Temă Autor Forum Răspunsuri Ultimul Răspuns
Cupa Career - ediția 21 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
3
Admin
Ediția 24 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Adrian
Interviul Campionului - AtiBorzasi (ediția 21) Adrian Interviuri cu gamerii de pe site
0
Adrian
Cupa Career - ediția 20 - patch 2021, FIFA 07 Adrian Fifa 07 - Cupa Career (Patch 2021 și orice echipă de club)
11
Admin
Ediția 23 - LIGA 1, FIFA 07 - Patch 2021 Admin Fifa 07 - Career - Liga 1 (Patch 2021 și orice echipă de club)
16
Admin
DUEL >>> Fifa 07 - Cupe Online vs Ecupe - Pagina 3 - Cupe si Campionate de FIFA 07 - TRANSFERURI 2021
CUPEONLINE.UCOZ.CLUB
menu
person
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 3 din 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorul forumului: Adrian  
DUEL >>> Fifa 07 - Cupe Online vs Ecupe
AdrianData: Duminică, 2014-02-02, 17:55 | Mesaj # 1
Cupe Online Ecupe 1-4

Echipa Cupe Online: NUME /// ID

Adrian - fifaxadrian Cccc - axa_goe 6-5/6-8/4-2
CosminS28 - cosmint2890 regelekng - regele_kng 2-4/1-7
Danutzu - pavel_daniel93 adyfifa07 - adyfifa2010 4-6/2-5
Neuron_xxx - gh1urcka_96 Finaldestiny - finaldestiny16 5-3/3-5/3-4
Dima - dima_yonutz28 salaslcaz - avrigq 3-6/2-3

Rezerve Cupe Online: NUME & ID

LoveFly - lovefly100
Sheby04 - ciumpygabriel

Rezerve Ecupe: NUME & ID

Imrazvan - pro_fifa_07
tymy11 - bbau43

Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.

Nivelul avertismentelor:

NeymarData: Joi, 2014-02-06, 01:10 | Mesaj # 31
Neymar
Citat Dima ()
Vezi ca ti-am scris si pe profil la reputatie tot ''curve sociale'' ,  deci nu e ceva ascuns sau o jignire .   Al doilea rand , posteaza si cand m-ai facut redus mintal , si altele ... Ce ti-am zis eu nu e o jignire
In al 3-lea rand , pentru prietenul meu neymar , asa vorbeste cu toata lumea .. nu numai cu tine , asta e felul lui .. daca te deranja ii puteai spune, looser ?! de ce ma faci asa ?? ...... si atunci se simtea omul si iti lasa toata ''FIINTA TA'' in pace
Cat despre aceste cuvinte,  ''curve sociale'' din care faci parte cu desavarsire  .. ASTA ESTI !! Ai plecat ca o tarfulita , si ai inceput sa te dai in stamba pe acolo ... Eu ti-am mai zis si pe messenger si nu vreau sa toc de 10 ori pentru o curva ..  ( astea le poti considera jigniri ) 
Si NU in ultimul rand DISPARI de pe site-ul asta ca nu avem nevoie de asemenea ''oameni'' !!
Orice joc pierdut sau castigat, este in drum spre maturizarea ta !
M
Mersi Frate . Mica " curva sociala " te-am intrebat ce faci atat . Dar daca tu nu esti in stare decat sa il copiezi pe Adrian in vb .

Nu am pierdut jocul ! am ramas doar fara timp.~Vince Lombardi
Nivelul avertismentelor:

CosminS28Data: Joi, 2014-02-06, 01:37 | Mesaj # 32
CosminS28 - cosmint2890 regelekng - regele_kng  2-4 / 1-7

No comment !>> Ca se supara Imrazvan
  mai apoi!

Scuze pentru infrangere! Poate altii reuseau sa castige !

Meciuri nu prea bune facute de mine....Din pacate nu a fost suficient(Ratari din situatii clare )
Primul meci am pierdut nemeritat zic eu ...al doilea a fost mai bun indiferent de modul cum a jucat!
Clar ca pot mai mult dar in seara asta nu a fost sa fie !
Bravo ecupe pentru victorie ....Next time  mai bine !

Nivelul avertismentelor:

Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Joi, 2014-02-06, 02:05
DimaData: Joi, 2014-02-06, 02:28 | Mesaj # 33
Prea multe regrete pe aici !!! Haideti sa ne ridiicam,si sa privim in sus !!! Sa incepem sa aducem victorii pentru site-ul asta , pentru munca acestui om ( Adrian ) . Vrem sa fim dintr-o data in fata ,?! NU, nu avem cum ... Trebuie sa muncim si sa demonstram ca meritam asta !!  Va cunosc pe toti , daca  suntem mobilizati putem pune probleme oricarui adversar,sau oricarui site concurent !!  E greu sa pierzi cu aceeasi mascarici de 2 ori , stiu !!Insa avem nevoie de antrenament pentru a fii acolo unde ne este locul,In Varf !!! Capul sus , CupeOnline !!  flower

Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :)
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Joi, 2014-02-06, 02:43 | Mesaj # 34
Imrazvan, esti atat de frustrat ca nu te baga nimeni in seama incat te bagi singur in seama ... DA, adversarul meu a jucat foarte urat dar fara fault ... in rest a facut de toate! NU, nu am scris nimic dupa meci pentru ca nu am vrut! Daca mai comentezi aiurea aici iei bann si la revedere!

Va recomand site-ul: www.deinteres.ro
Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Joi, 2014-02-06, 02:47 | Mesaj # 35
Citat Dima ()
Prea multe regrete pe aici !!! Haideti sa ne ridiicam,si sa privim in sus !!! Sa incepem sa aducem victorii pentru site-ul asta , pentru munca acestui om ( Adrian ) . Vrem sa fim dintr-o data in fata ,?! NU, nu avem cum ... Trebuie sa muncim si sa demonstram ca meritam asta !! Va cunosc pe toti , daca suntem mobilizati putem pune probleme oricarui adversar,sau oricarui site concurent !! E greu sa pierzi cu aceeasi mascarici de 2 ori , stiu !!Insa avem nevoie de antrenament pentru a fii acolo unde ne este locul,In Varf !!! Capul sus , CupeOnline !!

Felicitari pentru comentariu!

Nivelul avertismentelor:

AdrianData: Joi, 2014-02-06, 02:47 | Mesaj # 36
Duel incheiat, felicitari adversarului!

Nivelul avertismentelor:

• Pagina 3 din 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3