Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
Asta e ! Data viitoare . Scuze Adriane ca am dezamagit site-ul :| :)) X_X
Adăugat (2013-08-19, 22:19) --------------------------------------------- Dar stati ! :)))) este 11 - 4 matematic mai avem sanse ! :)))))) La fel cum are Corona Brasov sa castige titlul la inceputul campionatului .
Adăugat (2013-08-19, 22:19) --------------------------------------------- Eu unul tot as mai lupta !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Krypto89 - silvinio_17VS CosminS28 5-3/7-7 (5-4 dupa penalty-uri )...bulan cu caru ,gol din 25 de m cu portarul pe linia portii din respingere ......tusa 95% din timp .....corner scurt la fiecare faza ...Ce ghinion am al doilea meci din duel pe care il pierd la 11 m ...altfel era situatia daca nu se intampla asa ....asa cica e stilul pe ecupe ...Barcelona+Tusa +Corner Scurt+Bulan in mare parte ...asta este ...
De abia cu Barcelona am putut face fata la jocul pe flancuri ....desi nu imi place sa joc cu ea ...a trebuit ...dar degeaba in meciul asta a intervenit si bulanul .... goluri luate aiurea... ACUM din pacate cu greu putem intoarce rezultatul ...de la 11-4 misiune imposibila 5 ....Ghinionul cred ca ne-a pandit in acest duel...la cate meciuri am pierdut toti in 120 de min sau la penalty-uri sau gol in min 90.....
Oricum inca ne jucam sansa ...poate, poate reusim ...daca nu ,am incercat macar!
Krypto89 - silvinio_17 VS CosminS28 5-3/7-7 (5-4 dupa penalty-uri )...bulan cu caru ,gol din 25 de m cu portarul pe linia portii din respingere ......tusa 95% din timp .....corner scurt la fiecare faza ...Ce ghinion am al doilea meci din duel pe care il pierd la 11 m ...altfel era situatia daca nu se intampla asa ....asa cica e stilul pe ecupe ...Barcelona+Tusa +Corner Scurt+Bulan in mare parte ...asta este ...
De abia cu Barcelona am putut face fata la jocul pe flancuri ....desi nu imi place sa joc cu ea ...a trebuit ...dar degeaba in meciul asta a intervenit si bulanul .... goluri luate aiurea... ACUM din pacate cu greu putem intoarce rezultatul ...de la 11-4 misiune imposibila 5 ....Ghinionul cred ca ne-a pandit in acest duel...la cate meciuri am pierdut toti in 120 de min sau la penalty-uri sau gol in min 90.....
Oricum inca ne jucam sansa ...poate, poate reusim ...daca nu ,am incercat macar!
nui nimic, luptam incontinuare. si este asa cum ai zis aproape toti joaca cu barca si profita de avantajele ei prin flanc, sut pe respingere, viteza dar nu in ultimul rand bulanul adeversarului
Nu conteaza scorul, conteaza ca am demonstrat ca suntem 2 site-uri de valori apropiate in ciuda rezultatelor de pana acum ... din titularii de start am pierdut 2, un jucator titular are probleme cu maneta, de fapt nu-i mai merge deloc si in duel joaca pe tastatura ... ceea ce nu e invatat sa faca ... meciuri multe pierdute in minutul 120 sau 90 ... se intampla ca in fotbal / fifa sa iei bataie si asa, acum a fost un moment din acesta. Matematic mai sunt sanse, insa realist foarte, foarte putine ... ideea e sa jucam pana la final cu capul sus si din duelul viitor sa constientizam peste ce joc dam avand experienta duelului acestuia. Eu am mai jucat dueluri cu Ecupe, CCU si stiam despre ce e vorba, la fel si Danutzu ... restul insa se pare ca nu stiam peste ce dau. Adversarii nostri sunt buni, unii dintre ei fair play ... eu am dat peste unul dasta, restul problema lor ... pana la urma fair playul tine si de respect... idee e ca pana acum acest duel a fost benefic pentru ambele site-uri din multe puncte de vedere indiferent de scor.
