Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
Dima - Speaker 2 - 3 / 3 - 5 ...... Nu prea vad fair-play deloc in oamenii astia , si uitati-va aicii cei cu care mai aveti de jucat cu mine . o sa vedeti joc !
Dima - Speaker 2 - 3 / 3 - 5 ...... Nu prea vad fair-play deloc in oamenii astia , si uitati-va aicii cei cu care mai aveti de jucat cu mine . o sa vedeti joc !
Nu are rost sa astepti !...daca astepti fair-play te inseli ....pana si de q+w o sa ai parte dintr-un teren in altul ...mai joaca cateva meciuri si vei vedea...eu un set de meciuri din duel am jucat si mi-am dat seama la ce sa ma astept!....mai joc un set vad cum este ...si daca modul de joc este acelasi iau Barcelona ...desi nu imi place sa joc cu ea ...sau mai vad..
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Duminică, 2013-08-18, 02:36
Danutzu - pavel_daniel93 vs AdiPopa - ghitza_adrian2010 6-5, 2-5, 4-5 incredibil cat ginion ultimele 2 meciuri, am rupt bara si am ratat mult, din pacate am pierdut si acest dduel
Danutzu - pavel_daniel93 vs AdiPopa - ghitza_adrian2010 6-5, 2-5, 4-5 incredibil cat ginion ultimele 2 meciuri, am rupt bara si am ratat mult, din pacate am pierdut si acest dduel
offf .. nu-i nic Danutzu capul sus ! Inca putem reveni
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor: