Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
Adrian - fifaxadrian <<->> P3naLuL - stanca.sorin1994 1-4/7-4/2-5
Niste scoruri care nu au nici o legatura cu realitatea ... pe langa faptul ca stie sa se apera (singura chestie buna a adversarului), toate cornele le bate cu pasa scurta plus centrare, faulteaza cand ti-e lumea mai draga si se bazeaza pe noroc (respingeri, devieri) ... nu am vazut nimic ... un duel pierdut pe norocul adversarului per total ... vom mai face dueluri, poate data viitoare va lasa in pace "bafta" si va castiga cel care joaca mai bine.
Eh ce sa zicem,cornere nu ai voie(eh domle` trebuie numai in careu) ,daca te duci in lateral si sutezi la poarta e LATERALA,daca dai pase scurte (A+A din corner e bug,daca dai A (centrare ) e bug,daca faultezi iar nu va convine,daca dai Q+w centrare iar nu va convine,pana la urma cum vreti sa se joace cu voi ? Baieti asta e fifa 2007 asa este jocul creat,intr-un meci ori duel trebuie sa dai totul din tine in teren,daca nu va convine jucati cu calculatorul, jucati amicale,si am mai citit si chestia cu Barcelona,pai nu va obliga nimeni sa nu va luati barcelona adversarul joaca cu ce stie el mai bine si cu ce sa invatat,si apropo de noroc,norocul tine cu cei buni ;).
Eh ce sa zicem,cornere nu ai voie(eh domle` trebuie numai in careu) ,daca te duci in lateral si sutezi la poarta e LATERALA,daca dai pase scurte (A+A din corner e bug,daca dai A (centrare ) e bug,daca faultezi iar nu va convine,daca dai Q+w centrare iar nu va convine,pana la urma cum vreti sa se joace cu voi ? Baieti asta e fifa 2007 asa este jocul creat,intr-un meci ori duel trebuie sa dai totul din tine in teren,daca nu va convine jucati cu calculatorul, jucati amicale,si am mai citit si chestia cu Barcelona,pai nu va obliga nimeni sa nu va luati barcelona adversarul joaca cu ce stie el mai bine si cu ce sa invatat,si apropo de noroc,norocul tine cu cei buni
Din 15 castigate , daca au fost 2 curate era bine !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
AdyY_7 prietene, treaba asta cu jocurile sta cam asa ... jocul daca este bazat pe lipsa de fair play, NOROC, disperare si lipsa de respect este totala pierdere de timp, insa daca jocul este bazat pe respect si fair play ... jocul atunci devine o placere indiferent de scor. Aceasta experienta banuiesc ca nu ai trait-o din moment ce am jucat 15 meciuri cu tine dintre care ai jucat frumos sa zic,...in maxim 2 ... NU vreau sa te jignesc, NU vreau sa te provoc dar daca gandesti limpede in legatura cu analiza jocului cu sau fara fair play de mai sus iti vei da seama ca am avut dreptate 100%. In alta ordine de idei, altii, poate si cel care a facut selectia pe Ecupe a jucatorilor ... dupa ce pierdea 2 titulari din echipa + o rezerva se retragea pentru un moment din acest duel de la inceput pe motiv ca nu si-a format echipa. Eu am continuat, DE CE?? Pentru ca asta e doar un joc, un joc in care se presupune ca ne relaxam, nu asta e scopul?? Treaba e ca si asa cu jucatorii pe care i-am avut, cu lipsurile pe care le-am avut, cu un jucator Danutzu foarte bun care a fost nevoit sa joace cu tastatura ...si a dat 40% din ce poate ... cu toate problemele astea site-ul Cupe Online IN CIUDA SCORULUI a iesit cu fruntea sus printr-un joc frumos, un joc combinativ, cu niste jucatori de toata stima INVATATI de ca pe acest site cuvantul de ordine e fair playul, respectul, fotbalul online practicat frumos. Cei care au jucat minim 2 meciuri in competitiile de pe acest site stiu cata dreptate am cu toate ca asa cum bine zice proverbul " orice padure are uscaciunile ei", este posibil sa mai avem si oameni care inca nu au prins spiritul acestui site frumos cu jucatori foarte buni, un site care "rivalizeaza" cu oricare altul de acelasi profil. Site-ul Ecupe, una peste alta a fost mai bun in acest duel, nu tocmai la scorul afisat dar mai buni au fost fara indoiala, o echipa mai inghegata care A STIUT CE VREA. Am scris mai sus cuvantul NOROC cu majuscule, as vrea sa revin la el ... cel care se bazeaza pe "noroc" nu poate decat sa renunte la frumusetea meciului, la frumusetea jocului autentica. Ca o paranteza NOROC nu a fost altceva in vechime decat un zeu, DA ... un zeu care arata cumva ca un animal mare in care se facea foc si cu care se plimba discipolii lui cu el prin localitati si strigau in gura mare "cine vrea sa aiba noroc sa aduca jertfa lui noroc", asa au fost arsi de vii mii de copii dati zeului noroc de catre mamele lor. Eu am citit asta, o intamplare adevarata care in esenta daca suntem putin perspicace la minte intelegem si lipsa de satisfactie AUTENTICA, reala de dupa un meci in care am avut "NOROC". Cu asta inchei mica mea istorisire si anunt ca tocmai mi-am procurat un subiect de articol pentru acest site ... ca tot sunt in pana de idei sportive pentru articole in zilele astea. Toate bune.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Speaker - zolysnooker20 VS CosminS28 3-2/6-4 zicea Imrazvan ca joaca frumos ,s-a cam inselat ....corner scurt si tusa(e drept ca nu asa de frecvent ca ceilaltii)