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
Nu conteaza scorul, conteaza ca am demonstrat ca suntem 2 site-uri de valori apropiate in ciuda rezultatelor de pana acum ... din titularii de start am pierdut 2, un jucator titular are probleme cu maneta, de fapt nu-i mai merge deloc si in duel joaca pe tastatura ... ceea ce nu e invatat sa faca ... meciuri multe pierdute in minutul 120 sau 90 ... se intampla ca in fotbal / fifa sa iei bataie si asa, acum a fost un moment din acesta. Matematic mai sunt sanse, insa realist foarte, foarte putine ... ideea e sa jucam pana la final cu capul sus si din duelul viitor sa constientizam peste ce joc dam avand experienta duelului acestuia. Eu am mai jucat dueluri cu Ecupe, CCU si stiam despre ce e vorba, la fel si Danutzu ... restul insa se pare ca nu stiam peste ce dau. Adversarii nostri sunt buni, unii dintre ei fair play ... eu am dat peste unul dasta, restul problema lor ... pana la urma fair playul tine si de respect... idee e ca pana acum acest duel a fost benefic pentru ambele site-uri din multe puncte de vedere indiferent de scor
Frumoase cuvinte !
Adăugat (2013-08-20, 01:22) --------------------------------------------- De asta imi place site-ul asta mai mult ca oricare altul ! Felicitari baieti !
Rupe-l,mananca-l pe teren! Termina-l regulamentar! :) Nivelul avertismentelor:
Chiar ca ghinion ... multa nesansa in multe meciuri ...
Am avut un adversar fair play, cu exceptia cornerului scurt din care oricum nu a dat nici un gol ... bun jucator, mi-a placut sa joc cu el. Mare pacat ca a fost lag in toate cele 3 meciuri. La ultimul mec nu am poza ... pff, am luat doua goluri din lov libera ca sa gandit fundasii sa puna mana pe minge :))))
Asta este! Bravo. Va asteptam la un alt duel
ACEST DUEL CONTINUA!
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor:
din respingere ......tusa 95% din timp .....corner scurt la fiecare faza ...Ce ghinion am al doilea meci din duel pe care il pierd la 11 m ...altfel era situatia daca nu se intampla asa ....asa cica e stilul pe ecupe ...Barcelona+Tusa +Corner Scurt+Bulan in mare parte ...asta este ...
Masoara-ti cuvintele si adu-ti aminte cand jucai laterala si A lung pe ccu ca altceva nu stiai. Din echipa aia, penalu si speaker sigur nu joaca tusa si barcelona, nici adipopa mereu. Lasa frustrarea si nu comenta aiurea. Ai pierdut, asta e, aberatiile tine-le si vb tu singur. Acolo au fost si sunt jucatori care joaca mai frumos ca tine. Pentru 1-2 tu ai putea generaliza tot globul :)) Felicitari lui Adrian pentru reactia dupa duel, a aratat ca gandeste matur, nu respira fifa ca si cosmin. Bv!
Masoara-ti cuvintele si adu-ti aminte cand jucai laterala si A lung pe ccu ca altceva nu stiai. Din echipa aia, penalu si speaker sigur nu joaca tusa si barcelona, nici adipopa mereu. Lasa frustrarea si nu comenta aiurea. Ai pierdut, asta e, aberatiile tine-le si vb tu singur. Acolo au fost si sunt jucatori care joaca mai frumos ca tine. Pentru 1-2 tu ai putea generaliza tot globul :))Felicitari lui Adrian pentru reactia dupa duel, a aratat ca gandeste matur, nu respira fifa ca si cosmin. Bv!
