Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri doar cu adversarul afisat mai sus - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 02.02.2014, ora 15:00 pana pe --.--.----, ora --:--!
Am jucat primul meci cu Anglia , aveam 2-0 .. dupa care nu stiu ce s-a intamplat am decazut total ... am facut totull pauzeee si ddupa meci si in el..... parca mi-au cazut mainile nu pot sa imi imaginez .. pfoaiiiiiiiiii !!!!!!!! Si in Tur , in min 80 si cva era scorul 4-3 pt el , am ratat o ocazie dupa a mai picat un gol 5-3 , si inca unul pe final ... asta a fost !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către Dima - Duminică, 2014-02-02, 23:58