Degeaba am dominat ambele meciuri , nu a fost sa fie ! Nu pot sa imi explic ceea ce s-a intamplat in acest duel ,toate meciurile au fost pe muchie de cutit castigate de adversari O sa postez si celalalt meci din duel ,momentan am jucat 2 meciuri intregi e 1-1 si al treilea mai avem in jur de 20 de min ,s-a deconectat in min 104 ,o sa il jucam cand va fi disponibil adversarul
urat e cand mingea nu vrea sa intre in poarta, duelul asta am fost 0
la fel si aici ,nu am avut ce sa fac ...domin clar dar fara succes ....2 tuse si un corner scurt si s-a terminat Duelul asta cred ca au avut adversarii in jur de 30 de cornere din care cred ca am luat 10 goluri poate mai mult :)) si din tusa sa nu mai vorbesc .....cred ca 20-25% din goluri le-am luat din faze lucrate ,adica nu tusa si corner scurt
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Sâmbătă, 2013-08-24, 03:33
AdyY_7 prietene, treaba asta cu jocurile sta cam asa ... jocul daca este bazat pe lipsa de fair play, NOROC, disperare si lipsa de respect este totala pierdere de timp, insa daca jocul este bazat pe respect si fair play ... jocul atunci devine o placere indiferent de scor. Aceasta experienta banuiesc ca nu ai trait-o din moment ce am jucat 15 meciuri cu tine dintre care ai jucat frumos sa zic,...in maxim 2 ... NU vreau sa te jignesc, NU vreau sa te provoc dar daca gandesti limpede in legatura cu analiza jocului cu sau fara fair play de mai sus iti vei da seama ca am avut dreptate 100%. In alta ordine de idei, altii, poate si cel care a facut selectia pe Ecupe a jucatorilor ... dupa ce pierdea 2 titulari din echipa + o rezerva se retragea pentru un moment din acest duel de la inceput pe motiv ca nu si-a format echipa. Eu am continuat, DE CE?? Pentru ca asta e doar un joc, un joc in care se presupune ca ne relaxam, nu asta e scopul?? Treaba e ca si asa cu jucatorii pe care i-am avut, cu lipsurile pe care le-am avut, cu un jucator Danutzu foarte bun care a fost nevoit sa joace cu tastatura ...si a dat 40% din ce poate ... cu toate problemele astea site-ul Cupe Online IN CIUDA SCORULUI a iesit cu fruntea sus printr-un joc frumos, un joc combinativ, cu niste jucatori de toata stima INVATATI de ca pe acest site cuvantul de ordine e fair playul, respectul, fotbalul online practicat frumos. Cei care au jucat minim 2 meciuri in competitiile de pe acest site stiu cata dreptate am cu toate ca asa cum bine zice proverbul " orice padure are uscaciunile ei", este posibil sa mai avem si oameni care inca nu au prins spiritul acestui site frumos cu jucatori foarte buni, un site care "rivalizeaza" cu oricare altul de acelasi profil. Site-ul Ecupe, una peste alta a fost mai bun in acest duel, nu tocmai la scorul afisat dar mai buni au fost fara indoiala, o echipa mai inghegata care A STIUT CE VREA. Am scris mai sus cuvantul NOROC cu majuscule, as vrea sa revin la el ... cel care se bazeaza pe "noroc" nu poate decat sa renunte la frumusetea meciului, la frumusetea jocului autentica. Ca o paranteza NOROC nu a fost altceva in vechime decat un zeu, DA ... un zeu care arata cumva ca un animal mare in care se facea foc si cu care se plimba discipolii lui cu el prin localitati si strigau in gura mare "cine vrea sa aiba noroc sa aduca jertfa lui noroc", asa au fost arsi de vii mii de copii dati zeului noroc de catre mamele lor. Eu am citit asta, o intamplare adevarata care in esenta daca suntem putin perspicace la minte intelegem si lipsa de satisfactie AUTENTICA, reala de dupa un meci in care am avut "NOROC". Cu asta inchei mica mea istorisire si anunt ca tocmai mi-am procurat un subiect de articol pentru acest site ... ca tot sunt in pana de idei sportive pentru articole in zilele astea. Toate bune.
Cuvinte de Aur ! ! !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Sa nu va mai aud dragi colegi de site ca in duelurile cu ecupe sunteti fair play ... ca toti ati fost fair play cu astia si uite ca se dau mari vedete UNII DINTRE EI ca nu stiu cat de buni sunt ... ne vazandu-si lungul nasului.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
la fel si aici ,nu am avut ce sa fac ...domin clar dar fara succes ....2 tuse si un corner scurt si s-a terminat Duelul asta cred ca au avut adversarii in jur de 30 de cornere din care cred ca am luat 10 goluri poate mai mult :)) si din tusa sa nu mai vorbesc .....cred ca 20-25% din goluri le-am luat din faze lucrate ,adica nu tusa si corner scurt
la fel si la mine. 50% din goluri daca nu mai mult le-am primit din aceste faze, dar acum nu ma mai zic nimic, daca asa stiu ei sa se distreze treaba lor, m-am obilsnuit cu jocul lor ,,frumos". ,,respecta si vei fi respecatat" nu prea merge cu toti.