Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
Adăugat (2013-08-15, 20:51) --------------------------------------------- frate bv esti bun...dar decat sa mai joc si sa mi fac nervi pe pentru conectiunea de 2 bani..ori joci tu pe amator..nu stiu in fine bv..
Cosminel VS CosminS28 11-10/4-2 debut cu stangul .... jucator care isi alege Barcelona sa nu aveti surprize :))...si aparati tusa pe care este Messi :))....
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Joi, 2013-08-15, 21:53
Cosminel VS CosminS28 11-10/4-2 debut cu stangul .... jucator care isi alege Barcelona sa nu aveti surprize :))...si aparati tusa pe care este Messi :))....
Ecupe VS Cupe Online 1-0
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Danutzu vs speaker 3-6, 3-7 dupa 120 min Primul meci am jucat prost, al doilea la scorul de 2-2 a cedat joisticul si nu am mai putut controla mingea. Incerc sa joc de pe tastatura, in caz ca nu ma descurc si nici nu reusesc sa repar maneta cedez locul uneia din rezerve. Bafta la toti ceilanti!
tastatura, in caz ca nu ma descurc si nici nu reusesc sa repar maneta cedez locul uneia din rezerve
Sper sa-ti repari maneta ... daca nu, anunta te rog ca sa nu pierdem meciurile. Deja avem mult prea multe probleme in duelul asta vizavi de echipa noastra ... asta este, adversarii profita
Danutzu vs speaker 3-6, 3-7 dupa 120 min Primul meci am jucat prost, al doilea la scorul de 2-2 a cedat joisticul si nu am mai putut controla mingea. Incerc sa joc de pe tastatura, in caz ca nu ma descurc si nici nu reusesc sa repar maneta cedez locul uneia din rezerve. Bafta la toti ceilanti!
Ecupe VS Cupe Online 2-0
Krypto89 - silvinio_17 - Dima - dima_yonutz28 5 - 2 / 7 - 5 Imi pare rau , am facut tot ce am putut , toti adversarii nostrii se pare ca joaca cu Barca , si o iau la fuga cu jucatorii !!!
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Krypto89 - silvinio_17 - Dima - dima_yonutz28 5 - 2 / 7 - 5 Imi pare rau , am facut tot ce am putut , toti adversarii nostrii se pare ca joaca cu Barca , si o iau la fuga cu jucatorii !!!
vei de da penalu sau speaker care vor juca fara barca(cel putin asa ii stiu eu din cele 100 de meciuri jucate cu ei) si ei chiar joaca frumos