Eu nu am jucat niciodata cu doar tusa-style si A lung ...imi place ca te bagi in seama ,inca nu ai uitat infrangerile din liga ?ca acelasi lucru aberai :))..si cica eu respir fifa :))...o persoana care dupa cateva luni nu uita ca a pierdut pe bune readuce in discutie balarii :))...iti areti maturitatea....tot la vrajeala ai ramas....cum jucai u ?....eu daca am jucat tusa cum joaca astia ,no comment ,dar nu te baga degeaba in seama....Daca aia joaca frumos nu am ce zice ....ma am jucat 2 meciuri si tot tusa o jucau...nu te baga in seama degeaba repet....dute si joaca acolo daca joaca aia asa frumos si nu comenta tu aiurea ....ca nu ma doare capu de fifa 07 eu am zis cum a fost ....u te-ai bagat degeaba in seama ca altceva nu ai ce face se pare :))....astea 2 meciuri asa s-au desfasurat,doar pe tuse....nu le lua apararea ca degeaba o faci ...astia 2 cu care am jucat asa au avut stilul ....si Krypto89 a zis ca asa se joaca pe ecupe degeaba de dereanjeaza.....Barcelona+Tusa +Corner Scurt asta e de la vorbele lui Krypto89 ...daca astia recunosc ....degeaba comentezi ...daca te deranjeaza asta pastreaza pt tine si nu comenta aiurea....stiu ca doare ca asa se joaca acolo unde ai fost moderator 2 ani sau cat spuneai dar asta e ...e doar adevarul ...si in legatura speaker si penalul nu stiu cum joaca ...eu m-am referit la cele 2 meciuri jucate ,dar cum tu nu vezi doar ce vrei ,asta este ....tu ai vazut un pretext la ce am zis acolo si ai atacat din nou...Uita omule contradictiile avute ,e doar un joc si nu ataca doar sa stii ca ai facut ceva!
Nivelul avertismentelor:
Mesajul a fost editat de către CosminS28 - Marţi, 2013-08-20, 18:19
Desi mi-a luat 10 minute sa citesc am inteles ca te contrazici singur :)) Ai zis mai intai ca toti joaca asa, apoi ai zis ca doar de aia 2 stii, restul nu. "gigi-contra" daca stii vorba aia :)) Stai tranquila ca nu sunt de partea nimanui, ti-am zis doar sa te calmezi si sa iti dai seama ce spui ca "vorbeste" tastatura fara tine....nu stii ce spui, e la cald ce spui si o frustrare. Nu evalua 100000 de jucatori dupa un meci. Si e valabil si in alta parte nu doar la fifa. Daca nu vrei sa pricepi ce vreau sa zic e treaba ta, desi e la mintea cocosului. Dupa cum am mai zis, cei mai buni castige si cei mai cu minte sa vorbeasca ce trebuie.
Desi mi-a luat 10 minute sa citesc am inteles ca te contrazici singur :))Ai zis mai intai ca toti joaca asa, apoi ai zis ca doar de aia 2 stii, restul nu. "gigi-contra" daca stii vorba aia :)) Stai tranquila ca nu sunt de partea nimanui, ti-am zis doar sa te calmezi si sa iti dai seama ce spui ca "vorbeste" tastatura fara tine....nu stii ce spui, e la cald ce spui si o frustrare. Nu evalua 100000 de jucatori dupa un meci. Si e valabil si in alta parte nu doar la fifa. Daca nu vrei sa pricepi ce vreau sa zic e treaba ta, desi e la mintea cocosului. Dupa cum am mai zis, cei mai buni castige si cei mai cu minte sa vorbeasca ce trebuie.
ma din moment ce s-a facut o echipa aia reprezinta site-ul , cum joaca aia se reflecta automat pe site ...eu am apucat sa joc cu 2 ...indiferent cum vor juca ceilalti impresia va fi: ca majoritatea joaca tusa si cu Barcelona.Chiar daca sunt pe site si jucatori care joaca "frumos "....atat si cu asta basta ...din moment ce jucator care este in echipa spune asta ....Krypto89...atat ,frustarea e la tine , ataci oamenii doar sa te afli in treaba ...cauta un film ceva..daca ai timp liber....