Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
P3naLuL - stanca.sorin1994 -Dima- Dima_yonutz28 5 - 3 / 3 - 4 / 6 - 6 ( 2 - 4 dupa penaltyuri ) Haideti ca se poatee ! :)
Adăugat (2013-08-18, 19:25) --------------------------------------------- El e singurul care joaca cu adevarat frumos . No Barca No flanc ... foarte bun ... bine acolo unele faze urate asta e scopul scuza mijloacele si la mine si la el !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Adrian - fifaxadrian <<->> Cosminel - suporter_cosmin_craiova 2-3/5-5 (4-3)/4-5 (gol min 90 :)) )
Un adversar foarte bun care joaca frumos ... cu exceptia cornelului scurt. Pacat, mare pacat ca a fost lag la toate cele 3 meciuri , meciurile erau si mai frumoase fara lag!
kripto vs Danutzu 11-7 in 120 minute, 5-2 in acest duel nu am realizat nimic in afara faptului ca am pierdut toate meciurile pe care le-am jucat. nu imi mai merge bine manteta si din tastatura nu mai pot juca. adrian cred ca ar fi momentul sa ma inlocuiesti, am incercat, am tras de mine dar degeaba. kripto e un baiat ok in afara jocului dar in joc trebuie sa te tii bine, toate avantajele pe care le are barcelona le foloseste si aici ma refer la flanc, cornel scurt, centrare pe jos din flanc unde el este meru primu. inm fin nici eu nu am jucat stralucit. daca nu se poate sa fiu inlocuit o sa joc si celelante meciuri asa cum pot. scuze pentru ca v-am tras in jos.
Dima - AdiPopa - 6 - 7 / ( gol in min 118 din lov libera :| ) .... si retur : 3 - 6 .... Mda .... TOTAL AIUREA ... Felicit adversarul pentru joc , a jucat bine,dar nu a fost peste mine. am si discutat pe mess :-j ...DARR Asta e . nu mai comentez aiurea . asta-i scorul :-j
Adăugat (2013-08-19, 16:52) --------------------------------------------- Si o alta chestie Foarte Aiurea , care ma deranjat e ca am jucat primul meci si dupa mi-a zis k e ocupat , sa-l las 15 min ... si ma ''dezcalzisem'' total , daca dadeam imediat dupa tur era altul scorul ..
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor: