Inceperea mingii de la centrul terenului este obligatorie o pasa in spate la inceputul meciului, la inceputul reprizei a doua sau dupa primirea unui gol & INTERZIS out in 6 m.
- Rezultatul se posteaza aici prin Adauga raspuns (butonul il gasiti in partea de jos a paginii) iar adversarul va scrie "Confirm" (daca are cont pe site), insa el este obligat sa posteze scorul corect pe site-ul de origine - Se joaca cu fisier original si cu orice echipa - Cititi foarte bine regulamentul mai ales in legatura cu acel A lung sa nu avem discutii - Se va juca duelul tip 2/3, adica 2 victorii din 3 meciuri fiecare cu fiecare jucator advers - REGULAMENTUL este valabil cel de aici http://cupeonline.ucoz.ro/index/regulament/0-27 - Timp de joc: De pe data de 15.08.2013, ora 19:00 pana pe 22.08.2013, ora 20:00!
Pai in 20 de min se pot intampla intoarceri de scor....si in duelul asta la mine au fost prea multe intoarceri de scor ,am fost egalat si de la 6-3 prin min 77 si apoi am pierdut in 120 de min si in special pe la penalty-uri ....nu a fost sa fie ...Scorul e cel trecut acolo ,nu e nici o eroare ...
Tu Adriane ai pus un print screen http://u.to/Kv5MBA in care jucatorul adipopa zice ca a jucat cu cosmin si a fost 5-6/intrerupt la 5-4 Apoi Cosmin, pune acel scor cu alinmessi07
Imrazvan, mda ... ciudat tare...care o fi gresit ? :)))
Oricum ar fi ultimul meci jucat a fost deasemenea pierdut din pacate....am jucat dupa cateva zile ...si da e AdyPopa nu e AlinMessi ...scuze...era tarziu :))
Adăugat (2013-08-25, 17:58) --------------------------------------------- cosminel v-a batut 5 din 5 duelul asta, v-a batut pe toti am jucat si eu azi cu el si ia uitati FIF07 Fifa 2007 cosminelimrazvan 1 - 9 Click 25-08-2013 16:44:02 nu pricep cum v-a batut pe toti :))
cosminel v-a batut 5 din 5 duelul asta, v-a batut pe toti am jucat si eu azi cu el si ia uitati FIF07 Fifa 2007 cosminel imrazvan 1 - 9 Click 25-08-2013 16:44:02 nu pricep cum v-a batut pe toti :))
Nu intreba :)))
Norocul a fost pe ei calare tot duelul ...
Va recomand site-ul: www.deinteres.ro Nivelul avertismentelor: