
1. 10 [ 2 ] [100.00%]
2. 8 [ 0 ] [0.00%]
3. 6 [ 0 ] [0.00%]
4. 4 [ 0 ] [0.00%]
5. 2 [ 0 ] [0.00%]
Totalul răspunsurilor : 2
AdrianData: Luni, 2021-09-20, 21:44 | Mesaj # 1

Întrebare: Salut Vali, nu ești de mult timp în comunitatea Cupe Online dar ai câștigat câteva premii foarte importante, cum a fost toată perioada petrecută în compania oamenilor de pe site?

Răspuns: Salut Adi,imi pare bine ca am ajuns sa dau primul meu interviu ca si campion... perioada petrecuta aici e fost si buna si rea,tu,moro,gik m ati intampinat bine si m am inteles cu voi de la inceput,insa de cand au aparut unii jucatori pe site lucrurile nu mai sunt asa roz,nu ma mai simt in largul meu stiind ca trebuie sa suport jigniri si arogante...eu am venit sa joc fifa si sa ma simt bine alaturi de voi,atat.

Întrebare: Ai CÂȘTIGAT ediția 21 din Career, FELICITĂRI, competiție unde se dau cele mai importante premii contând pentru rang, cum se simte, cum este, cum te simți?

Răspuns: Ma simt foarte bine ca am castigat,ma asteptam sincer pentru ca stiu ce jucator sunt...dar reactiile de dupa castigarea campionatului au fost oribile,asta e,mergem mai departe.

Întrebare: Îți mai amintești primele zile, săptămâni pe site, cine te-a ajutat cel mai mult să te integrezi?

Răspuns: Din ce mi aduc aminte,gik m a adus aici, si de atunci,am incercat sa ma inteleg bine cu absolut toti insa se pare ca nu s a putut...tu ai fost singurul care a fost corect de fiecare data si de aceea meriti tot respectul meu pentru munca ta si pentru tine ca om.

Întrebare: Ce crezi că am mai putea schimba pe site, în comunitatea noastră, pentru a deveni din ce în ce mai cunoscuți?

Răspuns: Mi se pare ca aceasta comunitate este foarte evoluata,singurul minus ar fi oamenii care nu au ce cauta aici...in rest,jos palaria.

Întrebare: Cum ai descrie comunitatea Cupe Online?

Răspuns: La inceput a fost exceptionala,insa,de putin timp,au aparut probleme,stii tu foarte bine ce si cum.

Întrebare: Nu pot să nu te întreb asta, de când activezi pe site, care ar fi top 3 al tau cu jucători într-un mini-clasament cu cel mai bun atac și cu cea mai bună apărare?

Răspuns: haha,ce mi place sa mi evaluez adversarii...
Atac: Moro,Adi(Admin),Petrisor
Aparare:Adi(Admin),Razvan,Moro

Te rog frumos să lași un gând pentru colegii de pe chatul Cupe Online. Mulțumesc!

Răspuns: Hai sa jucam FIFA, si sa lasam arogantele si jignirile ca nu si au locul...iar pentru cei care ma respecta sau cel putin nu ma ataca,aveti aprecierea mea.

Ataşamente: 9928684.jpg (164.8 Kb)

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către Adrian - Luni, 2021-09-20, 21:47
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: