Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri doar cu adversarul afisat mai sus - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 02.02.2014, ora 15:00 pana pe --.--.----, ora --:--!
Dintre toti adversarii din acest duel numai jocul celui cu care am meci nu il stiu. O sa fie o surpriza si sper una placuta. Felicitari Adrian pentru victorie, eu o sa incerc sa aduc inca una. La fel si Cosmin.
Iti spun eu ca o sa fie o surpriza neplacuta, nu fi visator .... cum ai fost duelul trecut si sa te surprinda jocul urat ....asa joaca toti, mai ales in duel!
CitatDanutzu ()
Felicitari Adrian pentru victorie
Multumesc!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Dintre toti adversarii din acest duel numai jocul celui cu care am meci nu il stiu. O sa fie o surpriza si sper una placuta. Felicitari Adrian pentru victorie, eu o sa incerc sa aduc inca una. La fel si Cosmin.
am jucat 2 meciuri cu el..cu mine a jucat 4-3-3 cu e apasat..nu a jucat asa mult pe flanc..eu zic ca ai sanse destul de mari cu el..
Danutzu - pavel_daniel93 vs adyfifa07 - adyfifa2010 4-6,2-5 Am incercat de la primul minut din primul meci pana in ultimul celui de-al doilea meci sa aduc victoria. Eram pe aproape mai ales primul meci cand in min 90 conduceam cu 4-3 si dupa un fault automat a egalat. Apreciez ca a jucat cat de cat fair-play. Astea fiind zise imi pare rau ca nu am adus victoria.
Cu alte cuvinte, am vazut pana aici numai comentarii negative si presupuneri la fel de negative inainte sa jucati. Cred ca ar fi cazul ca cei care se stiu sa isi rezerve niste momente de meditare si reflectare si pe viitor sa fie cu capul pe umeri. Danutz nu vad sa fi zis ca adversarul l-a buguit/"tusuit" tot meciul, neuron_xxx nici atat(finaldestiny chiar nu stie ce e ala q-w sau orice alt bug), iar de dima habar nu am cum joaca adversarul lui (pe salaslcaz l-am bagat in duel din cei mi-au zis altii, nu am jucat vreodata cu el). Vad ca toti erati "stim ce sa ne asteptam etc", pe viitor nu vorbiti inainte si lasati presupunerile voastre de copii. Si legat de limbaj eu am scris clar ca cine vorbeste urat va fi pedepsit, din partea voastra deja 2 insi s-au bagat in seama si m-au jignit fara macar ca eu sa joc!!!!! Tineti cu dintii de Danutzu si altii ca el (daca mai exista aici) ca altfel va fi rau de site-ul cupeonline.
Cu alte cuvinte, am vazut pana aici numai comentarii negative si presupuneri la fel de negative inainte sa jucati. Cred ca ar fi cazul ca cei care se stiu sa isi rezerve niste momente de meditare si reflectare si pe viitor sa fie cu capul pe umeri. Danutz nu vad sa fi zis ca adversarul l-a buguit/"tusuit" tot meciul, neuron_xxx nici atat(finaldestiny chiar nu stie ce e ala q-w sau orice alt bug), iar de dima habar nu am cum joaca adversarul lui (pe salaslcaz l-am bagat in duel din cei mi-au zis altii, nu am jucat vreodata cu el). Vad ca toti erati "stim ce sa ne asteptam etc", pe viitor nu vorbiti inainte si lasati presupunerile voastre de copii. Si legat de limbaj eu am scris clar ca cine vorbeste urat va fi pedepsit, din partea voastra deja 2 insi s-au bagat in seama si m-au jignit fara macar ca eu sa joc!!!!! Tineti cu dintii de Danutzu si altii ca el (daca mai exista aici) ca altfel va fi rau de site-ul cupeonline.
Vezi ca ti-am scris si pe profil la reputatie tot ''curve sociale'' , deci nu e ceva ascuns sau o jignire . Al doilea rand , posteaza si cand m-ai facut redus mintal , si altele ... Ce ti-am zis eu nu e o jignire In al 3-lea rand , pentru prietenul meu neymar , asa vorbeste cu toata lumea .. nu numai cu tine , asta e felul lui .. daca te deranja ii puteai spune, looser ?! de ce ma faci asa ?? ...... si atunci se simtea omul si iti lasa toata ''FIINTA TA'' in pace Cat despre aceste cuvinte, ''curve sociale'' din care faci parte cu desavarsire .. ASTA ESTI !! Ai plecat ca o tarfulita , si ai inceput sa te dai in stamba pe acolo ... Eu ti-am mai zis si pe messenger si nu vreau sa toc de 10 ori pentru o curva .. ( astea le poti considera jigniri ) Si NU in ultimul rand DISPARI de pe site-ul asta ca nu avem nevoie de asemenea ''oameni'' !!
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor: